Evelajna
Październikowa mama
Lilunia czapeczka ekstra wiosenna! No i ma daszek od słońca - będzie sobie mógł Macio zaciągać na oczka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zmiezryłam mu obwód główki, dodatkowo obwód czapeczki którą nosi teraz i głębokość też na podstawie czapeczki którą ma na teraz.czpka super sama bym taką kupiła tylko powiedz mi skad wiesz że będzie dobra, miezyłaś małemu obwód główki?
Super parasoleczka, szkoda że nie ma w kolorze mojego wózka bo też bym z chęcią kupiła.A ja wałsnie przeglądałam parasolki do wózka i nie wiem czy nie taką sobie pierdyknąć
Lonty - PARASOLKA do wózka NOWY WZÓR oryginalna (588167736) - Aukcje internetowe Allegro
Dzięki też tak zrobie:-)Zmiezryłam mu obwód główki, dodatkowo obwód czapeczki którą nosi teraz i głębokość też na podstawie czapeczki którą ma na teraz.
Ale super :-) Przecudnie wygląda Maksio, a jaki zadowolony.
A ja zamówiłam Małemu taka czapkę (kolor 5)
YORKER CZAPKA CZAPKI SZTRUKS NA WIOSNĘ 44 (599033405) - Aukcje internetowe Allegro