magdziunia
Październikowa Mama'08
Dorotko bezami ... mniam, mniam.
Ja też na spacerku nie byłam ... lenistwo.
Ale u nas nie pada - młody drzemie.
Ja też na spacerku nie byłam ... lenistwo.
Ale u nas nie pada - młody drzemie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Evelajna i co ja bym bez Ciebie zrobiła.
Taki doping, że ho ho
Dobra, dobra... Ja to już chyba upierdliwa jestemŻebym tak siebie potrafiła zmotywować...
Hmmm ... z zakwasami to jest tak, że powstają jak nie rozgrzeje się dobrze ciała.
Co do karmienia to później można jedynie narzekać na ból przy siedzeniu ;-)
Ajakie Wy teraz macie szczepieniea jutro - szczepienie! Tym razem 3 kłucia i sama idę.![]()
Ulu zdrówka dla małża i Lenusi.Ajakie Wy teraz macie szczepienie
my dopiero PO 6- tym mcu mamy...
A u nas szpital:-( M po lekarzu ma antybiotyk, Lenka miala niedawno 38stopni, ale teraz po calpolu spadło, ale bardzo marudna, biedulka moja:-(
Zdrówezka dla dzieciaczków.
A ja zmachana jestem bo pół dnia na świeżym powierzu. Na wieczór Hanka tak zaczeła histeryzowac ze uspokoic jej nie mogłamNawet kachy całej nie wypiła ale chyba zasypia
![]()
super ze wyjazd sie udał. U mnie S bo brak cyckówWitam się i ja w końcu
Jejku kobiety nie było mnie pare dni a wy produkujecie tych stron tyle że nie da sie nadrobić.
Mamusia sobie odpoczęła w domku poszła do fryzjera(mam grzywkę,chciałam na rudo ale mam za ciemne włoski) na zakupki strzeliła sobie taką ala sukienke tunikową i buciki (bo ide na ten bal 18 i nie miałam) i Jaguni dresik,i Jagunie dziadkowie tak rozpuścili że dziś nie moge z nią dość do ładu i składu wcześniej miała swoje godziny a teraz jest poprzestawiana noi na rączki chce i mama nic nie może zrobić.Oczywiście Jagunia mnustwo prezentów dostała.
Może wieczorem uda mi sie was troszkę poczytać a tymczasem zajadam obiadek kotleciki mielone ziemniaczki i suróweczka z czerwonej kapustki mniam,ale jak czytam że Magda masz rozmiar s to mam wyrzuty sumienia.Ty to stosowałaś jakąś diete czy nie jesz nic czy poprostu jesteś taka szczuplutka?
Mam nadzieję że u was wszystko ok.Buziaki
ojjjj biedni zdrówka dla naszego złotego maluszkaAjakie Wy teraz macie szczepienie
my dopiero PO 6- tym mcu mamy...
A u nas szpital:-( M po lekarzu ma antybiotyk, Lenka miala niedawno 38stopni, ale teraz po calpolu spadło, ale bardzo marudna, biedulka moja:-(
moze była zmeczonaZdrówezka dla dzieciaczków.
A ja zmachana jestem bo pół dnia na świeżym powierzu. Na wieczór Hanka tak zaczeła histeryzowac ze uspokoic jej nie mogłamNawet kachy całej nie wypiła ale chyba zasypia
![]()