wiktoria12
Mama i żona :)
co tu tak pusto
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to zycze wygrania licytacji.
A co do M to prawie tak samo jak u mnie ja też ciągle sama![]()

Koło 22 pewnie gorączka wróci 
To spójrzcie na te psiaki.
Przetłumaczona wersja strony http://www.yousaytoo.com/tag/sandra%20hartness

ależ Ci ludzie maja pomysły 

źle wyczyściła mi kanał a założyła wypełnienie.Zrobił się ostry stan zapalny i dlatego tak cholernie bolało 

myślałąm że zabije tą babę.A na dodatek te pieniadze które zapłaciłąm za tą kanałówkę przepadły 300zł,bo jak wyleczę stan zapalny to trzeba leczyć zęba na nowo,jeszcze raz czyścić kanały 

otwierała zęba i kanały,bolało jak cholera,łzy ciekły mi po policzkach ale jakoś wytrzymałąm.I teraz jest ulga niesamowita.Jeszcze trochę boli bo jest ten stan zapalny ale o niebo lepiej,już przeciwbólowe nie są potrzebne naszczęście.a co się kamilkowi dzieje? Łapie go jakaś choroba??? zdrówka życzęMój synek znowu ma gorączke 38,8.Ide go przebrac do piżamki i pójdzie spac.![]()
Wiesz co idzie mu drugi ząbek z góry i dlatego ale dałam mu IBUM i teraz spi.a co się kamilkowi dzieje? Łapie go jakaś choroba??? zdrówka życzę