Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kciuki zacisniete.
Mała marudzi, ale o spaniu nie myśli wcaleA ja coś jestem dzisiaj podminowana
M 1% na ratowanie koni przekazałTak już od paru lat
U mnie na obiad ma być barszcz biały, tylko jeszcze ktoś go musi zrobić...
Ide zajrzeć do kuchni...
Kurde za dużo jem...
W domu zjadłam 2 kanapki jak przyszłam do pracy kolejne 2 z serkiem Danio, potem sałatkę jarzynową z majonezem i bułkę z parówką, kołaczyka i teraz znów wcinam jakąś gotową sałatkę z makaronem...:--
-(
Troche przesada..Za 3 dni bede wyglądac jakbym byla w 7 mies z takim apetytem....
![]()

JAMI

JAK DLA MNIE TO BYŁ SZOK NAD WSZYSTKO NO I WIKTORIA CHODZI PRZY BALKONIKU I WIDZI TYLKO NA JEDNO OCZKO WERONIKA CHODZI ALE NIE WIDZI MAJĄ SŁABE MIĘŚNIE I WSZYSTKIE PROBLEMY JAKIE TYLKO W TAKIM PRZYPADKU M OŻNA MIEĆ:-
WIEC JAK MOĘ POMÓC TO CZEMU NIE

Rozbroiłaś mnie tymU mnie na obiad ma być barszcz biały, tylko jeszcze ktoś go musi zrobić...
Ide zajrzeć do kuchni...

Ja bedziesz karmila cycem to wrocisz szybciej niz Ci sie wydajeNo właśnie w tym problem, że ja sama sie prszed sobą tłumacze ciążą, gorzej jak juz po ciąży nie wróce do mojej upragnionej figury, którą dopiero co niedawno osiągnęłam taką jaką chciałam:-(

Witaj w klubieZainstalowałam sobie nowe aktualizacje i teraz moj internet chodzi jakby chcial a nie mogl![]()

No miejmy nadzieje, tak mnie wszycy pocieszaja, gorzej jak apetyt mi taki zostanie juz po ciazy o sie przyzwyczajeJa bedziesz karmila cycem to wrocisz szybciej niz Ci sie wydaje![]()