Loree
Fanka BB :)
Dziwne, ale się zdarza. Ja mam za sobą jedną ciążę i nie wyobrażam sobie nie zauważyć, że się jest w ciąży! I już nawet o @ nie chodzi, tylko o inne objawy, ale naprawdę zdarza się, że kobiety o ciąży nie wiedzą. Moja koleżanka też tak miała, normalnie się czuła, @ regularnie. I tylko wyrzuty sumienia miała bo w dowiedziała się na przełomie 4 i 5 miesiąca i przez ten czas normalnie funkcjonowała, nie oszczędzała się no i żadnych witamin nie łykała. Nawet kwasu foliowego. Dzieciak urodził się za wcześnie, przez rok był rehabilitowany, ale teraz to juz duży chłopczyk i jest ok.Z tego co wiem to były normalne miesiączki, nie budzące żadnych wątpliwości, żadnych podejrzeń. Nie bolały jej piersi, nie miała nudności, nic... Totalnie żadnych objawów.
Dopiero jak jej się przytyło to zaczęła miec podejrzenia a własciwie rodzinka w żartach jej mówiła: coś ty tak przytyła...? w ciąży jesteś...?;-)
No i wtedy jak jej się zaczęła wreszcie spózniać @ to zrobiła test i podobno wyszedł wynik negatywny...
Parę dni minęło i nadal brak @ więc się wybrali do gina i wtedy już się okazało, że jest w bardzo zaawansowanej ciąży.
Z drugim dzieckiem też miała na początku ciąży @ ale wtedy to już krócej. Chyba dwa pierwsze miesiące, jak dobrze pamiętam. No i drugie dziecko było planowane, więc praktycznie co m-c odwiedzała gina, żeby jak najszybciej wiedzieć czy czasem nie jest już w ciąży pomimo że ma @:-)