reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

musze jeszcze wam coś na dobranoc opowiedzieć
jako ze w niedziele mamy chrzciny maksa to mamusia się powoli szykuje, i tak dziś jak mały poszedł spać nałożyłam sobie farbe na włosy i oczywiście siadłam sobie żeby was poczytać. Siedze sobie spokojniutko ąz tu mąż sie pyta czy ja z tą farbą tak na stałe zostaje. Ja sie patrze a tu szok 1,5godziny minęło odkąd ją nałożyłam.:-)Jak leciałam do łazienki to już w myślach sie zastanawiałam jaką peruke sobie kupie na te chrzciny.:-) Ale uff wszystko ok włosy na swoim miejscu i koler też odpowiedni. No to tyle spadam spać. Dobranoc

reklama
Jak Wam się podoba mój kwiatuszek?? Bo ja mam mieszane uczucia:confused:
Ten aktualny kwiatuszek SLICZNY i jak wiosennie
Kochane, wybaczcie, że tak egoistycznie, ale nie mam nawet 5 min by do Was zajrzeć:crazy: :-:)-:)-(, tak mi dziś dziecko marudzi...:-:)-:)-:)-:)-:)-:)dry:.
Ściskam i postaram odezwać się jutro..
Idę,bo bąk już brzęczy...:wściekła/y::crazy:
Cos osttnio wiem o tym marudzeniu 3 maj sie kochana i czekamy tu na Ciebie
A ja za godzine na nocke jade ;(( a łóżeczko tak się do mnie uśmiecha no nic musi poczekc do 7 :) i You can dance nie obejrze :)
Oj ja to na nocke juz o 17 bede szla ( czyt.zaczynam prace o 17,40 pracujemy od 18 ale zmieniamy sie szybciej ale tez troche szybciej konczymy :tak:)Ty to od kad pamietam fanka You can dance jestes:-D
Czarna ja myśle, że to czerwcówki coś kombinują i nie możesz już nic wgrać :-D:-D
Dobre dobre JEJKU TROCHE SIE SMIEJEMY Z TYCH CZERWCOWEK i JESTEM CIEKAWA CZY NAS CZYTAJA HEHEHEH
A tu wam pokaże Matke Polke:-D:-D:-D:-D tylko mnie nie oceniajcie bo wyglądam jak wywłoka po całym dniu:-p
CZARNA MATKA POLA NICZEGO SOBIE slodkie to zdjecie i az za serce sciska A mnie sie wydawalo na ostatnich zdjeciach z ostatkow i chrztu ze masz dluzsze wloski Myle sie ?????????Co d chodzika to ja tez u wazam ze wiesz co robisz A SAMI slicznie piszczy
JAK SIE WRZUCA FILMIK NA YU TUBE???????
Patrycja no no batoniki na bok bo znów w spodnie nie wejdziesz :-p
Mój jeszcze rządzi na podłodze:baffled::baffled::baffled::baffled: własnie skopał grajacy ogródek tzn poprzestawiał go nogami i rączkami i zamiast lezec pod nim lezy gdzies z boku:-D:-D:-D:-D
Dobre z tym ogrodkiem heheh:-DA o ktorej Sami chodzi spac?????????Kapiesz go i idzie spac Czy kapiesz wczesniej?
Hej jestem i ja ale nie dam rady odpisać, ale dziś dzień.......... Karolina cały dzień na nurofenie i co kilka godzin gorączka wracała teraz na noc mam przygotowany pyralginum w czopkach bo się boję, musiało ją niezle wczoraj przewiać a Lenka dziś za nic w świecie nie chciała być ani na chwilkę sama, jak ja wychodziłam to ona w płacz:no: oj mam nadzieję że jutro będzie lepiej....
ale raz jak wyszłam to zostawiłam ją na podłodze na pleckach a jak wróciłam to wrzeszczała ale na brzuszku:tak::-) to był jej debiut!!!!!!! potem jeszcze w łazience fikała i nawet w wannie próbowała:-D
Dobranoc mamuśki a ja idę sprawdzić co u Karolci...
ZDROWKA DLA KAROLINKI
jako ze w niedziele mamy chrzciny maksa to mamusia się powoli szykuje, i tak dziś jak mały poszedł spać nałożyłam sobie farbe na włosy i oczywiście siadłam sobie żeby was poczytać. Siedze sobie spokojniutko ąz tu mąż sie pyta czy ja z tą farbą tak na stałe zostaje. Ja sie patrze a tu szok 1,5godziny minęło odkąd ją nałożyłam.:-)Jak leciałam do łazienki to już w myślach sie zastanawiałam jaką peruke sobie kupie na te chrzciny.:-) Ale uff wszystko ok włosy na swoim miejscu i koler też odpowiedni. No to tyle spadam spać. Dobranoc
NO TO SUPER a jaki kolor wloskow ?moze jakas fotke wrzucisz ?Sliczne zdjecia I A AWATARZE troche cie widac :tak:

Oliwia o wiele grzeczniejsza ale jakas taka niespokojna jest nadal Nocka bez porownania Nie bylo tego darcia se przez 2 godziny w nocy Wstawlam kilka razy ale tylko na chwile Pozniej G poszedl do niej a ja gdzie indziej i spalam do 7 i sie wyspalam i dorazu jest mi lepiej :tak:

Dzis w planach isc do lekarza medycyny pracy JEJKU OD DZIS MAM URLOP mUSZE ISC NA POCZTE I DO SHELLA wiec troche sie nachodze bo moja praca jest daleko Moze dzis w koncu jakis spacerek z Oli ale to sie jeszcze zobaczy MIELGO DNIA DZIEWCZYNKI

No i od czego tu zacząć, jak mnie 12 stron nie było :-D

pojechałam dziś do Płocka z samochodem na serwis, a potem wpadłam do galerii z zamiarem upolowania czegoś wiosennego, no i du...a, kupiłam Szymkowi komplecik, dzinsowe trampki, a sobie lichą bluzkę na otarcie łez. Jutro mam wyprawę do gina i znowu nie będę na bieżaco.

Magdziunia powiedz to jeszcze raz a kaput (żartcik);-);-):-p:-p, mam koleżankę, która zawsze mi to powtarzała jak byłam strasznie wściekła, normalnie płachta na byka :-D:-D
Oj to wyprawa wczoraj była.
Bluzeczka licha nie licha ale zawsze humorek poprawiony.
A z tym powiedzonkiem to moja koleżanka też tak do mnie mówiła na studiach a ja :baffled:

Aaaa dostałyście na NK łańcuszek, że zmarł założyciel NK i żeby wysłać maila do 10 osób bo inaczej konto zablokują na ileśtam??????
PIer..... nie wysyłam, nienawidzę łacuszków, ale lampkę
[*] człowiekowi zapalę.
Wiolu ja dostałam - też nie wierzę w takie łańcuszki.
Ale swoją drogą to już skandal aby coś takiego rozsyłać :wściekła/y:.
Dla zmarłego założyciela [*]

Lo matko tyle czasu ... hehehhe .... ja bym patrzyła czy się nie dymi i czy włosy w całości na głowie.
Ale kiedyś max siedziałam 50 min. a do łazienki leciałam tak ja Ty :-p

Czarna na zdjątku bardzo ładnie wyglądasz z dziećmi.

Nocka dziś ładnie przespana.
Za oknem śnieg pruszy :angry:
Dziś przywożą komodę, którą zamówiliśmy więc po południu będę miała co robić :-)
A na spacer w taką pogodę się też nie wybieram, ale za to mam w planach zrobić selekcję w ciuszkach małego.
Ostatnio znów dostałam wór większych rozmiarowo ciuszków - pralka już wyprała dwa dni temu i piętrzą się na fotelu.
Trzeba się zabrać za to.
Jeszcze tylko jakieś śniadanko zjem, kawusi się napiję i ... do roboty.

Mi sie też, tak często zdarza.

U nas nocka superowa. Hanka spała od 20stej do 6,30. Zrobiłam jej 150 ml mleka bo pomyślałam ze głodna będzie a ona raptem 120 wypiła:baffled:, jakbym jej zrobiła kache to i 150 by poszło . No i co tą małpicą zrobic??
Dzisiaj mamusia mnie odwiedza wiec chyba będzie miły dzionek;-)
I Wam takiego życzę. Pozdrowionka.

CZesc mamuski witam z ranka i zycze super Miłego dzionka. Nocka w miare mały miał stan podgoraczkowy ale tylko dawałam pic i było oki. No i chyba zaczał działaC aMOL BO NACIERAŁM GO PO KAPIELI i dzis kaszelek mniejszy.
KAka SUPER miłego dzionka z mama. Z mama zawsze fajnie.
GRATKI DLA PIESIOMIESIECZNIAKÓW

Kaka kwiatuszek ajny choć mi sie te zdjęcia wszystkioe w stawianiu głowy takie sztuczne wydają:)

Czarna jak zawsze ślicznie wyglądasz a Sami to prawdziwy gościu jak sobie spaceruje:)

Mnisia nieźle sie uśmiałam z tym lizakiem słodka dziewczyna:)

Dorotko fajnie że Oliwcia grzeczniejsza życze pozałatwiania wszystkjich spraw dzisiaj

U nas nocka superowa. Hanka spała od 20stej do 6,30. Zrobiłam jej 150 ml mleka bo pomyślałam ze głodna będzie a ona raptem 120 wypiła:baffled:, jakbym jej zrobiła kache to i 150 by poszło . No i co tą małpicą zrobic??
Dzisiaj mamusia mnie odwiedza wiec chyba będzie miły dzionek;-)
I Wam takiego życzę. Pozdrowionka.[/quote]

Kaka moja Jaguśka wogóle nie chce mleka a w czoraj spała mi 11 godzin po czym wstała dałam jej mleko a ona nie no to mówie że kache jej zrobie a ona aż normalnie jej sie cofało nie chciała aż łzy miała w oczach ale na siłe troszke jej wepchłam,

A dziś w nocy artystka sie obudziła i chciała sie bawić i ciągle miauczała ja jej pić bo odeszłam już od karmienia w nocy a ona wypiła picie i ciągle miałczała wyjmuje sobie cio chwile smoczek i płacze za nim widze że jest śpiąca musiałam jej rączki przetrzymywać by sobie smoczka nie wyjmowała noi w końcu skończyło sie na mleko i tak po 2,5 h niespania jagna w końcu poszła spać a ja padnietabo cały czas mnie strasznie boli dół brzucha a w nocy jeszcze gorzej a okresu jak nie było tak nie ma:(
Dziewczyny kupiłam w AUCHON fajne bluzki z długim rekawem dla Jagny za 5 zł z kubusiem puchatkiem,tłitim itp różne rozmiary nawet takie na 2 letnie dziecko.Polecam
A ja Jaguśce w czoraj ugotowałam rybę z początku nie chciała jesc ale później smakowało jej jak nie wiem.

Ja dziś bez planów położyć sie spać w wolnej chwilce.

Hej mamuśki :-)

U nas przepiękne słońce może w końcu uda się wyjść na jakiś krótki spacer... Wczoraj nie byliśmy bo strasznie wiało a Potworniasty dalej na antybiotyku. Ostatnio odkryliśmy że nasze dziecię uwielbia Teletubisie i Dobranocny Ogród jak nie daje mi żyć to mu to włączam i mam chwilkę spokoju. Wasze maluchy to też telemaniaki ?:-)

Potworniasty zalicza poranną drzemkę. Ostatnio wstaje nam o 6 a czasami przed. Śmieję się z niego że mu się włączył czas letni :-) Przynajmniej tatuś nie będzie się spóźniał do pracy hehehehehe :-)

No a ja mam dziś jakiś zanik mózgowy. Normalnie poczytałam Was i wszystko zapomniałam :baffled:

Zmykam się myć i ubierać zanim Potworniasty wstanie bo chcę się dziś wcześniej ruszyć z domku. No i muszę tą moją nieszczęsną chałupkę ogarnąć. A co ja mam dziś zrobić z obiadem..... Jakieś pomysły ?

hahaha nałóg zaczyna i ciebie łapac A tak na powaznie dobrze ze włosy na miejscu:-p
T

CZARNA MATKA POLA NICZEGO SOBIE slodkie to zdjecie i az za serce sciska A mnie sie wydawalo na ostatnich zdjeciach z ostatkow i chrztu ze masz dluzsze wloski Myle sie ?????????Co d chodzika to ja tez u wazam ze wiesz co robisz A SAMI slicznie piszczy
JAK SIE WRZUCA FILMIK NA YU TUBE???????

Dobre z tym ogrodkiem heheh:-DA o ktorej Sami chodzi spac?????????Kapiesz go i idzie spac Czy kapiesz wczesniej?

to miałam włosy zwiazane;-) co do kapieli to mały chodzi spac koło 22 a kapany jest koło 20

Widze ze zycie tu od rana kwitnie:-p
Mały własnie wszamał sniadanko i tradycyjnie siedzi u mamuni:-p
A ja znów sie mecze z tym filmem na YT chciałam wam pokazac zabki maluszka bo tak fajnie widac:tak::tak::tak: ale nie wiem kiedy sie zgra film:-:)-:)-(
u nas dzis znosnie wiec moze i spacerek bedzie.

GRATKI DLA 5 MIESIECZNYCH PAŹDZIOSZKÓW

reklama
witam u nas nocka z pobudką o 1- nagle się obudził i nagle zasnął. Potem do 5.30 i do 7, wiec od rana jestesmy na nogach, ale plus z tego jest- sprzatanie i odkurzanie zaliczone. co do wagi to jeszcze musze zjechac troche w dół. u mnie piękne słonce na dworze, ale wiatr wieje.

mama maksa widac ze już się wciągnełaś
Marma Kamiś też ogląda się za tv
wesolutka miłych odwiedzin
ulka zdrówka dla małej
dorotko to ładny spacerek ci się szykuje
czarna czekamy na filmy

mnie denerwują takie łańcuszki i zawsze lądują w koszu.

Do góry