reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

A my dziś dostałyśmy w prezencie książeczkę z K's Kids (ta firma co Pani Szeleścik i spółka :-)) INTERAKTYWNA KSIAZECZKA *** ODGLOSY MIASTA *** (583695635) - Aukcje internetowe Allegro niby jest od 10 m-ca, ale Mariczce bardzo się spodobała

Kate o takiej butelce chyba mówiła Pati ostatnio i pokazywała zakupiony ustnik - chyba Canpol.

dzięki

Kate to jest dosc blisko, ja tam jezdze raz na jakis czas, powiedzmy co 2 tygodnie, bo mozna czasem upolowac cos taniego. Za gryzaka i szelescik zaplacilismy 13,90 a pan metka 14,90, a taka roznica tylko dlatego ze opakowania miały lekko porozrywane, ktore i tak wyrzuce, he he. Jak tam bede nastepnym razem to zobacze czy jest pan metka, teraz wiem ze wzielismy ostatniego, ale pewnie bedzie dostawa :-)

to ja bym chciała za 14zł Pana Metkę jakby co :-):-):-) pamiętaj o mnie :-)

reklama
Dziś kupiłam butelkę z ustnikiem- żeby Adaś miał do soczków, bo nie chciałam podawać soczków w zwykłej butli ze smokiem, a do niekapków jakoś nie jestem przekonana. W sumie nei wiem czy więcej wypił, czy więcej wylądowało na śliniaku... Ale jest ok- załapał o co chodzi i nawet sam ja powoli trzyma.
Później chcę przejśc na kubecek z rurką, wiecie od kiedy stosuje się je u maluchów??
ZAPODAJ LINKA JAK MOZESZ :tak:

MARTYNKA fajne zakupy :tak::-D

A my dziś dostałyśmy w prezencie książeczkę z K's Kids (ta firma co Pani Szeleścik i spółka :-)) INTERAKTYWNA KSIAZECZKA *** ODGLOSY MIASTA *** (583695635) - Aukcje internetowe Allegro niby jest od 10 m-ca, ale Mariczce bardzo się spodobała

dzięki

to ja bym chciała za 14zł Pana Metkę jakby co :-):-):-) pamiętaj o mnie :-)
Super ta książeczka.
A jeśli któraś z Was używa pieluszek huggies to w biedronce są teraz po 33,99 ze śliniaczkiem gratis.

Szkoda, że nie Pampers ... ale i tak jak kupuję w Makro czy Selgros to wychodzi taniej z pampersami niż w Real czy Tesco.

a po ile tak w makro czy selgros chodzą?ja w sumie mam blisko do Makro,a kartę mogłabym porzyczyć od kumpeli:rofl2:

lilunia ja kupiłam 2 paki w Biedronie,a ten śliniak taki duży,że na mnie dobry i wali farbą produkcyjną bleee:baffled:ale ogónie się przyda napewno:rofl2:a wczoraj zaszłam do Biedrony po serki,to już mały karton huggiesów został tak schodzą...z m obliczyliśmy ile zaoszczędziliśmy kupując [pieluchy w Biedronie zamiast w naszej drogerii ulubionej,to wyszło,że 2,5zł,zawsze coś,zawsze to dwa deserki jabluszkowe;-)

Ja kupowałam po 49 zł za 82 szt.
Wiem, że swego czasu były nawet pakowane po 100 szt za 52zł w Makro.
Ja mam obie karty, ale zdecydowanie wolę do Selgros jeździć.

A w Real ostantio były po 55zł.
Żałuję troszkę, że nie kupiłam nawet tam pampersów bo za każde wydane 100zł dostawało się w weekend bon o wartości 10zł.

Byliśmy na zakupach i mamy tylko w bonach 30zł.

reklama
Do góry