reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Oj minisia sadzisz ze jestem starsza bo czasem tak pisze wiesz zboczenie urzednicze . A co do blndynki ta maz by mnie wystawił za drzwi:-D:-D:-D chyba mu jakas za skore zalazła

reklama
Agamir ja też myślałam, że masz blond włoski - ale śliczna kobieta z ciebie.

Minisiu kebab :-D - po tym czerwcówki padną jak nic

Kaka ale różyczka do takej ślicznej panienki pasuję.

Ja chyba zaraz zmykam spać - tylko obejrzę Barwy Szczęścia :-p

Kochane, wybaczcie, że tak egoistycznie, ale nie mam nawet 5 min by do Was zajrzeć:crazy: :-:)-:)-(, tak mi dziś dziecko marudzi...:-:)-:)-:)-:)-:)-:)dry:.
Ściskam i postaram odezwać się jutro..
Idę,bo bąk już brzęczy...:wściekła/y::crazy:

A ja za godzine na nocke jade ;(( a łóżeczko tak się do mnie uśmiecha no nic musi poczekc do 7 :) i You can dance nie obejrze :)

Anna spokojnej nocki życze.

Dobra...kwaituszek zmieniony bo tamten troche smętny był. No ale to nie jest moje ostateczne zdanie heheh A trochę powiewu wiosny się przyda.

Aniu całuski dla Twojego marudzącego bączka.

Agamir czasem tak fajnie wyobrazić sobie kogoś z kim się rozmawia na forum czy gg a później jak się widzi tą osobę na zdjęciach to porównuje się z tymi wyobrażeniami :-)

Oj minisia sadzisz ze jestem starsza bo czasem tak pisze wiesz zboczenie urzednicze . A co do blndynki ta maz by mnie wystawił za drzwi:-D:-D:-D chyba mu jakas za skore zalazła
hehe moj tez jakos za blondynkami nie tegens:-p:-p:-p:-p:-p a ty ładna babka i mi ten wizerunek do Ciebie jak najbardziej pasuje;-)

Kaka Hanka za nic do siebie tu nie podobna moze dlatego że nie widziałam jej na fotkach uśmiechniętej:-p ale fotka elegancka

Anna w ypoczynku i oddechu życze

Magdziunia miłej nocki

Minisia aby czas w pracy szybko zleciał

Ale mnie te YT wk.....

reklama
Czarna nerwy w konserwy i na eksport :-p;-)

Minisiu oby nocka szybko zleciała.

No i coraz więcej powiewiu wiosny na październikowych wąteczkach :-D

Dobra zmykam spać już.
Dobranoc.

Do góry