reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
Cypisiu fajny sprzecik ale ja napewno nie kupiłabym czegos takiego.Raz ze rodzimy praktycznie latem a w domku zazwyczaj kazdy ma ciepło a dwa ze przeciez husteczek nie trzymamy w lodówce zeby je podgrzewac.Ale to moje skromne zdanie:-)

A ja dzisiaj zanabyłam najbardziej zbędny gadżet, jaki istnieje :-D
Szczerze mówiąc nie miałam pojęcia, że takie coś istnieje :-D
Oto on (ten gadżet) - Podgrzewacz do chusteczek nawilżanych :szok:

Zobacz załącznik 122458

W Polsce chyba nie produkują, bo ten, który ja wylicytowałam na allegro, jest z ameryki i ma nawet amerykańską wtyczkę :-D Na szczęście sprzedający dorzucił w gratisie taki specjalny konwerter :happy:
Całość wraz z przesyłką 73 PLN :szok:
Ale musiałam to mieć :-D Jak tylko zobaczyłam tą aukcję, to się "zakochałam" :-D
Poza tym sprawdziłam ceny w internecie i takie podgrzewacze kosztują od 30$, a dodatkowo musiałabym zakupić ten konwerter za 20 PLN :-)
Wow nie wiem co mam powiedzieć. Fajne to.:-D

Spooko Dziewczyny! Ja to kupiłam totalnie pod wpływem chwili, zdając sobie sprawę, że nie jest to do niczego potrzebne :-D Naprawdę :-)
Jestem zakupoholiczką, to chyba wyjaśnia wszystko :-p:-p:-p

Cypisia, aż zaniemówiłam :-D

Gadżet wypas! Teraz będziesz musiała kupić chusteczki ;-)

Kochana, chusteczek mam całą reklamówkę. Przyjaciółka zrobiła mi prezent i podarowała wyprawkę "higieniczną" dla Malucha :-)

A jak tylko to dostanę, to najpierw wsadzę tam chusteczki do demakijażu swoje i sprawdzę, jak to jest :-) Bo nie lubię zmywać twarzy zimnymi (zresztą to mnie nakłoniło do zakupu - jak sobie przypomniałam paskudnie "chłodny demakijaż, hahaha) :-D

dziękuję ślicznie :-) na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu :-):-)

Martusia - oczywiście na allegro - jest to kołyska amerykańskiej firmy Kolcraft

nowa jest dość droga 850 (ale można kupić za 600 + 100 przesyłka jak się sprowadza ze stanów - ale dziś nie widzę takiej aukcji)

a dziś znalazłam taką aukcje, praktycznie nowa kołyska : Kołyska Kolcraft - sama kołysze. (586970899) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
A jak tylko to dostanę, to najpierw wsadzę tam chusteczki do demakijażu swoje i sprawdzę, jak to jest :-) Bo nie lubię zmywać twarzy zimnymi (zresztą to mnie nakłoniło do zakupu - jak sobie przypomniałam paskudnie "chłodny demakijaż, hahaha) :-D

Teraz to rozumiem:tak:, każdy pretekst jest dobry żeby sobie coś kupić;-):-D

A ja jestem wsciekła byłam pewna ze mam wszystkie ciuszki od urodzenia do 2 lat a tu pomyłka. Ciuchy były pozyczane i jak wczoraj ogladałam to co mi oddali to chciało mi sie płakac ani 1 małego body ,sweterka czy sukienki a było ich tyle ze 3 bym ubrała.

Ireczko dobry zwyczaj nieporzyczaj , no ale rzeczywiście szkoda bo teraz trzeba dodatkowe pieniążki wygrzberać a potrzeb jest wiele.

reklama
Do góry