• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Moja ma tez ten gryzak ale nie przepada za nim Ona za zadnym gryzakiem lub zabawkami do gryzienia nie przepada Najlepsze sa PALUSZKI :-),SMOCZEK wyjmuje sobie go i grysie ta twarda czesc :-) Oraz NAJLEPSZY DLA NIEJ SPOSOB NA SWEDZACE DZIASELKA TO ZLOZENIE RACZKI W PAISTKE ,WLOZENIE DO BUZI I RUSZANIE GLOWKA JAKBY MOWILA NIEEE
az raczke ma wtedy czerwona Ale ona tak robi praktycznie caly czas I wtedy widze jak ja swedza Tylko ze przy gryzaku sie wkurza ze nie wchodzi jej caly do buzi i jest ryk a przy raczce sie nie wkurza :-)

Moja ma tez ten gryzak ale nie przepada za nim Ona za zadnym gryzakiem lub zabawkami do gryzienia nie przepada Najlepsze sa PALUSZKI :-),SMOCZEK wyjmuje sobie go i grysie ta twarda czesc :-) Oraz NAJLEPSZY DLA NIEJ SPOSOB NA SWEDZACE DZIASELKA TO ZLOZENIE RACZKI W PAISTKE ,WLOZENIE DO BUZI I RUSZANIE GLOWKA JAKBY MOWILA NIEEE
az raczke ma wtedy czerwona Ale ona tak robi praktycznie caly czas I wtedy widze jak ja swedza Tylko ze przy gryzaku sie wkurza ze nie wchodzi jej caly do buzi i jest ryk a przy raczce sie nie wkurza :-)

no to widzę,że to chyba gryzak dla facetów:-D;-)dziewczynki są subtelniejsze i delikatniejsze,wolą coś z żelikiem albo wodą w środku:rofl2:a nie jakieś takieś podkowy do gryzienia :-D

A ja dziś kupiłam małemu gryzak z TT Kupiłam normalnie w sklepie ale widziałam takie na allegro. Ale mały ma radoche nie chciał sie z nim rozstać
Gryzak DZIĄSEŁKO Tommee Tippee 1 szt niebieski (601244724) - Aukcje internetowe Allegro

Marika bardzo lubi ten gryzak :-)

A ja dziś kupiłam kubek TT TOMMEE TIPPEE - Kubek z podn. ustnikiem CZERWONY (600256275) - Aukcje internetowe Allegro, bo moja to już chyba do butelki sie nie przekona; zobaczymy, że z tego załapie

MOLI DOBRE :-)
KATE fajny widzialam juz go w sklepie a koncowke ma miekka czy twarda bo nie wiem ?

aha ja kupilm jednak ta parasolke do wozka Kupilam granatowa i sie ciesze z zakupu :-)

reklama
Kurde chciałam zamówić parasolke do wózka ale nie ma takiego koloru ja mama seledyn a tu jest pistacja:baffled::baffled::baffled: zostrała ewentualnie czarna le nie wiem czy aby nie bedzie za bardzo przyciagac słonca:eek: co myślicie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry