martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Piekne zakuoy :-)
Malenstwo kolyska przepiekna :-)
Mozna wiedziec gdzie kupilas i ile dalas za nia ??
Malenstwo kolyska przepiekna :-)
Mozna wiedziec gdzie kupilas i ile dalas za nia ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow nie wiem co mam powiedzieć. Fajne to.A ja dzisiaj zanabyłam najbardziej zbędny gadżet, jaki istnieje
Szczerze mówiąc nie miałam pojęcia, że takie coś istnieje
Oto on (ten gadżet) - Podgrzewacz do chusteczek nawilżanych
Zobacz załącznik 122458
W Polsce chyba nie produkują, bo ten, który ja wylicytowałam na allegro, jest z ameryki i ma nawet amerykańską wtyczkęNa szczęście sprzedający dorzucił w gratisie taki specjalny konwerter
Całość wraz z przesyłką 73 PLN![]()
Ale musiałam to miećJak tylko zobaczyłam tą aukcję, to się "zakochałam"
Poza tym sprawdziłam ceny w internecie i takie podgrzewacze kosztują od 30$, a dodatkowo musiałabym zakupić ten konwerter za 20 PLN :-)
Cypisia, aż zaniemówiłam
Gadżet wypas! Teraz będziesz musiała kupić chusteczki ;-)
A jak tylko to dostanę, to najpierw wsadzę tam chusteczki do demakijażu swoje i sprawdzę, jak to jest :-) Bo nie lubię zmywać twarzy zimnymi (zresztą to mnie nakłoniło do zakupu - jak sobie przypomniałam paskudnie "chłodny demakijaż, hahaha)![]()