reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Pati hiihih głośnik zaklejony taśmą.
Chyba większość zabawek grających będzie miało albo powyjmowane baterie albo pozaklejane głośniczki.

reklama
...Chodzilam chwile po domu i jest ok Tylko jak narazie lepsza jest pozycja twarza do mnie Bo pleckami do mnie to jakos tak dziwnie Oli leci do przodu Ale nie wiem jak to bedzie jak bedzie inaczej ubrana Chyba ze to tak ma byc Ja bym ja przyciagnela pleckami blizej mnie ale moze to tak specjalnie zriobione...

Tuśka w chuście w pozycji frontowej też leci do przodu, ale zauważyłam, że po prostu się gapi "pod nogi" więc jej tak nie noszę póki co. Pewnikiem trzeba poczekać - niech maloty podrosną:tak:

to są te same body u sprzedawcy co zamawiałam Marice pod choinkę Super Prezent -Zaprojektuj body /74 długi rękaw! (560135571) - Aukcje internetowe Allegro, już wyrosła i na lato chce też zamówić :-) bardzo fajne gatunkowo i napis dobrej jakości
...ale cudna krówka!!!!! KRÓWKA JAK KONIK NA BIEGUNACH ZABAWKA DLA DZIECI (574979706) - Aukcje internetowe Allegro

Bodziaki rewelacja! A ja widziałam z tej serii na biegunach misia polarnego i osiołka. Były tak słodkie, że może jak Tuśka podrośnie to jej sprawię któroś:-D

Dorotka- fajne to nosidełko!!

dziewczyny....jakie zabawki się u Was najbardziej sprawdzają ?? Szymek ma dopiero 4 miesiące i tydzień, a już się wszystkim nudzi !! ledwo zacznie bawić się grzechotką to już za 10 minut nią rzuca i jak mu ją na nowo podaję to jest wrzask... no to inna zabawka..10 minut, rzucona i wrzask... grrrrr... Może macie jakieś sprawdzone zabawki?? z góry dzięki!!
Jedynie noszenie na ramieniu i na samolocik go nie nudzi, no ale bez przesady!!

A to ja podam Ci rękę - moja młoda ma tak samo. Nic nie jest cacy na 150%, no chyba, że ja tym jej macham nad głową, to wtedy dłużej się pobawi. Dlatego zrezygnowałam z dalszego kupowania zabawek - i tak co jakiś czas coś dostaje od cioć:-)

Uhhh, przed nami poważne zakupy - krzesełko do karmienia:-D

Dorotka- fajne to nosidełko!!

dziewczyny....jakie zabawki się u Was najbardziej sprawdzają ?? Szymek ma dopiero 4 miesiące i tydzień, a już się wszystkim nudzi !! ledwo zacznie bawić się grzechotką to już za 10 minut nią rzuca i jak mu ją na nowo podaję to jest wrzask... no to inna zabawka..10 minut, rzucona i wrzask... grrrrr... Może macie jakieś sprawdzone zabawki?? z góry dzięki!!
Jedynie noszenie na ramieniu i na samolocik go nie nudzi, no ale bez przesady!!

może daj mu siatkę zwykłą albo woreczek śniadaniow, najlepsze są proste zwykłe rzeczy do zabawy czasem.Miki też się szybko nudzi,choć już mu nie daję woreczków bo ma zęby i boję się,że odgryzie kawałek i połknie

Ja wczoraj wzięłam worek na śmieci taki cieniutki i nabierałam powietrza w niego a później puszczałam i opadał a Sebcio miał radość.
Zauważyłam też, że uwielbia rzeczy szeleszczące.

Dzięki dziewczyny!!
O taaaaak...mama jest najlepszą zabawką !! no ale ile można!! Mama też musi mieć czas na łazienkę, trochę czasu dla siebie....

U nas nie ma problemu z grającymi zabawkami mi to nie przeszkadza:-p
A woreczki buteleczki itp to najlepsze zabawki tylko ze ja mojemu za bardzo nie moge dawac woreczków bo skubany gryzie:baffled:

A my kupilismy u nas w hurtowni pana metke, pana gryzaka i panią szeleścik :-) Własnie bede je prała. Były wszystkie poprzeceniane na niecałe 15zł ze wzgledu na podarte opakowania, hi hi :-)
I mam takie pytanie do dziewczyn, ktore mają panią szelescik. O niej jest taki opis:
Pani Szeleścik, to maskotka która szeleści gdziekolwiek będzie. W jej świecie szeleszczenie oznacza miłość, przynosi radość i jest melodią jej głosu. Pani Szeleścik garnie się do dzieci szeleszcząc i wydając przy tym krótką melodyjkę.
Chodzi mi o tą melodyjke. Ona oprocz szelesczenia jeszcze ma grac albo cos takiego?? Czy chodzi tylko o ten szelest ze to niby melodyjka?? Bo nasza tylko szelesci i sie teraz sfilmowałam, że moze jest zepsuta?? he he

reklama
Martynka własnie sie dzis o Tobie pytałam na głównym. Daswno Cie nie było;-)

A co do Twojego zapytanie to nie wiem;-(

Do góry