Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jest coś takiego. Chciałam kiedyś kupić Martynie, ostatecznie moja siostra kupiła synkowi na pierwsze urodziny, ale zdecydowanie wcześniej można:
CHICCO AUTKO-JEŻDZIK QUATRO AUTKO 4W1 + !BONUS ! (599301589) - Aukcje internetowe Allegro
Mój brat chce Maciowi kupić na pół roku taki jeździk
SUPER JEźDZIDEłKO JEEP BABY MIX - !!! (590385049) - Aukcje internetowe Allegro
mam pytanko może któraś z was się orientuje od jakiego wieku takie coś sie przydaje?
Jest coś takiego. Chciałam kiedyś kupić Martynie, ostatecznie moja siostra kupiła synkowi na pierwsze urodziny, ale zdecydowanie wcześniej można:
CHICCO AUTKO-JEŻDZIK QUATRO AUTKO 4W1 + !BONUS ! (599301589) - Aukcje internetowe Allegro
Przejrzałam allegro i znalazłam jeszcze takie
Super FURA dla twojej pociechy, Najlepsza oferta!! (594405084) - Aukcje internetowe Allegro
WIELOFUNKCYJNE JEŹDZIKI CAR-KOŁYSKA,MP3, RĄCZKA (600555568) - Aukcje internetowe Allegro
Jeździdło,wejście MP3,bujak,prowadnik,3 kolory! (592507055) - Aukcje internetowe Allegro

KASIU sliczne to wszystko :-)
Wczoraj kupilam takie buciki:-) nowe za 5 zl w sklepie dziecinnym
:-)
ImageShack - Image Hosting :: 090401165850.jpg
Śliczne te rzeczy. o miłe ze Sebcio od twoich podopiecznych dostał prezent

KASIU sliczne to wszystko :-)
Wczoraj kupilam takie buciki:-) nowe za 5 zl w sklepie dziecinnym
:-)
ImageShack - Image Hosting :: 090401165850.jpg