reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Mój zasnął smacznie jakieś pół godziny temu.
Oczywiście ze smokiem, ale go wypluł.

A to coś śmiesznego - czego to ludzie nie napiszą
obczaj.net - MAŁA KSIĄŻKA O KUPIE
O masakra:szok: :-)
Witam się i ja piątkowo. Wcozrajszy wieczór był masakryczny. Mały nie mógł zasnąć. Tak jakby się czegos bał. Nie wiem co Mu było. W nocy też sie stale budził a ja dziś ledwo żyję, chodzę na rzęsach. Jeszcze wieczorem z K sie pokłóciłam. Zamiast mi pomóc przy Małym albo chociaż gary pozmywać uwalił się przed telewizorem i mruczał pod nosem czego Macio tak płacze. Nie odzywam sie do Niego. Niech sobie z telewizorem gada. Tak mi się chce ryczeć od rana że szok :-(
Tak to z nimi jest. Mój też czasem potrafi taki numer odwinąć i też potem ciche dni

reklama
Mój zasnął smacznie jakieś pół godziny temu.
Oczywiście ze smokiem, ale go wypluł.

A to coś śmiesznego - czego to ludzie nie napiszą
obczaj.net - MAŁA KSIĄŻKA O KUPIE

mam tę książkę,szwagier mojemu M kiedyś kupił,masakra jakaś...:-Dz czego to ludzie nie robią kasy,może my mamusie paździoszkowe też wydamy jakąś kniżkę?wkońcu spece z nas od pieluch,kup,siuskow i takich tam...;-)

Hello ja się witam i spadam Karolinkę zawiezć do szkoły, pogoda u nas piękna słoneczna :-)
rany ale Wy potraficie za jeden dzień naprodukować:szok:
do pózniej:tak:

I dupa blada, bo M. pojechał na szkolenie i zabrał dowód, a bez dowodu nie mam co tam iść. I znowu się odwlecze :-(

mam tę książkę,szwagier mojemu M kiedyś kupił,masakra jakaś...:-Dz czego to ludzie nie robią kasy,może my mamusie paździoszkowe też wydamy jakąś kniżkę?wkońcu spece z nas od pieluch,kup,siuskow i takich tam...;-)

Możemy też wiele o kupach powiedzieć...

Ciekawe co z Agamir???

Cześć dziewczyny. Ja od rana w podłym nastroju więc wam tyłka zawracać nie będę. Znowu M mnie od rana wyprowadził z równowagi informując że w przyszło niedziele jedzie do swojej córki na urodziny a moje plany to ma w dupie i oczywiście przed świętami wszytko samo się zrobi. w dodatku obudziłam się z potwornym bólem głowy a mamy dziś jechać po wózek o ile M znowu coś nie "wypadnie". Grrrrrrrr Uciekam bo tylko humorki wszystkim popsuje.

Dzień dobry. Chociaż nie dla mnie...
Wybrałam się wczoraj na spacer do wsi- 30 minut piechotą w jedną stronę. Tam Tuśka narobiła mi skandalu w gondoli - teraz rozumiem, o czym czasami piszecie:baffled:. Gnałam do domu pod górkę jak wściekła robiąc głupie miny, a przy okazji wiało jak cholera i... przewiało mnie na wskroś. Głowa mi pęka od wczoraj, tej lewej strony chciałabym się pozbyć, oczodół mi wypłynie wkrótce, a ucho - błagam! - niech ktoś sobie weźmie. Ktoś chętny? Dopłacę.
Ale du..a, nie poleżę dziś, bo mój szanowny m zapomniał zabrać listu do mojej szefowej, który z poświęceniem pisałam cały ranek. Człowiek wstaje bladym świtem, pisze, daje do sprawdzenia, przypomina jakie to ważne, żeby go nadać DZIŚ, kładzie kopertę 20cm od drzwi i co? Telefon 15 min po wyjściu m: "ojej, kochanie zapomiałem":baffled::baffled::baffled: Ja Cię nie pierdu. Faceci.

Oczywiście dostrzegam ironię całej sytuacji ;P

Poczytam Was sobie to mi będzie raźniej:tak:

Wiem coś o tym. Przed chrzcinami mój Adam miał do zapamiętania dwie rzeczy. Pierwsza to zabrać kamere a druga to zabrać butelke która tzrymaliśmy od wesela na chrzciny małego. A ja miałam całą reszte na głowie. I co?? Jedziemy na chrzciny i co pytam czy zabrał obie rzeczy i oczywiście ZONK. |Zapomniałem o butelce. :baffled: No i oczywioście stwierdził że mogłam mu przypomnieć. Przypomnieć rozumiecie. Dwie rzyczy do zabrania i jeszcze mu przypomnieć. Az sie we mnie zagotowało:wściekła/y:

Faceci ... jak im się palcem nie pokaże czy nie przypomni to ... klapa.

Pokropiło trochę a teraz jakby się przejaśnia.
Lecę na spacerek i zakupy - bez gondoli tylko spacerówka większa.
Do później.

magda oj nie dziwie się
Marma oj tule, ja miałam taki humorek niedawno
Evelajna wysmaruj się czymś rozgrzewającym, po mnie M musial kilka razy jechać do miasta- bo ja mam tam spory kawałek

Faceci temat bez końca

reklama
...Evelajna a tak konkretnie to o co biega z ta mapa. Bo ja lubie takie pierdołki:-p...

To coś w stylu spisania na kartce życzeń i celów. Ale takie bardziej "magiczne";-) Tu jest coś więcej na ten temat. Czas do zrobienia do 17.06 dzisiaj:tak:
Mira Ewa Hordyńska Life Coach: Mapa Skarbów 2009

...Widziałam fajny koszyk bo duży i zastanawiałam sie czy może być na swięconkę. W sumie taki zakupowy ale mniejszy:sorry2:a na seicone duży...bo mi jakos zawsze duża świeconka wychodzi.
Dobra idu poczytac;-)

U nas babka z tych mega wychodzi więc taki koszyk by sie przydał. :tak:

...Słyszałam, ze w niektórych bankach wzywają klientów i zmuszają do podpisania nowej umowy kredytowej:angry: Kredyty w góre a mieszkania ida w dół:wściekła/y::angry: I ponoc trza sie zgodzić bo moga własnie wypowiedzieć kredyt:wściekła/y::no::angry:...

Matko, nie strasz! Zaraz gonię sprawdzać naszą umowę. Ale podpisana już po "krachu ekonomicznym" więc może mogę być spokojna...

Minisia dobrze, że wszystko w porządku z dzieciaczkami.
Przeprawy w przychodni i z ogrzewaniem to masz okropne... Ale za to czerwone jak się ułoży, to będzie rumiana buźka:-)

Dorotka słodko Oli zasnęła. Buziaki!
A co do pracy, to ja się podpisuję pod tym, co dziewczyny pisały:tak:
Fajnie Ci - w sumie sporo dni będziesz mieć dla Oli.

Moli ja jestem wredna i jak przekraczamy prędkość, to pytam, "czy będę mogła sobie nowe ciuchy kupić, bo widzę, że za dużo kasy mamy":-D:-D

..Dziewczyny oglądałyście Moment Prawdy na Polsacie. Ja to stwierdziłam że ta babka to poszła do tego programy żeby sie rozstać z tym mężem. Ja jak bym takiego bydlaka w domu nie trzymała. Masakra poprostu:szok::szok::szok:

Cholewka, a ja nie mam tv i nie wiem co w trawie piszczy:baffled: Ale słyszałam, że to jakiś koszmar ten program...

...On zawzięcie łąpie obie stopki i pcha je do buzi - akrobata mały :-D ... a stęka przy tym :-D
Ma tak od dwóch dni...

Ale fajnie! Nie mogę się doczekać, żeby też to oglądać.

Ja mam tak, że jak umyję samochód to na bank będzie padać :baffled:
...Ciekawi mnie tylko jakie lato będzie w tym roku - bo ostatnio takie sobie.
Ale za upałam też nie tęsknię.
Taka do 25 st C to odpowiednia temperatura.

No to my też tak mamy z myciem auta:happy2:
Na lato zapraszam do nas- temp nie przekracza 25 st C:-D
A książka wielce pouczająca...hmmmm.....

Magda, Malena, Marma - na mózg dziś facetom padło. Może jakaś faza księżyca nie odpowiednia??
Mama Maksa Twój m też czytam pod sklerozę podpada.

Ja mam pomysł na prezenty urodzinowe/imieninowe/rocznicowe dla naszych lubych: litr... lecytyny! :-D:-D

Do góry