reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
jestem wkurzona na maksa na moja Laurę
nie poinformowała mnie o zebraniu które było w zeszłym tygodniu , zgubiła dzienniczek - nie wiem jakie ma oceny i dziś dowiaduję się że w czwartek ma test dla szóstoklasistów
dostała opieprz i oczywiście się obraziła mało tego zaczeła na mnie krzyczeć normalnie musiałam wyjśc bo bym udusiła teraz siedzi w łazience i ryczy
i co ja mam zrobić???
jutro zasuwam do szkoły i pewnie jeszcze bardziej się wkurzę
napewno bedzie dobrze a corka da sobie rade na egzaminie

Ja ide troche kuchnie ogarnac moj na spotkaniu to trzeba wykorzystac jego nieobecnosc

ania ba planów to ja mam;-);-);-);-)
moje kochanie pierwsze o co mnie zapytało jk go opiurkałam za pofarbowane pranie to A DZIEWCZYNOM NA FORUM O TYM POWIEDZIAŁAŚ![]()

o o tym teście to nawet ja wiem od 2 tygodni bo mój adam ma wtedy wolnejestem wkurzona na maksa na moja Laurę
nie poinformowała mnie o zebraniu które było w zeszłym tygodniu , zgubiła dzienniczek - nie wiem jakie ma oceny i dziś dowiaduję się że w czwartek ma test dla szóstoklasistów
dostała opieprz i oczywiście się obraziła mało tego zaczeła na mnie krzyczeć normalnie musiałam wyjśc bo bym udusiła teraz siedzi w łazience i ryczy
i co ja mam zrobić???

spokojnie może wieści ze szkoły nie będą złe

tak ostatnio nawet pytałam czy nas nie podczytuje bo tyle o was pytaSwietnie
Czyli co
Twoje kochanie juz wie ze my gadamy o wszystkim:-);-)

dobre haselka mnie tez powalilaPoplotkowałam z malinką1 przez telefon ,aż miło się człowiekowi robi...malinka1 w realu z małym usiłuje nie przetrącić Adamataktak te dzieci....Klaudia dzisiaj po powrocie ze szkoły od progu wołała:mamo dawaj szybko obiad ,bo ja sie umówiłam i zaraz wychodzę:-)nawet sie nie wkurzyłam tak mi suie śmiać chciało ...a lekcje ,a posprzątac w pokoju ,a pytałaś sie w ogóle....?wyszła godzinke póżniej ,no na łopatki mnie powaliła...:-):-):-)

to straszne ale nie ogladalam bo na sam widok zrobilo mi sie smutnoto jeszcze ja dołączę jak mi się uda.
Dostałam takiego meila.
Siedzę i ryczę.
YouTube - Głód na świecie
YouTube - czarnobyl
super ze z uszkami wporzadku a jak relacje z m i dziecmi:-)Dobry wieczór dziewczyny nawet nie zdołam nadrobic was ale co widziałam to Milena zmieniła sówaczki a As dodała filmy i podzielam zdanie Mamy Helenki ja w ciąży nie jestem ale nie chce oglądać ich przerażają mnie i zarazem smucą ze tak jest na swiecie.No ale zmieniając temat bylismy z Kamilkiem na kontroli uszek wszystko dobrze wyszło i już nie musimy iśc no Martynka jeszcze u babci od wczoraj trzeba sie umęczyć zeby zasneła tylko u babci i dziadka siedzi Kamilek spi.![]()

tak mam wrzuce zaraz pare fotekPatrysia a ja chcialam sie Ciebie spytac czy masz jakis katalog albo fotki slubnych pazorkow![]()
takie sa dzieci zawsze im najwazniejsze rzeczy wyjda z glowyjestem wkurzona na maksa na moja Laurę
i co ja mam zrobić???

patrysia masz rację najważniejsze rzeczy dzieciakom wychodzą z głowy
spytaj mojego adama po przyjściu ze szkoły czy ma coś zadane.......usłyszysz NIE albo TAK ALE MAŁO a potem sprawdzam a tam na 2 godziny odrabiania
a dzisiaj mnie rozwalił odrobił lekcje zostawił książki i zeszyty na biurku do sprawdzenia sprawdzam a tam 2 strony z matmy nie zrobione..... pytam adam a to to co???? kiedy masz zamiar to zrobić???? a mój syn MAMA SZCZERZE???? ja no tak!!! a on WCALE NIE MAM ZAMIARU TEGO ROBIĆ JAKOŚ NIE MAM NATCHNIENIA I CHĘCI!!!!!
no takie teraz są dzieci za czasów mojego dzieciństwa ja bym tak mamie nie odpowiedziała

anka26_x_07
heheheh no prosze sam sie odmysla ze my tu o wszystkim piszemyania ba planów to ja mam;-);-);-);-)
moje kochanie pierwsze o co mnie zapytało jk go opiurkałam za pofarbowane pranie to A DZIEWCZYNOM NA FORUM O TYM POWIEDZIAŁAŚ![]()

Swietnie
Czyli co
Twoje kochanie juz wie ze my gadamy o wszystkim:-);-)
madre chlopisko z niego

A my wczoraj zrobilismy sobie kapiel ja zapalilam swieczki w lazience a moj wchodzi i zapala swiatlo

Patrysia dzieki to i kobietki poradza troszke:-)
reklama
anka26_x_07
patrysia masz rację najważniejsze rzeczy dzieciakom wychodzą z głowyspytaj mojego adama po przyjściu ze szkoły czy ma coś zadane.......usłyszysz NIE albo TAK ALE MAŁO a potem sprawdzam a tam na 2 godziny odrabiania
a dzisiaj mnie rozwalił odrobił lekcje zostawił książki i zeszyty na biurku do sprawdzenia sprawdzam a tam 2 strony z matmy nie zrobione..... pytam adam a to to co???? kiedy masz zamiar to zrobić???? a mój syn MAMA SZCZERZE???? ja no tak!!! a on WCALE NIE MAM ZAMIARU TEGO ROBIĆ JAKOŚ NIE MAM NATCHNIENIA I CHĘCI!!!!!
no takie teraz są dzieci za czasów mojego dzieciństwa ja bym tak mamie nie odpowiedziała
![]()

ja nie miala odwagi tak ospowiedziec

Podziel się: