reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

DOROTKA ja też myślałam o niekapku, TT ma od 3 m-ca, ale nie kupiłam jeszcze

:-d:-d:-d
a moja z butelki nie chce :-(

Nam z niekapka TT nic nie wychodzi:(
Dorotka wcale nie jest strata pieniędzy, bo na rękach dzieciaki się i tak nosi, a tak to i Tobie będzie wygodniej. Ale nie doradzę, bo ja w chuście noszę. Ta moja jest na jedno ramię. W sumie na zdjęciu Mało było widać :happy: Mamy gdzieś inne zdjęcia, wkleję jak zgram. ;-)

Kate mam pytanko, bo chyba jeszcze jedną chustę kupię, taką, żeby się na plecach krzyżowała - plecioną czy bawełna ze spandeksem? Tą plecioną trzeba dociągać jak się już małą włoży? Please o linka do Twojej, bo nie mogę znaleźć:zawstydzona/y: Dzięki!!

reklama
Dorotka ja tez mam Infant.kregoslup mnie od niego boli a raczej szyja.mi sie tam to latwo zaklada i malego wklada tylko chyba sil nie mam:zawstydzona/y::-p

no właśnie mnie też okropnie szyja bolała, bo cały ciężar sie na niej opierał jak włożyłam Marikę przodem do siebie - dlatego się zniechęciłam, bo w chuście jakoś równomiernie czuć ciężar, ale może inne mamy mają inne zdanie

Ja sie zabieram za nia by ja kupic i zabrac sie nie moge ale na dniach zamówie:tak::tak::tak: moja jak gdzies ja dorwie to siedzi zafacynowana nia:tak::tak:

bardzo fajna zabawka, napisz opinię jak już sprawdzicie

Kate mam pytanko, bo chyba jeszcze jedną chustę kupię, taką, żeby się na plecach krzyżowała - plecioną czy bawełna ze spandeksem? Tą plecioną trzeba dociągać jak się już małą włoży? Please o linka do Twojej, bo nie mogę znaleźć:zawstydzona/y: Dzięki!!

ja mam cienką tkaną Hoppendiz (koleżanka mi poleciła)chustomania Produktliste cienkie w kolorze nairobi (ooo-widzę, że nieźle zdrożała :szok:; wolałam cieńszą, niby na lato, ale jest milsza, łatwiej się dociąga, a i tak w zimę mało noszę)

a można ją wiązać na wiele sposobów chustomania Instrukcje (jest do niej gruuuuba instrukcja ze zdjęciami, a w necie jest dużo filmików) ; my nosimy głównie w pozycji "kieszonki", ale "podwójny x" jest wygodny, bo możesz zdjąć zawiązaną chustę i założyć następnym razem (czyli np. wygodnie jak jedziesz autem na spacer), a przy "kieszonce" tak sie nie da

DOROTKA a myślałaś o mei-tai? to połączenie nosidełka z chustą, tylko łatwiej wiązać niż chustę http://pl.lennylamb.com/articles/2_noside%C5%82ko_mei-tai dużo firm robi, dużo też kobiet szyje i chyba taniej niż chusta tkana, więc moze warto się rozejrzeć
http://pl.lennylamb.com/nodes/2_nosidełka_mei-tai
http://www.allegro.pl/item586180532_nosidlo_mei_tai_kangoogoo_ananda.html

Ostatnia edycja:
hehe zalezy co znaczy rozsadna cena:-p:-p:-p
a ma wózeczek dla laleczki????? a moze tak na lato basenik??
BASEN 193x150x89 PLAC ZABAW Z NATRYSKIEM - DHL (577222131) - Aukcje internetowe Allegro
albo cos grajacego, świecącego a osobiscie polecam takie cos
IKEA__EDUKACYJNA KOLEJKA MULA__ZABAWKA NA PREZENT (573429944) - Aukcje internetowe Allegro

Dorotka ja mojego w domciu nie nosze w nosidle czekam na ciepłe dni:-p
ja mam taką w pracy,w sumie fajan rzecz,ale duża:baffled: ja chcę zwykłe drewniane klocki kupić,tylko muszę poszukać takich z bezpieczną farbą,tzn.żeby mały jej nie zdrapał zębami ghihi

Dzieki KATE ALE JUZ G MI KUPIL

Bylismy w sklepie i jakos ten co ASIA TEZ MI NIE PASOWAL przymiezalam w sklepie i tez wlasnie uwieralo mnie w szyje
:-( Zdecydowlam sie na bardziej PROSTY
Zdjecia wkleilam na zdjeciowym :-)

reklama
dorotka123456789 super nosidło mam nadzieje że Oli sie spodoba. Zdaj póżniej relacje.
A ja jakiś czs temu kupiłam Maksiowi kilka sztuk takich body w różnych kolorach. i jestem bardzo zadowolona nie dość że mi się podobają to super sie noszą i piorą. Ja kupiłam wzory C7, C36 Polecam
Żywe kolory na jesienne wieczory:) dł.rękaw 74 (523307555) - Aukcje internetowe Allegro
a na czarnych mamy napis:"51%Taty, 49%Mamy"
Jedyne w Polsce eleganckie czarne body /74 dl.r. ! (528096637) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry