Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bardzo fajny. My may podobny, też u Babci ;-)A ja własnie zaszlałam i kupiłam kojec dla Hanki. Będzie stał u babci. Hanka będzie z niego korzystać u niej jak ja będę w pracy![]()

Ja własnie się zastanawiam co Maciusiowi kupić od Zajączka, i dodatkowo na pół roczku bo kończy w lany poniedziałek :-) ale nic mi do głowy nie przychodzi :-(orginalny powiadasz...ehh ja zwykle kupuje pościel, reczniki itp...mało orginalne ale przydatne
Macie jakies fajne propozycje na prezenty swiateczne dla dzieciaczków?
Fajne takie kojce
A ja tak z innej beczki:
Macie może jakiś oryginalny pomysł na prezent ślubny tak do 150zł.
I żeby to można łatwo do Londynu zabrać ze sobą, więc gabarytowo niewielki.
Moja przyjaciółka wyszła za mąż i muszę jej coś kupić. Niedługo przyjeżdża, a ja nie mam kompletnie pomysłu...

oze coś takiego
METALOPLASTYKA FIGURKI METALOWE, ARTYKUŁY DEKORACYJNE Z METALU, FIGURKI Z METALU, FIGURKI METALOWE, ARTYKUŁY DEKORACYJNE Z METALU
METALOPLASTYKA FIGURKI METALOWE, ARTYKUŁY DEKORACYJNE Z METALU, FIGURKI Z METALU, FIGURKI METALOWE, ARTYKUŁY DEKORACYJNE Z METALU
lub bardziej odważne
może jakieś śmieszne szlafroczki małżeńskie?My takie dostaliśmy i wszyscy z nas leją jak mamy gości w wakacje i je zakładamy,a i przydają się,bo ciepłe z polarku,a zimą czy po kąpieli jak znalazł
lilunia my chyba tę matę kupimy,nie ma co szaleć,bo mały jeszcze mały i tak nic nie kuma jeszcze![]()