reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wiesz ja z moją Klaudusią to tak pięknie w ciąży chodziłam,że do końca 7 miesiąca wchodziłam w swoje ciuchy i przytyłam 2.5 kg..Dopiero po 7 miesiącu zaczęłam tyć dosłownie z dnia na dzień i do końca przytyłam jeszcze 7 kg
W sumie niedużo mając na uwadze,że Klaudia ważyła 4.550 i 59 długości.:-D.

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
tyle moge powiedziec:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ja tylam po 17kg a babuchy wazyly po 3600

reklama
As76 a rodziłaś Klaudię naturalnie, czy przez cc?
A ja w ciąży sobie jedzonka nie żałowałam no i w sumie przez całą ciążę 25kg mi na dupsko wskoczyło :zawstydzona/y:

As76 a rodziłaś Klaudię naturalnie, czy przez cc?
A ja w ciąży sobie jedzonka nie żałowałam no i w sumie przez całą ciążę 25kg mi na dupsko wskoczyło :zawstydzona/y:
myszunia ja też sobie nie żałowałam niczego,ale nie tyłam.
Klaudia się rodziła normalnie i w sumie bardzo krótko choć z małymi przygodami.
Jak już się na dobre zaczeło to 12 minut i po wszystkim.

Z Kubusiem było gorzej,bo przytyłam 13,ale w ciąży prawie całej leżącej.
Kubuś był też malutki ,bo wcześniak z 35 tyg.Ważył 3350 i 55 długości miał i rodził się 5 razy przez 2 dni.:dry:
A tak wogóle to udało mi się przytyć przez 13 lat 6 kg.:-D:-D:-D:-D

myszunia ja też sobie nie żałowałam niczego,ale nie tyłam.
Klaudia się rodziła normalnie i w sumie bardzo krótko choć z małymi przygodami.
Jak już się na dobre zaczeło to 12 minut i po wszystkim.

Z Kubusiem było gorzej,bo przytyłam 13,ale w ciąży prawie całej leżącej.
Kubuś był też malutki ,bo wcześniak z 35 tyg.Ważył 3350 i 55 długości miał i rodził się 5 razy przez 2 dni.:dry:
A tak wogóle to udało mi się przytyć przez 13 lat 6 kg.:-D:-D:-D:-D

gratuluje dobrej figury!!!!!!!!!!!!!!1
Twój Kuba wcale sie taki mlay nie urodzil,tymbardziej na wczesniaka:szok:

reklama
Do góry