passingby
Fanka BB :)
Wyrostek??A jak nie jajnik to co? Co my mamy na dole po prawej stronie innego... Nie strasz mnie..:-(

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyrostek??A jak nie jajnik to co? Co my mamy na dole po prawej stronie innego... Nie strasz mnie..:-(
Kaprycha, nie zarcik,mialam bole takie wlasnie jak bol jajnika,tak,ze jak zlapalo mnie na ulicy to musialam sie zgiac wpol. poszlam szybko do gina,a on ze wszystko ok. okazalo sie ze mam zespol jelita drazliwego. Ogolnie nic powaznego,czym mozna sobie glowe zawracac,ale tak sie wlasnie objawiaJelito grube??:-)
Zarcik
Hihi, a moja druga polowa co jakisz czas umiera na odme pluc. Mowil, ze dowiedzial sie o tej chorobie na PO . Kiedys strasznie zabolala go klatka i powiedzial matce, zeby go zapisala do lekarza, bo podejrzewa odme. Od tej pory ataki odmy ma przynajmniej raz w tygodniuWyrostek??Moja lepsza połowa zawsze na wyrostek umiera (oczywiscie hipochondrycznie wymyslony). Jeśli nacisniesz tam mocno i jak puscisz to boli duzo pardziej - to dzwon po karetke...
Kaprycha, nie zarcik,mialam bole takie wlasnie jak bol jajnika,tak,ze jak zlapalo mnie na ulicy to musialam sie zgiac wpol. poszlam szybko do gina,a on ze wszystko ok. okazalo sie ze mam zespol jelita drazliwego. Ogolnie nic powaznego,czym mozna sobie glowe zawracac,ale tak sie wlasnie objawia
Kaprycha dawaj numerki na totka,to wygram z pare milionow
ooops, to trafilam widze![]()
12 41 5 33 9 1 good luck, bo ja jeszcze w zyciu niczego nie wygralamKaprycha dawaj numerki na totka,to wygram z pare milionow![]()