Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
...miałam isc do roboty w zeszłym roku ale okazało sie ze Sami zagoscił pod moim serduchem i plany łeb wzieły. Teraz pójde jak odchowam towarzystwo...

14 dni chyba co??;-)
Ja je dostąłam bez problema...sami mi naliczyli. Tu jest do 14 tygodni. Bezpłatny.
...No to tak jak ja. Pierwszy dzien pracy - 20 kwietnia buuuuuu Nie mogę tej daty, nie mogę...
...A co do powrotów - takie jest kuźwa życie. Ja chętnie bym wróciła na część etatu do pracy ale M nie chce o tym słyszec. A bo kasy mniej, a bo sie do niczego nie liczy...Jak mnie zwolnią to nie będzie problemu tfhuuuuu tfhhuuuuuu odpukac.
... W skrytości ducha na to liczę, bo sama się nie zwolnię (a może jednak)
Pojechaliśmy w sobote do teściówki. Tesciówka miała 1 zmiane więc obiecałam zająć sie obiadem. Spakowałam wszystkie rzeczy Hanki, to co było potrzebne na obiad, wyszykowałam małą i siebie. M w tym czasie szykował siebie i poszedł kupić sobie skarpetki na rynek - nie było go 2 h. Wiecie jakie to szykowanie jak co chwila się biego do dziecka...ale nic to. Jesteśmy u teściówki i M chciał zrobic zdjecie. I sie okazało, że jak to stwierdził M: zapomniałam wziaść aparatu. fotograficznego
Bo kużwa mało na głowie miałam ehhh
...Obudził nas rano grzmot i gradobicie- strasznie słychać na elewacji bo mamy sypialnie od zachodu. Ja już cześć ogarnełam, jeszcze tylko prasowanie.

...Karola a mi powiedział (widzielismy sie na rynku) ze ty kawkujesz i serial oglądasz...

CZesc dziewczyny wrocilismy z badan i od lekarza. Tak wymeczyli Antosia ze na pobraniu płakałam razem zim dopiero 4 pielegnarka dałą rade mu pobrac 3 wczesniesze tylko go meczyłi i wierciły iglami. Maz sie zdenerwował i zaała kierownika przychodni i powiedział ze albo mam pobierac pielegnarka tora ptrafi anie zeby sie uczyc na 5 miesiecznym dziecku. Ja ryczłam mały ryczał teraz zasnał i przez se szlocha koszmar.
Co do meza to rano wstał i przepraszał ze nerwowy . Jutro wylatuje do Francji znowu na 4 dni koszmar.
A co okresu nie mam i boe sie zrobic test chyba wole myslec ze moze dostane. Poukładałam sobie wszystko . W NASTEPNY PONIEDZIAŁEK DO PRACY.
WCZORAJ JESZCZE POZARŁAM SIE Z TESCIOWA BO SKOCZYŁA NA MNIE ZE IDE DO PRACY ZE MYSLE TYLKO O SOBIE ZE DZIECKO POWINNO BYC Z MATKA A NIE Z BABCIA ITP................... ZE MAZ DUPA ZE MI POZWALA WRACAC DO PRACY.![]()

;-)Jak dla kogoś kto jest pewny że nie chce więcej dzieci to super;-)Chodziło o podwiazanie ale to juz nieodwracalne![]()
A ja chyba jednak przejdę się na spacer - słoneczko świeci tylko ten wiaterek taki mocny, ale mały w gondoli to może nie zawieje go.
A wychodzić i tak trzeba - tylko poczekam aż prano się wypierze i śmigam no i włosy musze wysuszyć.

;-)
Nawet nie mam do kogo pójść,a do teściów to nie bardzo mi się chce codziennie,chyba zapiszę się na ćwiczenia dla mam z dziećmi,może kogoś poznam

Bidulek jeden,buziaki od cioci i Mikiego A co do teściowej do wal ją,znalazła się doradczyni w dobie kryzysu,kurka

nie ma to jak zwlaić całą winę na kobietę,skąd ja to znam...My kobiety musimy być stanowcze kurka,ja już przestałam milczeć i jadę z koksem,że ostatnio M się zdziwił jak mu dowaliłam i wygarnęłam parę spraw, a co...