reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Strasznie dużo dziś napisałyscie.Nie jestem w stanie tego nadrobić.Nie ma takich szans.A z drugiej strony to wreszcie trafiłam na forum,na którym coś się cały czas dzieje.
To forum tętni swoim wewnętrznym życiem.:-)
Super jest z Wami.
tetnilo tetni i tetnic bedzie - zawsze u nas bylo fajowo :rofl2::rofl2:

ja bym mleka nie dawala:no:

no moj juz wykapany to ja tez ide poszalec bo wkrotce @:baffled:

ogladalam tvn wiec nie zagladnelam a wczesniej moj gral:crazy:
dobranoc
nie wymiotywal juz na nastepny dzien wiec w malych ilosciach mleko podalam ... :tak: niec sie nie dzialo dopiero pod wieczor troche zwrocil :sorry2:

helo helo helo:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jak miło byc z Wami:rofl2:
normalnie ledwo wytrzymałam.nałog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie miałam netu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo mi czesc od netu sidła,ale juz zrobione,niestety wczesniej sie nie dało bo P okupował kompa.nadległosci nadrobie,ale nie dzis:-)
kurcze normalnie witaj anabuba - jak milo Cie znow czytac :tak:;-)

A ja dziś chyba nie zasnę. :zawstydzona/y:
Jakoś tak dziwnie samej w łóżeczku. :dry:
ja tak mialam wczoraj przy kompie to oczy mi sie kleily a jak p[oszlam do lozeczka to normalnie wiercilam sie na kazda strone i jak nazlosc spac nie umialam ale potem jakos tam zasnelam :tak:

dobranoc dowikla
beidny Sewcio.
na całe szczescie nas jakos wszytsko omija i oby tak dalej.dziewczyny codziennie na dworzu,weronika to nawet po 4 godziny-dzis tylko sobie darowałam,tzn jak juz prezstała padac to cos z nieba to poszłysmy do babci-wiec 2 razy po 15minut spacerek zaliczony
mojeje kolezanki synek tez tak mial ze co chwila lapal jakies biegunki i to tka przez 2 mieisace
no ja juz powoli mam tego dosc mysle ze to byla ostatnia jelitowka przynajmniej w tym roku :tak:

wiecie w niedziele myslaam ze juz bedzie wiosna a wczoraj i dzis tak dalo polaic sniegiem z deszczem i waitrem ze szok:crazy:
u nas bylo tak samo tu slonce tu zaraz wiatr a tu potem deszcz - o co kaman - nie wiem :rofl2:

Ja też kiedyś miałam niemiłe spotkanie.
W 6 miesiącu ciazy z Klaudią w przejściu podziemnym na dworcu mnie napadli,ale się nie dałam.Dostali za swoje.Miałam buty na szpilkach ,dobry refleks i 3 lata samoobrony ukończone.
Oj mocno się zdziwili.:-D:-D:-D:-D:-D
Jeden trochę mocno zgiął się w pół jak go przydepnełam szpilką a potem nagle upadł jak dostał przychylony z łokcia w plecki.
Drugi jakoś szybko się oddalił ,dziwnie oglądając się za siebie.:-D:-D:-D:-D
to Ty normalnie the best jestes ;-):tak:

Wiesz ja z moją Klaudusią to tak pięknie w ciąży chodziłam,że do końca 7 miesiąca wchodziłam w swoje ciuchy i przytyłam 2.5 kg..Dopiero po 7 miesiącu zaczęłam tyć dosłownie z dnia na dzień i do końca przytyłam jeszcze 7 kg
W sumie niedużo mając na uwadze,że Klaudia ważyła 4.550 i 59 długości.:-D.
ja tak samo jak chodzilam z Sewim w ciazy przytylam tylko 10 kg a zaczelam dopiero kolo 5-6 miesiaca tak tyc... no i urodzil mi sie maly Sewi (2730 g i 55 cm) :-D

Wszystko na moim blogu, w podpisie jest adres.
Tak w telegraficznym skrócie to :
wylewy: I stopnia okołokomorowy
II stopnia dokomorowy a prawie do III stopnia dochodził bo miał głębokie struktury mózgu cześciowo zalane
żółtaczka wcześniacza przez 13 tygodni
paraliż czterokończynowy,
asymetria
jednostronnie brak napięcia mięśniowego a z drugiej strony wzmożone
przewężenie przełyku,
porażenie żuchwy
refluks przełykowo-żoładkowo-jelitowy,
bezdechy do 8 miesięcy ciągłe potem nawracające do prawie 4 lat
Chyba wszystko wypisałam :-(
kurcze kobieto szacunek dla Ciebie o Boze jaka Ty silna jestes normalnie tyle ile przeszliscie to tylko Was podziwiac i cieszyc sie ze sie udalo :tak:

Ja dzisiaj piersza byłam :-D
zauwazylam :rofl2:

reklama
Witam Was po długiej nieobecności Kochaniutkie:)):-);-):-)

Ja już swoje sprawy i sprawki pozałatwiałam, a miałam bieganiny za tym wszystkim:-);-):-) ale już wkońcu na spokojnie mogę z Wami popisać Dziewczyny:-);-):-) przyznaję się odrazy, ze jeszcze nie czytałam Waszych postów dlatego muszę sie zabtać do tego i to bardzo szybko bo z tego co sie orientuję to mam bardzo dużo zaległości prawda???:-);-):-) Pisałam z Renią właśnie na nk i pisała mi, ze pytałyście o mnie:-);-):tak: to miłe:-);-) jesteście Kochaniutkie:-);-) Wracam do Was:-);-)
no witaj, no i zaleglosci bedziesz miala sporo :rofl2::rofl2::-D:-D

No my już też po sniadanku oczywiscie jak zwykle Martynka mało zjadła za godzinke pójde jej jakąs kanapke zrobić.Martynka też lubi zbierac wszystko z kanapek a mi zawsze też masło zostaje.A teraz sie sama ubiera :tak:
a ja jeszcze sniadanka nie jadlam :no: nie wiem co :confused:

Wiktoria12, Patrysia, Luna Witajcie:-);-):-) Bo Was jak narazie Widzę, dziewczyny ja jeszcze w piżamce jestem, Igorka juz ubrałam, ale ja musiałam zasiąśc do kompa:-):-):-) bo bym niewytrzymała:-):-):-) wczoraj kupiłam kilka rzeczy małemu na allegro międzyinnymi i rondo kąpielowe, bo mamy problem ze spłukiwaniem główki jak mały się kąpie i myślałam, ze to minie, ale widzę, ze jednak jeszcze nam potrzebne rondo:-):-) i zrobiłam przelewy :-);-) nawet nie wiecie jak sie za Wami stęskniłam:-);-):tak::tak::tak:
my za Toba tez sie stesknily :tak:

A dziękuję dziekuję WAm:-);-):-)

Dziewczyny jak sie wkleja czyjegoś posta i odpowiada pod nim?? tak jak to robicie?? bo ja nie umiem :crazy::crazy::crazy:

witam :-) śnieg za oknem Dzieci szykują sie do szkoły Mają dzis sportowy dzień z racij pierwszego dnia wiosny:szok: (21 marzec w sobotę ) Wojtek jak zwykle rano humor mi psuje bo nie chce jechać na basen :no: potem z basenu mają wrocić do szkoły na turniej sportowy .Nie wiem czemu Zuzia lubi takie imprezy a Wojtek nie Wczoraj Wojtek miał 10 urodziny i było mu przykro że żadna babcia nie zadzwoniła z życzęniami :crazy: Nic nie robilam nie mial żadnych gości :-( widziałam ze mu było przykro .Mam dzis jazdę wzięłam sobie dodatkowe godziny Ide na kawkę i czekam bo mąż ma wrócić z nocki Miłego dnia babeczki choćdla Was bo dla mnie nie bedzie dobry :baffled: Pogoda nie pozwala na bieganie po dworze dzieci nie maja zajęcia nic im nie pasuje i niec nie robią tylko biją sie i kłocą między sobą Nawet nie chca grac w żadne gry które mają w domu Dom wariatow wczoraj po 19 to juz byłam w takim stanie wrzenia ze myslalm ze ich pozabijam :szok: JA chyba faktycznie nie nadaje sie na matke powinnam byc sama i skonczyc jako stara panna :baffled: jeszcze raz MIŁEGO DNIA :-)

reklama
witam :-) śnieg za oknem Dzieci szykują sie do szkoły Mają dzis sportowy dzień z racij pierwszego dnia wiosny:szok: (21 marzec w sobotę ) Wojtek jak zwykle rano humor mi psuje bo nie chce jechać na basen :no: potem z basenu mają wrocić do szkoły na turniej sportowy .Nie wiem czemu Zuzia lubi takie imprezy a Wojtek nie Wczoraj Wojtek miał 10 urodziny i było mu przykro że żadna babcia nie zadzwoniła z życzęniami :crazy: Nic nie robilam nie mial żadnych gości :-( widziałam ze mu było przykro .Mam dzis jazdę wzięłam sobie dodatkowe godziny Ide na kawkę i czekam bo mąż ma wrócić z nocki Miłego dnia babeczki choćdla Was bo dla mnie nie bedzie dobry :baffled: Pogoda nie pozwala na bieganie po dworze dzieci nie maja zajęcia nic im nie pasuje i niec nie robią tylko biją sie i kłocą między sobą Nawet nie chca grac w żadne gry które mają w domu Dom wariatow wczoraj po 19 to juz byłam w takim stanie wrzenia ze myslalm ze ich pozabijam :szok: JA chyba faktycznie nie nadaje sie na matke powinnam byc sama i skonczyc jako stara panna :baffled: jeszcze raz MIŁEGO DNIA :-)
witaj, wszystkiego najlepszego dla Wojtusia :-D:-D
u Was snieg u mnie slonce przeswituje i niebo prawie bezchmurne ale prawie robi wielka roznice :tak: a tam nie przesadzaj sa granice wytrzymalosci ja tez tak czasem mam - a mam tylko jedno dziecko i nieznosnego m :sorry2:
milego dzionka kochana ;-)

Do góry