Babo
Bedziemy mieli mojego chlopa nasienie...tyle ze tak dlugo trzeba na to czekac
oj to super..cholera bede trzymac super mocne kciuki za was obojga!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Babo
Bedziemy mieli mojego chlopa nasienie...tyle ze tak dlugo trzeba na to czekac
ja ciebie w pewnym sensie bardzo dobrze rozumiem bo ja przez 3 lat juz bedzie jak czekam na staranka! a zaczynamy i tak dopiero od maja! wiec jeszcze 2 cykle! i ta swiadomosc ze nic z tego ze ta @ i tak przylezie.....Dziewczyny
Dola zalapalam...
Ta bezradnosc i czekanie jest znacznie gorsze od oczekiwania na testowanie. Jak myslalam, ze mozemy miec fasolke to bylam niecierpliwa, rozczarowana gdy @ nadchodzi ale zaczynal sie nowy cykl i nowa nadzieja
A teraz....jest po prostu czekanie bez nadziei ze cos sie moze zdarzyc w miedzyczasie. Bezradnosc mnie przygnebia.....Gdy wiesz ze napewno nie bedziesz miala fasolki przez najblizsze kilka miesiecy mnie dobilo.
Chwila glupoty i humor poprawiony :-)
wiesz co jak na poczatku pobytu w norwegii cos mi odbilo i z wlosow do pasa obcielam na takie jakie ty masz teraz!!!Odrosly szybko..ale jak teraz patrze na zdjecia..to sie smieje ..:-).
Wiesz ja tak krotko nie chcialam ale wpadlam pod rece nozycorekiego :-)
niezle wygladzas..ale ona powinaa sluchac klienta...to ona zadecydowala czy ty..na tak krotko?
mialo byc krotko ale nie az tak, jak zobaczylam ile obciela za pierwszym cieciem to wiedzialam ze dupa, ale wiesz jak to jest masz nadzieje ze nie bedzie az tak zle. Troszke sie pomylilam :-(