reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Dzieki Olapolap. :) Tak by bylo najlepiej. Teraz jeszcze zebym zdazyla ja 2-3 razy zalozyc a potem na przyszla wiosne :) Kurcze, mialam sie nie nakrecac, ale ciagle to robie. Zwlaszcza ta tempka mnie tak nastawia... wiem, ze moze spasc ostatniego dnia... ale nigdy mi nie szla do gory po 7-8 dniu od owulki a tym razem codzienie wyzsza. Do tego brzuch mnie pobolewa jakbym miala zaraz @ dostac.. czasami jajniki ciagna...dzis moj 25 dc... w ostatnim cyklu w 25 dniu mialam juz plamienie.

reklama
Ktosiowa- z reguly cykle mialam 27-28 dni, nie wiecej, ale ostatnio cos mi sie pokickalo i juz w 25 mialam plamienie a 26 @ na maxa. Moj 25 d.c jest dzis jesli @ nie przyjdzie przez kolejne 2 dni to testuje w niedziele rano, czyli w 28 dc.

Czesc dziewczynki:-D wpadlam sie przywitac jeste na l4 antybiotyk i witaminki biore bo taki mocny katar mnie zlapal ze mam zapalenie calych gornych drog oddechowych juz drugi raz w ciagu miesiaca masakra do tego jutro mam dostac @ i sie strasznie wsciekam jak zwykle zreszta :) :zawstydzona/y::tak:

Ewelcia nenius serdeczne gratulacje kochane strasznie sie ciesze ze sie wam udalo:-D
Ewcia ty siechyba o ile pamietam staralas jakies 4 cykle super a ty nenius jak dlugo sie staralas:):-D

Sisi :) Kuruj sie i trzymam kciuki!!!Ktosiowa- testy juz mam, zostaly z ostatniego cyklu, kiedy nie zdazylam nawet zatestowac- pudeleczko ciagle zamkniete i czeka na dnie szuflady. Boje sie, ze moze tam jeszcze dluzej polezec...:(

Trzeba być dobrej myśli do końca, ale też z dystansem jakoś do tego podejść bo wiadomo jak potem rozczarowanie boli. Zmykam na obiad i popatrzeć potem jak malarz nam pokój będzie malował:-) Miłego:happy2:
Od razu nasuwa mi się widok takiego półnagiego spoconego faceta z narzędziami:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry