reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Moja Babcia nie zyje juz od 5 lat (zreszta obie :no:) no i Dziadek ma teraz dziewczyne ;-) Studiowali razem jakies 50+ lat temu
:-D

Ale jaja! :-D Stara miłość nie rdzewieje:tak::tak::tak: Co do wyjazdu pogadaj z rodzinką. Skoro zawsze spędzasz z nimi święta to może raz cię nie być! Wyjazd faktycznie wam się przyda. Większy problem byłby w wigilię, to takie bardziej rodzinne święta (przynajmniej u nas)
.

reklama
Olapolap nawet plamieniem tego nazwać nie mogę bo to było ledwo co na różowo zabarwione i miało może z cm. I to było rano ok 8.30. Do teraz cisza. Mogę sobie ewentualnie zbadać szyjkę, w końcu im wcześniej dostanę @ tym lepiej, no jeśli ma być to i tak niczego nie zmienię.

Olapolap nawet plamieniem tego nazwać nie mogę bo to było ledwo co na różowo zabarwione i miało może z cm. I to było rano ok 8.30. Do teraz cisza. Mogę sobie ewentualnie zbadać szyjkę, w końcu im wcześniej dostanę @ tym lepiej, no jeśli ma być to i tak niczego nie zmienię.

To zbadaj, tylko bardzo delikatnie i zorientujesz sie czy cos tam kapie czy nie ;-) Trzymam kciuki zeby bylo sucho
;-)

Tak w ogóle Laski uśmiałam się nieziemsko przy tych różnych syt. o ciąży co przedstawiłyście:D Gdyby to wszystko było takie proste.. ;))

Boziu ale sie usmialam. Kroptusia. Dzieki za linka! Szczerze kibicuje Waszym fasolkom. Mam nadzieje, ze wkrotce wszystko sie wyjasni pozytywnie, bo kilka w jakims takim zawieszeniu jest teraz. A ja pracuje oczywiscie i zagladam do Was. Moj szef zauwazyl dzisiaj, ze Baby boom mam otwarte. Pewnie sobie facet pomyslal... a ja jak glupia chichralam do monitora bo potem te glupotki od Kroptusi czytalam :) A mnie cos martwi. Mainowicie od rana czuje dziwny bol-jakby w prawej pachwinie, moze jajnik? Wczoraj tez to czulam ale lzej.Nie wiem czy sobie cos naciagnelam czy to cos gorszego. Zaczynam sie nakrecac teoriami o niedroznych jajowodach i innych schorzeniach :( Tempka ciagle dosc wysoko: 37.15, ale czy to nie dziwne zeby miec taki bol 5 dni po owulce?

Kulaszusza ja miałam. I tak od 4 dni po owulacji do wczoraj. Bardziej prawy jajnik, ale i pachwinka często. To jest normalne. Chyba, że dawno się nie badałaś to może jajniki warto sprawdzić.

Zrobię to trochę później bo w ogóle tam nie umiem wsadzić palca:/ Albo jestem zbyt napięta albo tam jest tak ciasno. Lecę na kapuśniaczek:):)

reklama
Do góry