reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Patrycja hehe! ekstra te figurki! Wasz wyrób? Seria ze zwierzakami jest fajna:tak:

Też dziękuję za linka do puzzli piankowych. Zakupimy na dniach do domku, do Polski, bo tam nic nie ma do zabawy;-)
A myśmy wczoraj kupili kojec-łóżeczko na wizyty w Rzeszówku, a tutaj krzesełko do karmienia i od razu śliniaka-fest! z kieszenią na latające jedzenie.

bajeranckie zakupy:tak:

Moje pianki sa w śmieciach bo moja Niki tak je poukładała ze całe sie zdeformowały i g... mozna było z nich zrobić . Musze kupic nowe:-p

reklama
malena tak o kilkunastu lat, tzn siedza w tym wszzysty poza mną:), idzie na zachód, w PL tylko sporadyczne zamówienia, mamy kilku stałych duzych odpiorców plus drobnica. projetky sami- na podstawie normalnych zdjęć

jaki mebelki

Co do zajączkowych zakupów mogę polecić to:
ŚLICZNE ORGANKI - PIANINKO WIELOFUNKCYJNE - HIT (591303255) - Aukcje internetowe Allegro
Naprawdę fajna zabawka i widzę, że się podoba.

Kate! Będzie foudue tylko nie wiem jeszcze jakiej firmy.
Masz może jakieś wskazówki co do funkcji? Ja się nie orientuję, nigdy nie miałam.

A z zabaweczek to mi się podoba:
DUZA EDUKACYJNA,INTERAKTYWNA LOKOMOTYWA !!OKAZJA!! (589293826) - Aukcje internetowe Allegro
MEGA EDUKACJA - LOKOMOTYWA - ZABAWA - NAUKA - HIT (588875162) - Aukcje internetowe Allegro
JEDYNY NA ALLEGRO BĄCZEK BOBASA CRAZY FROG ŻABA (583874365) - Aukcje internetowe Allegro
INTERAKTYWNY DINOZAUR - HIT SEZONU 2008/09 ..... (588866899) - Aukcje internetowe Allegro
Tu ten pierwszy:
Tiny Love PROMOCJA BANANOWY JABłKOWA POMARA (581710818) - Aukcje internetowe Allegro

Ciekawe, czy kiedyś by dorwała młotek i zaczęła się tłuc mi po prawdziwej klawiaturze!!! TA zabawka jes NIEEDUKACYJNA :-D
EDUKACJA - ZABAWA -PIANINO Z MŁOTKIEM HIT 2008 !! (592770716) - Aukcje internetowe Allegro

To mi się strasznie podoba, ale to jeszcze chwilkę:
HUŚTAWKA SKOCZEK BEZPIECZNA OD 9 MIES,6 KOLORÓW (583932307) - Aukcje internetowe Allegro

No i jeszcze chcę kupić klocki sensoryczne, ale poluję na używane jakiś duży zestaw:
KLOCKI SENSORYCZNE ORYGINALNE BABY BLOCKS POLECAM! (586990193) - Aukcje internetowe Allegro

Co do zajączkowych zakupów mogę polecić to:
ŚLICZNE ORGANKI - PIANINKO WIELOFUNKCYJNE - HIT (591303255) - Aukcje internetowe Allegro
Naprawdę fajna zabawka i widzę, że się podoba.

Masz może jakieś wskazówki co do funkcji? Ja się nie orientuję, nigdy nie miałam.

A z zabaweczek to mi się podoba:
DUZA EDUKACYJNA,INTERAKTYWNA LOKOMOTYWA !!OKAZJA!! (589293826) - Aukcje internetowe Allegro
MEGA EDUKACJA - LOKOMOTYWA - ZABAWA - NAUKA - HIT (588875162) - Aukcje internetowe Allegro
JEDYNY NA ALLEGRO BĄCZEK BOBASA CRAZY FROG ŻABA (583874365) - Aukcje internetowe Allegro
INTERAKTYWNY DINOZAUR - HIT SEZONU 2008/09 ..... (588866899) - Aukcje internetowe Allegro
Tu ten pierwszy:
Tiny Love PROMOCJA BANANOWY JABłKOWA POMARA (581710818) - Aukcje internetowe Allegro

Ciekawe, czy kiedyś by dorwała młotek i zaczęła się tłuc mi po prawdziwej klawiaturze!!! TA zabawka jes NIEEDUKACYJNA :-D
EDUKACJA - ZABAWA -PIANINO Z MŁOTKIEM HIT 2008 !! (592770716) - Aukcje internetowe Allegro

To mi się strasznie podoba, ale to jeszcze chwilkę:
HUŚTAWKA SKOCZEK BEZPIECZNA OD 9 MIES,6 KOLORÓW (583932307) - Aukcje internetowe Allegro

No i jeszcze chcę kupić klocki sensoryczne, ale poluję na używane jakiś duży zestaw:
KLOCKI SENSORYCZNE ORYGINALNE BABY BLOCKS POLECAM! (586990193) - Aukcje internetowe Allegro
Fajne te organki.
A może macie jakąś fajną zabaweczkę dla 3 -latka? Muszę kupić cos na prezent dla chłopca w wieku 3 lat. Dostajemy nieraz po nim jakieś ubranka dla Macia i chciałabym mu coś kupić tak w ramach podziękowania.

malena tak o kilkunastu lat, tzn siedza w tym wszzysty poza mną:), idzie na zachód, w PL tylko sporadyczne zamówienia, mamy kilku stałych duzych odpiorców plus drobnica. projetky sami- na podstawie normalnych zdjęć

jaki mebelki

zajebiste!!!!!!!!!

żeby miało miseczki :-) ja mam marketowe, więc co mogę poradzić...

wszystko fajne, tylko kupować i ... produkować kasę!

Fajne te organki.
A może macie jakąś fajną zabaweczkę dla 3 -latka? Muszę kupić cos na prezent dla chłopca w wieku 3 lat. Dostajemy nieraz po nim jakieś ubranka dla Macia i chciałabym mu coś kupić tak w ramach podziękowania.

może jakieś klocki, kolejka???

kupiliśmy trzylatkowi na urodziny kolejkę i było ok.

Iza śpi a ja zaszalałam. M. mnie nie wygoni bo nie będzie wiedział, a pieniądze moja z wynajmu mieszkania we Wroc. :tak:
Ta-dam! :
DUŻY EDUKACYJNY ŻÓŁW - DOPASUJ 10 KLOCKÓW !!! (586998816) - Aukcje internetowe Allegro
JEDYNY NA ALLEGRO BĄCZEK BOBASA CRAZY FROG ŻABA (586997990) - Aukcje internetowe Allegro
PIRAMIDA PROSTA Z KACZKĄ W SAM RAZ DLA BOBASKA !! (583864967) - Aukcje internetowe Allegro

Nie mamy wogóle zabawek, oprócz jakiś grzechotek i GRYZAKÓW WODNYCH. No i tych organków.
A na prezenty nie mam co liczyć, więc jeszcze:
Skarpetki z grzechotką ŻYRAFY SUPER!!! (582826185) - Aukcje internetowe Allegro
Piłka pompowana, półmiękka z nadrukiem w misie (582812524) - Aukcje internetowe Allegro
Klocki z bajkami tradycyjne (582798312) - Aukcje internetowe Allegro

Udało mi się uniknąć zabawek świecąco- grających, chociaż kuszą.
Ale ja się wychowałam bez i nei ucierpiał na tym mój intelekt ;-)
Więc jeszcze się wstrzymam.
A sobie nic nie kupuję, bo i tak siedzę w domu...To małej mogę. A co!
Nie mam się po co stroić, a i tak mam nadzieję za chwilkę wrócić do ubrań ciążowych :tak:

Madziu śliczne zakupy dla Izuni a żółwik rewelacja.
Ja mam skarpeteczki z krówkami i pieskami - teraz jak stópki wędrują do buzi to jest radość :-D

reklama
Madziu śliczne zakupy dla Izuni a żółwik rewelacja.
Ja mam skarpeteczki z krówkami i pieskami - teraz jak stópki wędrują do buzi to jest radość :-D

i ja chyba tez kupię takie skarpetki,bo Mikesz to teraz zciąga je namiętnie,ślini i wkurza się na rajstopy,bo nie może ich z tyłka zciągnąć:-Da tak bedzie radocha:-D A my mamy coś takiego
FISHER PRICE ŻYRAFA PIRAMIDA Z KÓŁEK (588127707) - Aukcje internetowe Allegro

fajna nawet,bo ma różne faktury i grzechocze i szeleści i bezpieczne,bo można do buzi wkładać i gryźć gryźć gryźć ile wlezie:cool2:

Do góry