reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Hej
no i straciłam wene na pisanie, nażarłam się obiadu, a teraz leze i stekam

Kate jedna bida nie dokuczy, ale dobrze, że sytuacja opanowana.

Ja na popołudnie planów brak, choć mam ochote gdzies sie wyrwac, ale wole Szymka nie wietrzyc, bo jest niewyraźny.

Blondi, gratuluje roztropności ;-);-):-ptez tak czasem mam ;-);-):-p

reklama
Dziewczyny, dzięki za wsparcie, a Dorotce za przekazywanie info.

Jesteśmy już w domu, Marika śpi od 12. Wypisali nas do domu, bo nie ma żadnych niepokojących objawów po upadku, a wymioty to nie po tym, coś musiało nam się nałożyć. Wymiotów juz od rana po jedzeniu nie ma, ale rano miała biegunkę chyba, 3 razy ją przewijałam, więc poprosiłam o konsultację pediatry i pewnie złapała jakiegoś wirusa ( i to raczej w szpitalu :-(). Ogólnie czuję się dobrze, jest wesoła, je ładnie, nie ma gorączki, wymioty tylko wczoraj wieczorem, a biegunka tylko dziś rano, więc może to jeszcze coś innego. Na wszelki wypadek mamy sie nie kontaktować z dziećmi i oczywiście obserwować. Dostała Dicoflor i Orsalit (przeciwko odwodnieniu i takie wzmacniające), ale mam nadzieję, że już jej wszystko przeszło.

W każdym razie mój bidulek padł i śpi jak suseł :-) Dam Wam potem znać, bo ja padam, dziś cała noc na fotelu, więc juz prawie nie wiem, jak się nazywam. Może potem opiszę na lekarzach wszystko.
Tak to wąłsnie jest w tych szpitalach same wirusy krążą ale tego nie byliście wstanie przewidzieć i oby juz było lepiej;-)

Wanilia całkiem zapomniałam o tym przepisie na maseczke:zawstydzona/y:
W aptece kup Nafte kosmetyczna z olejkiem rycynowym (2w1) i tam z tyłu masz dokładny przepis jak zrobic;-) Z tym ze mozesz nawet w tej maseczce spac:tak:

Asia a ty dzis nie masz alergologa????

A gdzie Kaka??????

Ja własnie sciagam Skazanego ale 3 sezon dopiero:))

Ostatnia edycja:
Jestem jestem...troche biegaliśmy z zakupami. Dostaliśmy zwrot z podatku i chcieliśmy sie okupić. JJa swoje stare ciuchy poprzerabiałam na ciążowe...za 3 tyg powrót do pracy a ja nie mam co na d... włożyc;-)

Zakupiłam 2 pary dżinów i zastanawiam sie nad bluzeczkami na allegro;-)

hej mamuśki!My juz w domku,szybko ten czas leci,a tak fajowo było,tylko moja sis jak zwykle dyżur miała i dopiero dziś rano się widziałyśmy:wściekła/y:ale i tak spoko.Moi rodzice dojechali i było fajowo:cool2:a Miki wczoraj przed snem zrobił popisuwę dla dziadków:zobaczył lalkę szmaciankę na parapecie swojej sis ciotecznej i takie zaloty były,że wszyscy sikali,aż szwagier nagarał to na kamerkę:-D:-DA dziś go home,niestety...w drodze powrotnej Mikesz tak się zesról,że aż miło i dał nam koncert:baffled:
Idę poczytać,co się tu działo od wczoraj...widzę,że u Kate się działo z MAriczką:-(Bidulka...najważniejsze,że już lepiej...kurujcie się dziewczyny i duuużo zdówka;-)

Ilunia próbuj z kaszką. Nam nie bardzo pomogło i dalej się francowatość karmi w nocy, ale rzadziej więc niech jej będzie. A ząbki... kto wie? Też się zastanawiam czy to nie to.

Kate strasznie mi szkoda Mariczki. Jeszcze tam fdzie mają pomagać, to zawsze czymś zaszkodzą:baffled: Co za paranoja. Ale mam nadzieję, że już żadne inne dolegliwości się nie przypałętają, Mariczka odeśpi i zapomni o stresach. Ty też do wyrka i spanko! :tak:

Agamir jejku, trzymam kciuki, żeby się poukładało dobrze. Sił dużo Ci życzę!

Asia, nie powiem, stracha to my kobiety sobie potrafimy narobić:-) Piateczka dla Ciebie - ja również potrafię zrobić z igły widły:tak::-D
No a właśnie - alergolog miał być dziś.

Malenka, papierosów metrowych niestety nie ma, chyba że fifkę 50cm kupisz, to wygląda bajerancko:-D Ja nie palę (rzuciłam 7 lat temu), ale załapałam się kiedyś na taaakie cudo - "sziszę" - i było pyyyycha;-) Mam nadzieję, że Cię nie zeźlę do końca tym zdjęciem. Sorki jak coś:happy2:

Wanilia całkiem zapomniałam o tym przepisie na maseczke:zawstydzona/y:
W aptece kup Nafte kosmetyczna z olejkiem rycynowym(2w1) i tam z tyłu masz dokładny przepis jak zrobic;-) Z tym ze mozesz nawet w tej maseczce spac:tak:...
Żeby nie wyszło jak przy uszach:-D:-D:-D:-D

Po fryzjerze. Zadowolonam. Młoda wytrwała bez mamusi 3 godziny i z uśmiechem na japie. Zjadła 1/3 słoiczka ziemniaczków i wypiła 40ml rumianku plus mamine mleko. Kupy brak dzień trzeci. Zaraz zaczynamy pakowanie - w piatek lecimy, ale w tygodniu Andy będzie zaiwaniał i nie da rady poupychać walizek. A to na dole to ja z "sziszą" z wakacji dwa lata temu (matko jak ten czas leci!).

Załączniki

• 100_1771.jpg
    100_1771.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Evelaina nie nie nie tym razem to napewno rycynowy:-D:-D:-D

Kaka mi najbardziej ta ostatnia podchodzi jakbys zamawiała to ja sie tez pisze tak przy okazji:-p:-p:-p:-p

Do góry