Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Moi panowie tez juz spią, ja tez lece do łożeczka. Na TVN leci najgłupszy film swiata czyli JOB, heh....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a to ja z Maksem przed chrzcinami. Ten z tyłu to mój mąż
I na imprezce. Ale Maksio już przebrany bo nie dał rady w tym gajerze
Kate przykro mi bardzo, ale może faktycznie z tym nowym szefem było by cięzko w pracy, mam nadzieję, że nie ma tego złego.
Odnośnie tego zasiłku to zgodnie z tym wyrokiem Trybunału pracodawcy powinni nam wypłacać zasiłek wyliczany nie tylko od podstawy wynagrodzenia (jak to robili do tej pory), a łącznie podstawa+ premie, prowizje, nagrody roczne itd. Nie wszyscy pracodwacy są chętni do ponownego przeliczenia wypłacanych nam zasiłków i wyrównania nam tych pieniędzy więc trzeba wystąpić do nich z wnioskiem.
Najogólniej ujmując.
Mam nadzieję, że lepiej nam wytłumaczy któraś z bardziej doinformowanych mam :-);-)
Gratulacje dla Stasia.jeszcze raz ja, dzisiaj moje goiwniarstwo konczy 5 miesiecy!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem czy powinnam bo troche swinski jest ten kawal ....ale co tam:-)
Do ginekologa przychodzi zakonnica i mówi:
- Panie doktorze coś dziwnego zaobserwowałam u siebie.
Lekarz:
- Proszę mówić śmiało i nie wstydzić się, bo nie ma czego.
Siostra:
- Ostatnio często znajduje w moich majtkach i w tamtych okolicach znaczki pocztowe. Nie mam pojęcia skąd one tam się biorą.
Lekarz poprosił siostrę, aby rozebrała się i położyła na fotelu.
Faktycznie coś tam znalazł. Obejrzał, zbadał i powiedział:
- To nie są znaczki pocztowe. To są naklejki z bananów..
aaa chciałam wrzucić nowy temat na tapetę:
ponowne naliczenie zasiłków chorobowych i macierzyńskich od zaniżonej podstawy w związku z wejściem w życie wyroku Trybunału Konstytucyjnego.
Link do strony zus:
www.zus.pl/default.asp?p=1&id=2283
wiecie coś na ten temat? działałyście coś?
u mnie raczej premii nie ma,i o co chodzi z tym składaniem w niosków
Dzięki wogóle za cynk wanilkomożna, można... jestem na umowie na czas nieokreślony, pracuje tam prawie 3 lata :-(
powiedziała mi laska z mojego teamu, rozmawiała z nią nasza Account Director, a z nią nowy nasz szef - wielki dupek Managing Director
napisz coś więcej, mi coś brat mówił...
Tak nie może być
co za h...złamany
jeszcze raz ja, dzisiaj moje goiwniarstwo konczy 5 miesiecy!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem czy powinnam bo troche swinski jest ten kawal ....ale co tam:-)
Do ginekologa przychodzi zakonnica i mówi:
- Panie doktorze coś dziwnego zaobserwowałam u siebie.
Lekarz:
- Proszę mówić śmiało i nie wstydzić się, bo nie ma czego.
Siostra:
- Ostatnio często znajduje w moich majtkach i w tamtych okolicach znaczki pocztowe. Nie mam pojęcia skąd one tam się biorą.
Lekarz poprosił siostrę, aby rozebrała się i położyła na fotelu.
Faktycznie coś tam znalazł. Obejrzał, zbadał i powiedział:
- To nie są znaczki pocztowe. To są naklejki z bananów..

tat
a zlitował sie,bo juz mu sie odechcialo spac przy gadaniu Mikesza i wstal z nim a ja pod kolderke i lulu
chyba ide go uspic,bo cos zaczyna marudzic...ja mysle,ze dzieciaki wyczuly,ze zmieniamy czas w weekand