• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
A ja własnei zamówiłam małemu sliniaki bo juz nie mam sił wiecznie go przebierać tak sie slini:szok::szok::szok:
te tradycyjne wiązane u nas nie zdaja egzaminu bo mały strasznie je ciągnie. Więc zamówiłam takie bo mam jeden po Laurze i jestem zadowolona

**BOBAS** Śliniak ze ŚCIĄGACZEM - DUŻY HAFT (590338969) - Aukcje internetowe Allegro

**BOBAS** Śliniak / golf z ceratką ___ KRÓWKI (590339099) - Aukcje internetowe Allegro
Sliniaki super. My mamy ceratkową bluzeczkę z rękawkami z Ikea

Wózek super. A jaki kolor wybraliście. Mi sie podoba ten szaro seledynowy i czerwono szary

Marma fajny naprawdę i cena przystępna.
Mnie się podoba - jak go zobaczyłam to od razu mi wpadł w oko.
Szkoda, że ja już kupiłam swój Coneco :-(

Też mieliśmy na oku Coneco ale miał jak dla mnie za nisko rączki. A kolor turkusowy :-)

A ja własnei zamówiłam małemu sliniaki bo juz nie mam sił wiecznie go przebierać tak sie slini:szok::szok::szok:
te tradycyjne wiązane u nas nie zdaja egzaminu bo mały strasznie je ciągnie. Więc zamówiłam takie bo mam jeden po Laurze i jestem zadowolona

**BOBAS** Śliniak ze ŚCIĄGACZEM - DUŻY HAFT (590338969) - Aukcje internetowe Allegro

**BOBAS** Śliniak / golf z ceratką ___ KRÓWKI (590339099) - Aukcje internetowe Allegro
super te śliniaki. Może i ja się skusze.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry