• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Kurde chciałam zamówić parasolke do wózka ale nie ma takiego koloru ja mama seledyn a tu jest pistacja:baffled::baffled::baffled: zostrała ewentualnie czarna le nie wiem czy aby nie bedzie za bardzo przyciagac słonca:eek: co myślicie?

no w sumie czarna fakt,bedzie prażyć pod nią...a może jakąś niebieską albo lekki granat?Niebieski tak nie przyciąga słońca a daje uczucie chłodu...w tamtym roku mieliśmy w pracy festyn i ja już byłam w ciąży z brzuchem i siedziałam obok u kumpelek pod niebieskim namiotem,bo tam było chłodno mimo upału,a w czerwonym skawr był grrr A my mamy dostać od znajomych czerwoną i nie wiem czy będzie to dobre :eek:

a ja nadal nie mam podgrzewacza... kurde nie wiem jaki kupić? doradźcie jeszcze raz, głównie do słokiów, bo Marika z butelki nie chce pić

Kate - a ten kubek to jest taki jak niekapek, czy leci z niego sok?? Szymek ma niekapka z Aventu, ale jeszcze nie wie jak z nieog pić...

z niego leci nie tak jak z niekapka, więc jak Marika go trzyma, a ustnik w buzi to jej leci nawe jak nie ciągnie

Kate - mam pytanko - co to macie za dużą matę edukacyjną??? szukam czegoś takiego i nie moę znaleźć...

Tiny Love MATA EDUKACYJNA SŁONECZNY OGRÓD TINY LOVE BONUSY (602355631) - Aukcje internetowe Allegro

Kurde chciałam zamówić parasolke do wózka ale nie ma takiego koloru ja mama seledyn a tu jest pistacja:baffled::baffled::baffled: zostrała ewentualnie czarna le nie wiem czy aby nie bedzie za bardzo przyciagac słonca:eek: co myślicie?

czarna trochę nie bardzo

a ja nadal nie mam podgrzewacza... kurde nie wiem jaki kupić? doradźcie jeszcze raz, głównie do słokiów, bo Marika z butelki nie chce pić

Tiny Love MATA EDUKACYJNA SŁONECZNY OGRÓD TINY LOVE BONUSY (602355631) - Aukcje internetowe Allegro

Widać super ta mata, skoro Mariczka jest taka gimnastyczka :tak:
Ja bym teraz nie kupiła podgrzewacza wcale.
Herbatki i soczki wrzucam do mikrofali.
A jedzonko można po prostu do miseczki z wrzątkiem słoiczek wstawić.
Ja mam podgrzewacz z Canpola i nie trzyma temperatury, tylko jak dłużej zostawię włączony to robi się gorące. Poza tym tego się nie da wyłączć inaczej jak z prądu, więc żre energię, woda paruje...
Chyba, ze na jakiś felerny trafiłam po prostu. (kupiłam używany)

Ja mam podgrzewacz z Philipsa i jest ok. Ładnie trzyma temperaturke. Czasem tylko załuje ze nie miesci 2 butelek hehehe. Obiadki tez ładnie podrzewa a jak juz go nie potrzebuje to skręcam i tyle;-)

reklama

Hej ja mam taki:
PODGRZEWACZ PHILIPS AVENT IQ 24 + ŁYŻECZKA (581105516) - Aukcje internetowe Allegro
wiem, że jest drogi ale ja jestem z niego bardzo zadowolona ustawia się na nim czy wkłada się butelkę, czy słoiczek i czy jest zamrożone jedzonko czy nie. Zaznacza się objętość i on sam wie ile czasu powiniem podgrzewac
jak narazie mnie nie zawiódł a sprawdzam dodatkowo temp jeszcze termometrem przed podaniem
chociaż.... gdybym go nie miała to wrzątek chybaby mi wystarczył- tak radziłam sobie przez 3 tyg jak wyjechaliśmy i było ok
:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry