reklama
Joanna73
uzależniona od BB
ide kobietki bo Gabi płacze marudzi wkurza ją katar no i policzki jej musze posmarowac bo też wyciera rękawem mielismy isc jutro na bilans i znów nie pójdziemy
własnie Zuzia wlażl mi na kolanai mówi Polulaj mamo

Ostatnia edycja:
albo i mozePatrysiu, ja też go oliwkuję zawsze po kąpieli albo smaruję kremem bambino, ale używam tych kosmetyków od zawsze no i nie wiem, czy to nie za długo, może go uczuliły![]()

Cześć Dziewczyny :-)
myszynia jak ma takie objawy to zapewne to jest alergia teraz najgorszy okres dla alergików zacznij moze od zmiany proszku do prania i zainwestuj w balloneum w ap[tece wlewasz do kąpieli super nawilża kilka kąpieli i skóra powinna wrócić do normy z moją starszą miałam takie problemy i to niestety powraca ma suchą wrażliwą skórę typowy alergik a ten preparat kupilismy w sumie dla małej ale wypróbowaliśmy na Laurze i jej bardzo pomógł potem wystarczy kąpać w tym 2-3 razy w tyg. bardzo wydajne

Powiedzcie mi czym nawilżyć skórę malucha?Piotruś ma ostatnio bardzo suchą skórkę, szczególnie na ramionkach i chyba bardzo go swędzi, bo drapie się aż do krwi. Smaruję mu fenistilem, ale jak ma rozdrapane, to nie mogę. Poza tym porobiły mu się takie szorstkie małe plamki na ramionkach i rączkach i nie bardzo wiem co z tym zrobić.
![]()
myszynia jak ma takie objawy to zapewne to jest alergia teraz najgorszy okres dla alergików zacznij moze od zmiany proszku do prania i zainwestuj w balloneum w ap[tece wlewasz do kąpieli super nawilża kilka kąpieli i skóra powinna wrócić do normy z moją starszą miałam takie problemy i to niestety powraca ma suchą wrażliwą skórę typowy alergik a ten preparat kupilismy w sumie dla małej ale wypróbowaliśmy na Laurze i jej bardzo pomógł potem wystarczy kąpać w tym 2-3 razy w tyg. bardzo wydajne

Joanna73
uzależniona od BB
własnie Zuzia wlażl mi na kolanai mówi Polulaj mamo
______

reklama
A pAN DYREKTOR ODSPRZEFA JE ZA 50 ZŁ

Podziel się: