patrysia
Mamy lutowe'08
juz niby wporzadku jeszzce ta biegunkaPatrysiu jak Sewi?
ale dzis mi zwrocil (a juz nie wymiotywal) zobaczymy choc jest o wiele lepiej bo juz je prawie wszystko 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
juz niby wporzadku jeszzce ta biegunkaPatrysiu jak Sewi?
ale dzis mi zwrocil (a juz nie wymiotywal) zobaczymy choc jest o wiele lepiej bo juz je prawie wszystko 
juz niby wporzadku jeszzce ta biegunkaale dzis mi zwrocil (a juz nie wymiotywal) zobaczymy choc jest o wiele lepiej bo juz je prawie wszystko
![]()

dobry jestPiróg mnie rozbawił teraz![]()

a ten taniec na łąće jak to porównał Egurola był 

bez komentarzajuz ok,nie boli,jestem na antybiotyku.Żle miałąm wyczyszczony kanał i wdało się ostry stan zapalnyAgnes, a co tam z twoim ząbkiem?![]()

no wypil mleko z kleikiem ale to pil caly czas - moze za gesty teraz zrobilamTo dobrze, że już lepiej. A może zwymiotował, bo zjadł coś co mu nie podpasowało![]()

no wypil mleko z kleikiem ale to pil caly czas - moze za gesty teraz zrobilam![]()

no powiem Ci ze nieoczekiwanie przed slubem z dnia na dzien zaczal rosnac ale mialam taki no troche duzyPatrysia
widze, że bnrałaś ślub w 6 miesiacu, powiedz mi jaki maialas brzuszek, bo ja sie zastanawiam czy brac slub czy nie, bo niewiem jak bede wygladac w sierpniui czy lepiej niepoczekac i po porodzie dopiero.....