wiktoria12
Mama i żona :)
A budujecie dom bo ja nie wtemaciemoże w maju też się pochwalę)) chociaż chciałabym już, nie moge się doczekać przeprowadzki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A budujecie dom bo ja nie wtemaciemoże w maju też się pochwalę)) chociaż chciałabym już, nie moge się doczekać przeprowadzki
dobrej nockija uciekam juz
do jutraspokojnej nocki zycze:-)

Ale na podłodzedzięki.Jeśłi chcesz to znajdziesz tę firankę lub ładniejsze na WISAN S.A. - FABRYKA FIRANEK - PRODUKCJA FIRAN - GALANTERIA STOŁOWA - DEKOROWANIE OKIEN.
wybór,że zawrót głowy
To nie płytki -to blenda,ta którą dzisiaj panowie fachowcy poprawiali.![]()

wykańczamy, dzisiaj facet skończył kłaść glazurę i terakotę, m z moim tatą wyszpachlują jeszcze salon i przedpokój, potem malowanie, mebelki do kuchni (już mam zamówione) i zmykam na wieśA budujecie dom bo ja nie wtemacie

dobranocNo ja juz przysypiam przy kompieoczy mi się same zamykają.tez się kładę.Pa :-)
ja uciekam juz
do jutraspokojnej nocki zycze:-)
Dobranoc dziewczyny miłych snów życzeNo ja juz przysypiam przy kompieoczy mi się same zamykają.tez się kładę.Pa :-)

Na wsi najlepiej wiem bo sama mieszkam na wsi a gdzie dokładnie będziecie mieszkaćwykańczamy, dzisiaj facet skończył kłaść glazurę i terakotę, m z moim tatą wyszpachlują jeszcze salon i przedpokój, potem malowanie, mebelki do kuchni (już mam zamówione) i zmykam na wieś![]()