Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Położyłam Oliwkę a ja mogę spokojnie posiedziec na BB :-)
czy sie jeszcze kreci w lozeczku?
jeszcze nie spi,dopiero ją położyłam,zanim zaśnie to jeszcze potrwajednak usenla przed 23czy sie jeszcze kreci w lozeczku?

ale ziewa raz po raz i lezy spokojnie więc może pójdzie szybko,zobaczymyMoja Wiktoria tez ma takie policzki i nie mam pojecia od czegodziewczyny a czy to mozliwe zeby te szorstkie czerwone policzki były od wody mineralnej????znowu dzis jej się nasiliło.a czekolady jej nie dawałam.W sumie nigdy wody nie lubiła wieć nie piła, a teraz chce pić non stop.Pijemy Żywca-niegazowaną.A dziś wypiła sporo.nie wiem już co o tym myśleć![]()

dziewczyny a czy to mozliwe zeby te szorstkie czerwone policzki były od wody mineralnej????znowu dzis jej się nasiliło.a czekolady jej nie dawałam.W sumie nigdy wody nie lubiła wieć nie piła, a teraz chce pić non stop.Pijemy Żywca-niegazowaną.A dziś wypiła sporo.nie wiem już co o tym myśleć![]()
ale mowials jakos ze wczoraj czy przedwczoraj jadla tak?to sie moglo dopiero teraz po tym nasilic.i moze kilka dni potrwac
Moja Wiktoria tez ma takie policzki i nie mam pojecia od czego![]()
Tak jadła czekoladę 2 dni temu ale po tej maści alantan zeszło,wczoraj już nic nie było,rano też a wieczorem się pokazało znowu.