reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
To mój Smerf tylko plissss nie piszcie ze to szkodliwe:-p:-p:-p:-p:-p bo znam juz wasze zdanie:-p:-p:-p:-p
YouTube - Wideo 0004

Ha ha ha wygląda swietnie i jaki zadowolony aż piszczy. Gratulacje pierwszych kroczków:-):-):-)

Hehehehe te szczoty to była taka praca żeby nie stać i zrobiłyśmy sobie z kumpelą fotki ale teraz żałuje bo wszyscy sie dziwia i pytaja czy ja tam sprzatam:-p:zawstydzona/y:
A za komplementa dzieki:-D

Dorka super ze Oli juz lepiej a do pracy trza kiedys wrocic ja mialam najgorzej bo poszlam na pierwszy ogien:sorry2:

Aska martwie sie o ziecia:-(zdrówka życze jemu i innym nszym małym choruszkom

Czarna no trzeba przyznać że Sami bardzo ma silne nóżki:tak:b.dobrze sobie radzi:tak: CZERWIEC CIE DOPADNIE I TAK:-D:-D:-Dto co my tu bedziemy sie wypowiadac (żarcik) Ty jestes mama i Twoja sprawa co robisz z dzieckiem każda normalna matka nie da zrobic dziecku krzywdy a za taka cie uwazam wiec jak dla mnie spox:tak::tak:
Agamir super fotki ale inaczej sobie Ciebie wyobrazalam:tak:
Dzieki za pomysly na rocznice ale nadal pustka on chce mi pierscionek kupic albo LG SHINE wiec ja musze cos w tych cenach poszukac:dry:ale co?????

A to my i wsrod nich fotka za ktora i mi sie dostanie pewnie hehehe same zorientujcie sie ktora
1.ja z kromką
2.z lizakiem:zawstydzona/y:dzis pierwszy raz
3.mała ziomalka:-D
4.pierwsze próby trzymania butelki
5.co ona mi tak te zdjęcia robi hmmm????:-D:-DZobacz załącznik 122438

Zobacz załącznik 122439

Zobacz załącznik 122446

Zobacz załącznik 122447

Zobacz załącznik 122448

foteczki super. Widać że jej najbardziej lizaczek pasuje. Słodka dziewczynka to i słodkie rzeczy lubi:-)

Minisia a jak sobie mnie wyobrazałas? Tylko szczerze. Az tak tragiczie wygladam?
:rolleyes2::rolleyes2:
hmm no wiesz jak ci to powiedziec:-pżarcik:sorry:wydawało mi sie ze jestes starsza i masz blond wlosy nie wiem:sorry2::eek:tak jakos jak otwarly sie zalaczniki bylam zdziwiona az patrzylam kto to bo narawde jakbym cie znala tu nagle ktos inny:rofl2:ale teraz moge wydac opinie jestes ładną kobieta i niczego Ci nik nie brakuje wiec spokojna twoja rozczochrana hehe:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

mama maksa jakos tak mi umknelo witam na forum :))
Karola super zdjecia Hani w opisie :))mala różyczka :)))

dzieki za komplementy
z kurczakiem mowisz hmm a ja chcialam kebeba zapodac jej hehe

reklama
Do góry