reklama
A
agamir
Gość
Minisia a jak sobie mnie wyobrazałas? Tylko szczerze. Az tak tragiczie wygladam?
Mama Maksa
październikowa mama
To mój Smerf tylko plissss nie piszcie ze to szkodliwebo znam juz wasze zdanie
YouTube - Wideo 0004
Ha ha ha wygląda swietnie i jaki zadowolony aż piszczy. Gratulacje pierwszych kroczków:-):-):-)
Hehehehe te szczoty to była taka praca żeby nie stać i zrobiłyśmy sobie z kumpelą fotki ale teraz żałuje bo wszyscy sie dziwia i pytaja czy ja tam sprzatam
A za komplementa dzieki
Dorka super ze Oli juz lepiej a do pracy trza kiedys wrocic ja mialam najgorzej bo poszlam na pierwszy ogien
Aska martwie sie o ziecia:-(zdrówka życze jemu i innym nszym małym choruszkom
Czarna no trzeba przyznać że Sami bardzo ma silne nóżkib.dobrze sobie radzi
CZERWIEC CIE DOPADNIE I TAK
to co my tu bedziemy sie wypowiadac (żarcik) Ty jestes mama i Twoja sprawa co robisz z dzieckiem każda normalna matka nie da zrobic dziecku krzywdy a za taka cie uwazam wiec jak dla mnie spox
Agamir super fotki ale inaczej sobie Ciebie wyobrazalam
Dzieki za pomysly na rocznice ale nadal pustka on chce mi pierscionek kupic albo LG SHINE wiec ja musze cos w tych cenach poszukacale co?????
A to my i wsrod nich fotka za ktora i mi sie dostanie pewnie hehehe same zorientujcie sie ktora
1.ja z kromką
2.z lizakiemdzis pierwszy raz
3.mała ziomalka
4.pierwsze próby trzymania butelki
5.co ona mi tak te zdjęcia robi hmmm????Zobacz załącznik 122438
Zobacz załącznik 122439
Zobacz załącznik 122446
Zobacz załącznik 122447
Zobacz załącznik 122448
foteczki super. Widać że jej najbardziej lizaczek pasuje. Słodka dziewczynka to i słodkie rzeczy lubi:-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
Nie mogę nie wyrabiam z wami 

Minisiu super Weronisia wygląda i z tą kromką chleba i z lizaczkiem.

Minisiu super Weronisia wygląda i z tą kromką chleba i z lizaczkiem.
Minisia a jak sobie mnie wyobrazałas? Tylko szczerze. Az tak tragiczie wygladam?

hmm no wiesz jak ci to powiedziec

reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Kaka szczerze to bardziej podobało mi się poprzednie.
Podziel się: