reklama
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Anabuba, wychodzi na to, że internet to niemalże jak chleb powszedni. To tak, jak dla mojego starszego synusia tictaki. Czasem się śmiejemy, że on powinien modlić się: Chleba naszego powszedniego daj nam Panie... i TikTaki
.
Luna, fajnie byłoby z tym przepisem, bo ja jestem zupożerca

joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Ja uciekam, bo muszę troszkę zająć się dziećmi i domkiem...
.
Do zobaczenia

Do zobaczenia

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Anabuba, wychodzi na to, że internet to niemalże jak chleb powszedni. To tak, jak dla mojego starszego synusia tictaki. Czasem się śmiejemy, że on powinien modlić się: Chleba naszego powszedniego daj nam Panie... i TikTaki.

Paulina potrafila kiedys paczk tych granatowym mocnych zjsc oslownie na 3-4rzy podejscia

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
no i wszytskie pouciekaly
ja z grubsza przegladam zaleglosci
witam nowe mamyAtram Medeuska i Kasia2
widze ze byla mowa o pileuchach-ja uzywam pampersów na noc a wdzien pieluchomajtek jakiejs firmy krzak ale dobre i szybko sie je zdejmuje zeby na nocnik posadzic:-)no i tetrowych jak w domu.
a plynu do plukanaia uzwyam E i proszku tez. no czasami Globala tez jest fajny i malo kosztuje
ja sie w kwietniu wybieram do dentysty....
Medeuska-wlasnie sie ostatnio doczytalam ze zeby dostac becikowe to trzeba byc pierwszy raz u gina przed 10tygodniem ciazy a pozniej miec na to stosowne zaswiadczenie
u moejgo wizyta z usg kosztuje 130zl plus 40cytologia,ale ja jako stala pacjentak ostatanio mialam cytologie gratis

a i jeszcze jedno-teraz kobieta w ciazy moze byc na zwoneiniu 270 dni czyli 9 mieisecy a nie jak inni 6 miesiecy:-)
ja z grubsza przegladam zaleglosci
witam nowe mamyAtram Medeuska i Kasia2
widze ze byla mowa o pileuchach-ja uzywam pampersów na noc a wdzien pieluchomajtek jakiejs firmy krzak ale dobre i szybko sie je zdejmuje zeby na nocnik posadzic:-)no i tetrowych jak w domu.
a plynu do plukanaia uzwyam E i proszku tez. no czasami Globala tez jest fajny i malo kosztuje
ja sie w kwietniu wybieram do dentysty....
Medeuska-wlasnie sie ostatnio doczytalam ze zeby dostac becikowe to trzeba byc pierwszy raz u gina przed 10tygodniem ciazy a pozniej miec na to stosowne zaswiadczenie
u moejgo wizyta z usg kosztuje 130zl plus 40cytologia,ale ja jako stala pacjentak ostatanio mialam cytologie gratis

a i jeszcze jedno-teraz kobieta w ciazy moze byc na zwoneiniu 270 dni czyli 9 mieisecy a nie jak inni 6 miesiecy:-)
no a ja tak w przelocie jeszcze sprzatam 

ale ja juz kaszanke mam gotowa - wystarczy tylko cebulke podsmazyc i kaszanke wrzucic na patelnie i bedzie gotowa (chyba ja zle sie wyrazilam)to Ty widze obrotna- w takim mlodym wieku juz kaszanke robisz?)))
![]()

tak jak napisalam u anabuby wsadzam ja tylko na patelkeumiesz Patrysiu robić kaszaneczke??

no pychotka :-)straceiatella-to maslanka z kawałkami czekolady krotko mowiac.pyszna jest z biedronki
ostatnio danona jest danio starciatella-ma gestsza konsystencje niz maslanka.ale pychota![]()
mnie to boli jakos zoladek i pluca - z tego naciagania (wymiotywac nie mialam czym) i mysle ze cos sobie nadwyrezylam bo nawet glebszego oddechu nie moge wziac bo mnie boliDołączam i ja
Ale mnie wczoraj nerki bolały i dzisiaj jeszcze jestem jakaś rozbita.
I jeszcze na dodatek ta pokręcona pogoda: ni słońce, ni deszcz...

za mna ostatnio chodzi zurek z tartym jajkiem mniam mnaima robilas badanie moczu?
macie moze jakis pomysl na zupe??????????
ogorkowa moj m robil wczorajNo to u nas wszystkie zupy smakuja no oprucz ogórkowej

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
musze zrobic jakas zupe zeby Weronika mogla jesc
a tak w ogole to od niedzieli znowu ma chrypek-nie kaszle nie ma goraczki.pewnie znow alergiczna tylko nie wiem od czego
jadla w piatek rybe-moze od tego?cholera wie
no i wlasnie sie obudzila

a tak w ogole to od niedzieli znowu ma chrypek-nie kaszle nie ma goraczki.pewnie znow alergiczna tylko nie wiem od czego

a od alergii moze byc chrypkamusze zrobic jakas zupe zeby Weronika mogla jesc

Ja też kiedyś miałam niemiłe spotkanie.
W 6 miesiącu ciazy z Klaudią w przejściu podziemnym na dworcu mnie napadli,ale się nie dałam.Dostali za swoje.Miałam buty na szpilkach ,dobry refleks i 3 lata samoobrony ukończone.
Oj mocno się zdziwili.
Jeden trochę mocno zgiął się w pół jak go przydepnełam szpilką a potem nagle upadł jak dostał przychylony z łokcia w plecki.
Drugi jakoś szybko się oddalił ,dziwnie oglądając się za siebie.![]()
Mozna się Ciebie bać

myszunia ja też sobie nie żałowałam niczego,ale nie tyłam.
Klaudia się rodziła normalnie i w sumie bardzo krótko choć z małymi przygodami.
Jak już się na dobre zaczeło to 12 minut i po wszystkim.
Z Kubusiem było gorzej,bo przytyłam 13,ale w ciąży prawie całej leżącej.
Kubuś był też malutki ,bo wcześniak z 35 tyg.Ważył 3350 i 55 długości miał i rodził się 5 razy przez 2 dni.
A tak wogóle to udało mi się przytyć przez 13 lat 6 kg.![]()
nie był taki malutki,moja Oliwka urodziła się w 38 tyg i wazyłą tylko 3050 i też miała 55 to był szczypiorek,zwłaszcza nózki miała jak udka od kurczaka

Anabuba uwielbiam tą maślankę straciatelle-często ja kupujemystraceiatella-to maslanka z kawałkami czekolady krotko mowiac.pyszna jest z biedronki
ostatnio danona jest danio starciatella-ma gestsza konsystencje niz maslanka.ale pychota![]()

No to jeszcze nie ma Agnes , Ag , Anki , Dowikla,Medeuski iMyszuni to śpiochy
wiktoria jestem jestem wcale nie spiochy o nie

No to u nas wszystkie zupy smakuja no oprucz ogórkowej
U nas tez wszystkie zupy Oliwka zjada,nie wybrzydza ;-)

reklama
o to mialas nockewiktoria jestem jestem wcale nie spiochy o niejak Ci powiem o której wstałąm to padniesz.Więcej Oliwki nie położe tak wcześnie spać.Usnęłą o 19.50 a wstała wypoczęta o 4.20
normalnie nie mam sił do tego dziecka i przespała się z 1h nad ranem
normalnie cyborg z tego mojego dziecka
![]()

Podziel się: