Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Agamir biedny mały[/QUOT
I to bardzo teraz na sam widok zabiegowego bedzie płakał.
ojjj tez mi sie wydaje ze zazdrosna. A ty masz racje nie po to walczyłaś o swoje sukcesy żeby teraz z tego rezygnowaćoj czarna mowie ci koszmar z jej pogladami . a wczorja wpieniła mnie okropnie . zazdrosna ze to moja mama a nie ona bedzie sie opiekowac Antonio. nie po to studiowałam tyle lat i walczyłam o to co mam zey to teraz stracic. Anonio i tak i tak pojdzie do przedszkola dwujezycznego a co ja bede wtedy robic nie wroce do ministerstwa bo juz nie bede pamietac zadnej ustawy.
mały ma raczki w plastrach i dalej szlocha. a ja dalej płacze .
a testu sie boje ijuz
A malucha strasznie mi szkoda:-

Taaaaa spisując zwroty z netu![]()
Kurde ale ta tawoja Karolinke złapałomoze to jakis wirus wtedy i antybiotyk nie pomoże
A pogody zazdroszcze BEZ CZAPKI!!!! kurde ale zajefajnie
teraz czuje sie wysmieniciechoc pierwsze dwa dni to miałam skurcze jak przed porodem
Tylko ze organizm musi sie uregulowac i przez 3-4 miesiace moga byc plamienia nieregularne @ itp. A tak to fajniutko
Marma to co widze to chyba wszystkie sparerówki 3 kołowe mają wysokie rączki
Mi moje dzieci zrobiły pobudkę po 6i jeszcze mam oczka na zapałkę i licze ze w południe razem zasną to i mamusia sie kimnie
.
MADZIU ja mam tak samo ten ochraniacz i nie martiwsz sie ze nozki sobie wlozy tam SEBCIO ?
Rozumiem ze Sebcio spi sam u siebie w pokoju Tez sie nad tym zastanawialam ale ja chyba nie bede umiala bez niej spac :-)
Oliwia dzis sie posikala tak ze zamiast pampers mokry to ubrani bylo cale mokre i lozeczko Nie wiem jak dlugo ona w tym lezala ale zla jestem bo ona ma kaszel i katar i w tym mokry lezala :-)
MOLI turystyczne to chyba dobre wyjscie :-)
Oli tez chyba zacznie w nocy sie przekrecac Juz dzis robila jakies podchody do obruccenia sie z pleckow na brzuszek Ale pewnie jak sie obruci to sie obudzi hehehehe
ulka zdrówka dla Karolinki, a co do opieki zdrowotnej to chyba nie ma gorszej niz nasza
kate dobrze ze udany wekendzik
marma a masz już jakieś typy co do wozka?
dorotko ja mam też ochraniacz do połowy
witam i ja u nas nocka z 2 pobudkami( nie wiem co się dzieje) najpierw o 23, potem o 2. naszczęście szybko usnął. Choć o 23 to chyba nasza sprawka, a o 2 chyba kupka, albo nie wiem bo jak go rano przebierałam to był mały kawałek.Przez tą pobudke i karmienie o 2 spał rano do 7. Obudził nas rano grzmot i gradobicie- strasznie słychać na elewacji bo mamy sypialnie od zachodu. Ja już cześć ogarnełam, jeszcze tylko prasowanie.
Dorotko - barzo fajne zdjęciaa!!
Kate - to fajny weekend za Wami!
Marma - tyle karmień i nocka przespana?? Szukasz spacerówki-parasoli czy normalnej większej, masywniejszej??
Moli - haha.skąd ja to znam :-) też jestem driverem ciągle ostatnio
Ppatqa - dopiero 9-ta, a Ty już chałupkę ogarnełaś?? no nieźle!!
U nas niedziela fajna..basenik i obiadek u rodziców.. za to nocka fata;na!!!!!! od 2 do 6 nie spałam, bo Szymek od 2 do 5 nie spał, a później nie mogłam zasnąć...
CZesc dziewczyny wrocilismy z badan i od lekarza. Tak wymeczyli Antosia ze na pobraniu płakałam razem zim dopiero 4 pielegnarka dałą rade mu pobrac 3 wczesniesze tylko go meczyłi i wierciły iglami. Maz sie zdenerwował i zaała kierownika przychodni i powiedział ze albo mam pobierac pielegnarka tora ptrafi anie zeby sie uczyc na 5 miesiecznym dziecku. Ja ryczłam mały ryczał teraz zasnał i przez se szlocha koszmar.
Co do meza to rano wstał i przepraszał ze nerwowy . Jutro wylatuje do Francji znowu na 4 dni koszmar.
A co okresu nie mam i boe sie zrobic test chyba wole myslec ze moze dostane. Poukładałam sobie wszystko . W NASTEPNY PONIEDZIAŁEK DO PRACY.
WCZORAJ JESZCZE POZARŁAM SIE Z TESCIOWA BO SKOCZYŁA NA MNIE ZE IDE DO PRACY ZE MYSLE TYLKO O SOBIE ZE DZIECKO POWINNO BYC Z MATKA A NIE Z BABCIA ITP................... ZE MAZ DUPA ZE MI POZWALA WRACAC DO PRACY.![]()
oj czarna mowie ci koszmar z jej pogladami . a wczorja wpieniła mnie okropnie . zazdrosna ze to moja mama a nie ona bedzie sie opiekowac Antonio. nie po to studiowałam tyle lat i walczyłam o to co mam zey to teraz stracic. Anonio i tak i tak pojdzie do przedszkola dwujezycznego a co ja bede wtedy robic nie wroce do ministerstwa bo juz nie bede pamietac zadnej ustawy.
mały ma raczki w plastrach i dalej szlocha. a ja dalej płacze .
a testu sie boje ijuz

a mały sie złosci na brzuszku