Zajączek81
Fanka BB :)
Kropeczko, ty to kochana jesteś strasznie:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczynki nie było mnie 2 dni i nawet nie chce patrzeć ile do nadrobienia)) le spróbuję dać sobie jakoś z tym radę
) Cały weekend byłam na uczelni i nie miałam siły do was zaglądać, a strasznie się za wami stęskniłam....
Co u was słychać??? Która testuje?? A może są jakieś nowe fasolki ?? mówić mi tu szybciutko)
a do mnie małpa idzie wielkimi krokami....

Ale ...Ewelaaaa...zeby nie było że ja podła czarownica jestem. Moja bratowa na ślubie i weselu była też w drugim miesiącu:-) I szalała jak się patrzyPiotruś zdrowy jak koń się urodził duży:-) Ma już 11 lat
![]()
Kropeczko, ty to kochana jesteś strasznie:-)
:-) w dodatku kochanym strasznie

A mamusia zamiast sie oszczedzac to po uczelniach biega...jak sie czujesz slonko?Cześć dziewczynki nie było mnie 2 dni i nawet nie chce patrzeć ile do nadrobienia)) le spróbuję dać sobie jakoś z tym radę
) Cały weekend byłam na uczelni i nie miałam siły do was zaglądać, a strasznie się za wami stęskniłam....
))
Loree, nie tak straszna znowu. Po prostu pan młody był sam, bo pani młoda się źle czuła i miala jakieś kłopoty. Ale z tego co wiem już jest wszystko ok.To jakaś koszmarna historia.![]()
Beatko.... Tak niestety jest...Pewnie nawet nie planowali dzidziusiaWitam w ten piękny poniedziałek! Chociaż dla mnie taki sobie.Dzisiaj znowu się dowiedziałam ze prawdopodobnie moja znajoma jest w ciąży.Może by mnie to tak nie zdołowało tylko że nie ma męża a do swojego chłopaka przyjeżdża raz na miesiąc.Takim sie zawsze udaje. Może ja za bardzo się staram albo za bardzo pragnę tego dzieciątka.
Ale nie możesz myśleć negatywnie... Jak masz doła to wpadaj do nas.:-) Lepiej mieć doła razem niż się smucić w samotności:-)Witam w ten piękny poniedziałek! Chociaż dla mnie taki sobie.Dzisiaj znowu się dowiedziałam ze prawdopodobnie moja znajoma jest w ciąży.Może by mnie to tak nie zdołowało tylko że nie ma męża a do swojego chłopaka przyjeżdża raz na miesiąc.Takim sie zawsze udaje. Może ja za bardzo się staram albo za bardzo pragnę tego dzieciątka.