O ja nie mogę! to się nazywa stoicki spokój!:-);-)
Moje kwiatki zahartwane, raz w tygodniu podlewanie musi im wystarczyć :-);-) i zyją
Magda za to wiaterek jest
anyż wyczuwam na kilometrokrrrrropnieństwo!!!!
Taaa, żonkile się wyrwały za wczasu, teraz im dupki pomarzną i będzie lipa, ale widok milusi
Kaka daj linka, mnie to dopiero wyjdzie deprecha!!
Dla mnie to tez był dramat, ale ja to dopiero krótko karmiłam, półtora mniesiąca!:-(
Czarna, ja też już sporo opanowałam, ostatnio jak mi M przepchał zlew, od nowa nie chce zlatywać, niech on lepiej co inne przepycha;-)
Magda ja kupiłam sobie coś takiego jak się jackowatemu podoba, czerwoniasty, na wiosne preferuje żywe kolorki :-)
ja stale próbuje, ale on nie kuma ni w ząb!![]()
A dlaczego tak szybko przestałaś karmić?
Jestem nie do życia dziś już... mega dół... :--
-( strasznie mi przykro, że tak mnie potraktowali... ile mnie ta praca nerwów i stresu kosztowała, ile jej poświęciłam, nie raz noce siedziałam przy projektach...
Chciałam się rozglądać za nową pracą, żeby bliżej coś może, ale nie spodziewałam się, że już chcą się mnie pozbyć, ale pisałam Wam jaka sytucaja w firmie i jak się panoszy ten nowy dyrektor, jak traktuje pracowników, wszyscy narzekają, teraz laska kolejna poleciała z naganą w papierach (tak bez powodu), więc w sumie nic dziwnego...
Szkoda ludzi... zżyłam się z nimi... myślałam, że pójdę, trochę się ogarnę, ech, szkoda gadać... :--
-( poryczałam się, jak M. wrócił... niedawno ja go pocieszałam, bo się martwił, że może wylecieć.... a dziś on mnie, że coś znajdę szybko itp. Żeby tylko u niego w pracy nic nie wynikło złego, bo popłyniemy...
można, można... jestem na umowie na czas nieokreślony, pracuje tam prawie 3 lata :-(
powiedziała mi laska z mojego teamu, rozmawiała z nią nasza Account Director, a z nią nowy nasz szef - wielki dupek Managing Director
napisz coś więcej, mi coś brat mówił...
Nie martw się. Dziewczyny mają racje będzie dobrze. Znajdziesz lepszą prace bez debila dyrektora.A poza tym idź od razu na zwolnienie, nawet na dziecko. Będą musieli Ci płacić a cię nie będą mogli od razu zwolnić !
Gratulacje dla Stasia :-)jeszcze raz ja, dzisiaj moje goiwniarstwo konczy 5 miesiecy!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem czy powinnam bo troche swinski jest ten kawal ....ale co tam:-)
Do ginekologa przychodzi zakonnica i mówi:
- Panie doktorze coś dziwnego zaobserwowałam u siebie.
Lekarz:
- Proszę mówić śmiało i nie wstydzić się, bo nie ma czego.
Siostra:
- Ostatnio często znajduje w moich majtkach i w tamtych okolicach znaczki pocztowe. Nie mam pojęcia skąd one tam się biorą.
Lekarz poprosił siostrę, aby rozebrała się i położyła na fotelu.
Faktycznie coś tam znalazł. Obejrzał, zbadał i powiedział:
- To nie są znaczki pocztowe. To są naklejki z bananów..
Widzę że to nie tylko ja bez @ :-) No ale niestety u mnie to nie najlepiej. Będą mi @ wywoływać i ponoć po tym ma mi się macica wzmocnić i wrócić na swoje miejsce. Już doprowadza mnie to do szału. Mam wrażenie że jak by mi ktoś tam kołek wsadził

Potworniasty wstał o 5..... Dziś znowu na tapecie ząbki. Oj będzie to bardzo ciężki dzień. Teraz udało mi się go położyć do łóżka i śpi. Zobaczymy jak długo.Najchętniej sama bym jeszcze poszła spać ale trzeba się zabrać za siebie bo potem nie będzie czasu.
Właśnie oglądałam prognozę długoterminową i zmienili ze słońca i 15 stopni od soboty na 6 i z deszczami.... Jakoś czarno to widzę....