reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Ireczko mamy jeszcze czas - ja niemam jeszcze nawet 1 małego bodziaka , nic kompletnie nic. coprawda zamówiłam na alegro 2 pary adidasków ale okazały sie klapą i oddałam znajomej. A zakupki planuje dopiero po świętach , więc spokojnie oby tylko kaska sie znalazła to zakupki napewno będą na czas:tak:

reklama
malenstwo dzieki za odpowiedz :-)
Kolyska przepiekna. Poszukam u nas na ebayu moze sie trafi ;-)

irka wspolczuje z tymi ciuszkami. Tak to jest czasami, ze jak sie chce byc dobrym dla kogos to samemu sie na tym traci. Tez myslalam ze mam wszystko a tu od nowa trzeba kupowac, ale po troszku po troszku i wszystko sie kupi.

Ja wypusciłam sie z mama na zakupy i owocem tego jest dywanik ( taki własciwie chodniczek ) dla małego do jego pokoiku ( dywanu do salonu nie udalo mi sie kupić :dry:). Bardzo mi sie podoba musze przyznać i jakos ciowo tez jest dobry :tak::-)
Zobacz załącznik 122653

A ja walsnie wygralam aukcje i zakupilam nowitki wozio dla mojego szkraba :-)
Tylko spacerowka i gondolka :-)
Nastepnym razem dokupie torbe i folie ;-)

Bardzo ładny, ale ja niestety nie jestem przekonana do 3-kołowców. Sąsiadka ma i narzeka, że kólko jej sie blokuje, staje w poprzeg i d..a:baffled: Może ona po prostu ma takiego pecha, sama nie wiem. Oby dobrze Ci sie jeździło i dzidzia była zadowolona :tak::-)

Dziewczynki a to pojazd, którym będzie się poruszała nasza Córcia:tak:

Załącznik 122598

Załącznik 122599,

jest to wózek Peg Perego AT4. Na zdjęciach spacerowa wersja ale chciałam stylistykę Wam pokazać!:biggrin2:

Madziumba, no to widzę, że nie tylko ja w beżach i czerni wózek będę miała :-) Huura !:-)

Bardzo ładny, ale ja niestety nie jestem przekonana do 3-kołowców. Sąsiadka ma i narzeka, że kólko jej sie blokuje, staje w poprzeg i d..a:baffled: Może ona po prostu ma takiego pecha, sama nie wiem. Oby dobrze Ci sie jeździło i dzidzia była zadowolona :tak::-)
Ja juz mam jeden trojkolowiec :-D Spacerowka Sandrusi :-) Jest super, bardzo jestem z niego zadowolona i ciesze sie, ze go kupilismy. Gdy niuska byla mala mielismy czterokolowca Tako i z reka na sercu stwierdzam ze ten trojkolowiec Mamas&Papas o niebo lebszy :tak:Dlatego teraz bralam pod uwage tylko trojkolowy wozeczek. Prowadzi sie jedna reka a druga mozna miec wolna i prowadzic nia drugie dziecko ;-)co do kola stawianego w poprzeg to zdazylo mi sie tylko raz i to wtedy gdy bieglam ;-)Mam nadzieje, ze ten co teraz kupilismy tez bedzie sie tak fajnie prowadzil :-)

reklama
Do góry