reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Widziałam takie fajne w tym rozmiarze, ale jakoś wydawały mi się za duże
a przecież nóżka rośnie.

magdziunia
Październikowa Mama'08

A ja dzis małemu kupiłam buciki 6-12 miesiecy i ZA MAŁE!!!!!!!!! ciekawe czy mi jutro zamieni![]()
Ja myśle, że wymieni

Wczoraj tak fikała nogami w spacerówce...ze sasiadka mi Hani buty z podwórka przyniosła. Nawet nie zauważyłam, że wypadły z wózka
Ja myśle, że wymieniA swoją droga to na Hankę są jeszcze lekko za duze hehehe
Wczoraj tak fikała nogami w spacerówce...ze sasiadka mi Hani buty z podwórka przyniosła. Nawet nie zauważyłam, że wypadły z wózka![]()
Hahaha dobre mi tez czasem sasiedzi cos przyniosa jak zgubie na klatce

U mnie nawet nózka nie weszła mały ma wysokie podbicie![]()
My u Martyny mamy ten problem. Kupowanie dla niej butów to masakra. Może Bartek tak nie będzie miał. Ostatecznie mam już doświadczenie

Mama Maksa
październikowa mama
A ja dzis sie wkurzyłam troszke. byłam w aptece i wykupowałam leki na recepte nie dla siebie tylko dla sasiadki i przy okazji chcialam kupic dla maksa dobry krem z duzym filtrem bo słońce bedzie coraz wieksze. no i mówie do farmaceutki co potrzebuje. ona mi dała wszystko co chciałam i do zapłacenia miałam ponad 100zł. wiec zapłaciłam bo myślałam ze tyle kosztuja te leki z recepty. ja przychodze do domu no i przyszła ta sasiadka zeby mi oddac pieniadze za te leki ja patrze na paragon a ta flądra z apteki wcisneła mi krem z Mustelli dla dziecci i niemowląt za 80zł. Ale byłam zła. Fakt ze ma filtr 50 UVA UVB no ale to troszke za duzo kosztuje:-
-(
reklama
wesolutkaaa
Fanka BB :)
Ja tez musze Jaguśce krem kupic bo dziś sie spiekła i jest czerwona i marudzi.Maxio będzie zadowolony z mustelii fakt że kosztuje ale to są naprawde skuteczne kosmetyki.de was dalej poczytać na tym wątku bo ja mam takie zaległości że łoooooo.
Podziel się: