reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

KASIU wiem ze to to samo :rofl2:Ja tez mam nadzieje ze mi sie przyda Moja mama mowi ze to strata pieniedzy ale NIE BEDE JA WE WSZYSTKIM SLUCHALA :-D

KATE wiesz wraz z przesylka to wychodzi na to samo :tak:
A moze dlatego Tobie niewygodnie bo masz porownanie z chusta a one niestety sa drozsze (jest tam taka jedna chusta tania ale ja takiej nie chce )
LILUNIA dla dziewczynki czy chlopca ?
To co KATE ma to do wiazania jest REWELACYJNE i ten domek JULI mi si podoba :tak:

Ja dzis weszlam do KAUFLANDU i kupilam
PAMPERSY pomaranczowe SLEE & PLAY 4-9 KG ,78 SZT ZA 33,90 ( jakos wychodzi 0,43 gr za sztuke )
I TE SAME PAMPERSY ALE 7-18 KG ,68 SZT ZA 33,90 (niecale 50 gr za sztuke )
wiec mysle ze sie oplaca :tak:

Ja to sie tak zaopatrzylam w pampki ze mam w domu teraz 275 szt :szok::-D
Dorotko to ładna cena za pampersy

reklama
Dziewczyny może polecicie mi jakis prezent na roczek dla mojej siostrzenicy.Tylko cenowo w granicach rozsądku poproszę :-) Jak macie link do czegos fajnego to poproszę o przesłanie:-) Z góry dziekuje.
hehe zalezy co znaczy rozsadna cena:-p:-p:-p
a ma wózeczek dla laleczki????? a moze tak na lato basenik??
BASEN 193x150x89 PLAC ZABAW Z NATRYSKIEM - DHL (577222131) - Aukcje internetowe Allegro
albo cos grajacego, świecącego a osobiscie polecam takie cos
IKEA__EDUKACYJNA KOLEJKA MULA__ZABAWKA NA PREZENT (573429944) - Aukcje internetowe Allegro

Dorotka ja mojego w domciu nie nosze w nosidle czekam na ciepłe dni:-p

hehe zalezy co znaczy rozsadna cena:-p:-p:-p
a ma wózeczek dla laleczki????? a moze tak na lato basenik??
BASEN 193x150x89 PLAC ZABAW Z NATRYSKIEM - DHL (577222131) - Aukcje internetowe Allegro
albo cos grajacego, świecącego a osobiscie polecam takie cos
IKEA__EDUKACYJNA KOLEJKA MULA__ZABAWKA NA PREZENT (573429944) - Aukcje internetowe Allegro

Dorotka ja mojego w domciu nie nosze w nosidle czekam na ciepłe dni:-p
Czarna ta zabaweczka z Ikei jest super. Mojemu K się bardzo spodobała.

Ja sie zabieram za nia by ja kupic i zabrac sie nie moge ale na dniach zamówie:tak::tak::tak: moja jak gdzies ja dorwie to siedzi zafacynowana nia:tak::tak:

Ja sie zabieram za nia by ja kupic i zabrac sie nie moge ale na dniach zamówie:tak::tak::tak: moja jak gdzies ja dorwie to siedzi zafacynowana nia:tak::tak:
Ta zabawka ma coś w sobie. Niby taka prosta i drewniana ale mój K jak ja zobaczył to od razu mówi że ma być ta i koniec :-) Ja jej nie będę chyba zamawiać tylko w przyszłym tygodniu namówię K na wypad do Ikei to może przy okazji coś Maciusiowi na pół roczku i zajączka zakupimy ;-)

reklama
Ta zabawka ma coś w sobie. Niby taka prosta i drewniana ale mój K jak ja zobaczył to od razu mówi że ma być ta i koniec :-) Ja jej nie będę chyba zamawiać tylko w przyszłym tygodniu namówię K na wypad do Ikei to może przy okazji coś Maciusiowi na pół roczku i zajączka zakupimy ;-)
bo zawsze najzwyklejsze są najlepsze:-p czyli prezent z głowy:rofl2:

Do góry