A co oni ze swoim mieszkaniem zrobili ?Moze oni tylko tam na jakis czas i zaniedlugo zas bedziesz miala ich kolo siebie ?Nie dziwie sie bratowej ze juz glowkuje co i jak

To daleko oni teraz mieszkaja od Ciebie ?
Hej Czarna a Ty nie wracasz do pracy? Ja z jednej strony sie ciesze z 2 wiadomo szkoda zostawiac.
A mi za chwile watroba peknie ze złosci . Widze ze nie tylko moj maz ma humory. BRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ja pi....................... taki plac zabaw. Zawsze zmeczony bo wyspała sie zład troche pojezdził no i zajmował sie dzieckiem a ja to na wczasach cholea jestem a samo sie sprzta pierze prasuje gotuje zabawia dziecko itp.
A do tego mam humor do bani bo nie mam okrsu juz ponad tydzien i zaczynam sie martwic:-(
Ja tez tak mam ze z jednej strony fajnie bedzie wrocic do pracy a z drugiej nie moge przestac myslec ze musze Oliwke zostawic:-(
To nie wiem czy zyczyc ci drugiego CUDU w brzuszku czy nie ?;-)
Wiecie wszystkie jaki jest moj M
G ale Ja nie mam z nim takiego klopotu On potrafi sie caly dzien dzieckiem zajac Wszystko zrobi i zawsze tak bylo I nie marudzi i nie wypomina mi hehehe No ale cos dobrze musi robic ten G
Dorotka może jej się ta zupka znudziła ;-)
Brrr, jutro idę do dentysty. Boli mnie ząb, który 3 lata temu kanałowo był leczony

Ciekawe co tam się porobiło
Oliwia wczoraj do tej zupki nie miala drzemki i jakby to bylo mleczko a my ja czesto karmimy na lezaco Tak jakos nam i jej wygodniej

to by usnela przy butli to juz zmeczona byla a tak to usnela przy zupce hehehe
DENTYSTY tez nie lubie choc staram sie chodzic jak najczesciej ;-) POWODZENIA i oby nie bolalo
Agamir ja chwilowo matka polka pełna geba

miałam isc do roboty w zeszłym roku ale okazało sie ze Sami zagoscił pod moim serduchem i plany łeb wzieły. Teraz pójde jak odchowam towarzystwo
Kasia współczuje bólu zeba. Ja wole rodzic niz isc do stomatologa
Ja bym chciala byc taka MATKA POLKA
Czarna to tak jak i ja wole rodzic niz wejsc do gabinetu

Agamir hmmm myślisz że może tam ktoś jest;-)?? chyba nie cieszyłabyś sie z tego wnioskuje??
CZARNA I MINISIA nezle jestescie z tym porodowkami zamiast stomatologami hehehehe
Ja do dentysty ide 24 kwietnia i pozniej pewnie zas za jakies 2 miesiace Cala ciaze chodzilam do dentysty i nie wspominam zle
Dorotko STO LAT Z OKAZJI 18 URODZINEK

))
Jutro napisze idę teraz z K pobaraszkować

Dobrej nocki Buziaki
18

DOBRE dzieki

Widze ze jestes szczesliwa z K super CIESZE SIE
Hej kobietki, ja mam chwilkę odpoczynku po całym dniu, ale niedługo muszę iść mierzyć gorączkę Karolince i zapodać antybiotyk ku......a wcale nie jest lepiej i nie ma mowy żeby jutro poszła do szkoły , dziś zaczęło jej tak strasznie lecieć z nosa,taka biedna, aż się mnie zapytała pod wieczór "mamo czy ja już niedługo umrę?"

:-

-

-(aż mnie ścisnęło na samą myśl..........................
Dobrze że Piotr jutro wraca,
Ale koniec marudzenia..
Pogoda była u nas super byłam z Lenką na spacerku i nawet była bez czapki!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo tak przyjemnie było.:-) Zrobiłam szybkie zakupy noi pędem do domku.A jutro rano muszę lecieć doapteki po drugą butelkę antybiotyku bo nie dadzą na raz dwóch, jak się skończy jedna to trzeba odebrać w aptece, swoją drogą to tutaj jest to super zorganizowane, bo jak lekarz przepisze ci określoną dawkę lekarstwa to w aptece dostajesz dokładnie tyle tabletek lub syropu, a jak np dziecko nie toleruje to wracasz i dają ci inny a pamiętam jak w PL Karolina nie tolerowała jakiegoś antybiotyku, to do kosza i trza było kupić nowy a tu za darmo wszystkie leki na receptę...
No to się wypowiedziałam

Dobra idę sobie zrobić herbatę i mykam na górę...pa...
Biedna Karolinka:-(Moze idz z nia jeszcze raz do lekarza jak tak dlugo to jej nic nie mila Pogody tez zazdroszcze A z tymi lekami to rzeczywiscie super tam macie
A właśnie teraz doczytałam że masz spiralkę napisz jak się czujesz??? warto????
Czyzby nastepna chciala sie ZASPIRALKOWAC

Dziewczyny, dzis już nie poczytam głównego - szalony weekend za nami. W sb basen, a potem imieniny u taty i zostaliśmy u nich na noc, bo M. popił z moim bratem i tatą. Dziś spacer i dopiero po 17.00 w domu, a o 18.00 już po nas znajomi przyjechali i do nich pojechaliśmy i wrócilismy późno, Marika marudziła, bo była padnięta... Ja już też ledwo żyję....
Późne uściski... i do rana, postaram się nadrobić.
U Ciebie jak zwykle mialas SZALONY dzien ;-)
Czesc dziewczyny my juz nie spimy od 5 zaraz zbieramy sie na adaia i do lekarza. Odezwe sie potem. @ dalej brak. A co do tego czy sie ciesze to nie wiem bo najpierw chcialam bardzo 2 a teraz chyba raczej nie
Do jakiego lekarza / z Antosiem ? POWODZENIA
Hej dziewczynki
Wczoraj byliśmy u znajomych i oglądaliśmy wózki dla małego. Dalej na nic się nie zdecydowałam. Jak dla mnie wszystkie mają rączki za nisko a nie mogę trafić na regulowaną a jak jest regulowana to trzeba wydać jakieś chore pieniądze. U znajomych było super. Potworniasty był nawet bardzo grzeczny. Nockę przespał mi bardzo ładnie obudził się na karmienie dopiero o 2 30 potem o 4 a od 5 już nie spał.... Teraz buszuje na macie a ja najchętniej bym się przytuliła do poduszki. Dzisiejszy dzionek zależy od pogody. Może uda się wyjść na spacer. Potworniasty jeszcze dość mocno kaszle i ma duży katar ale może mu się tam troszeczkę przeczyści bo w domu gorąco i sucho.
Dorotko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin no i udanej imprezki życzę
SZUKAJ SZUKAJ a napewno znajdziesz wozio Fajnie ze Potworniasty grzeczniejszy
U nas pobutka o 1 i 5 W miedzyczasie mleczko bylo po 21 jeszcze I pol nocy nie spalam bo mialam jakies koszmary i Oli sie tak wiercila ze nie moglam spac

Dzis obizamy jej lozeczko bo ona tymi nogami tak wygina ze zaraz wyjdzie z tego luzeczka

Dzis spala w takich dziwnych pozycjach Wyginala sie na wszystkie strony i chyba chciala sie poobracac Szkoda ze lozeczko nie jest szersze to by sobie potancowala

DZIEWCZYNY JA MAM OCHRANIACZ NA SZCZEBELKI TYLKO TAKIE DO POLOWY
ZA OLIWI GLOWKA I DO RACZEK ABY SOBIE ICH NIE WLOZYLO ALBO ABY SIE GLOWKA NIE UDERZYLA ALE MARTWIE SIE O JEJ NOGI BO ZACZELA WKLADAC JEJ MIEDZY SZCZEBLE NA SNIE
I PRZEZ TO TEZ POL NOCY NIE SPALAM BO BALAM SIE ZE ZLAMIE SOBIE NOZKE NORMALNIE MAM JAKIEGOS SCHIZA moze ona sobie zrobic krzywde w tym lozeczku ?