reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2008

reklama
Evelajna i co ja bym bez Ciebie zrobiła.
Taki doping, że ho ho :-D

Hmmm ... z zakwasami to jest tak, że powstają jak nie rozgrzeje się dobrze ciała.
Co do karmienia to później można jedynie narzekać na ból przy siedzeniu ;-)

Evelajna i co ja bym bez Ciebie zrobiła.
Taki doping, że ho ho :-D
Dobra, dobra... Ja to już chyba upierdliwa jestem :happy2: Żebym tak siebie potrafiła zmotywować...
Hmmm ... z zakwasami to jest tak, że powstają jak nie rozgrzeje się dobrze ciała.
Co do karmienia to później można jedynie narzekać na ból przy siedzeniu ;-)

Acha. To może ja poćwiczę trochę te brzuszki, bo zwisa se glusiowato....:baffled:

Dorotka doczytałam, że bezy wcinasz! Królestwo za jednego... Ślinotok...

U nas chyba zaraz lunie. Andy zażyczył sobie odbioru z pociągu - zostawię młodą ciotce-współspaczce i pojadę. Wrócimy, zjemy, posprzątamy, Tusinę w kąpiel i wyro, a jutro - szczepienie! Tym razem 3 kłucia i sama idę. :dry:

Powiadasz Evelajna, że coś tam zwisa ... u mnie galareta taka, że jak się śmieję to mąż zamyka oczy bo za bardzo się trzęsie :-D;-):-p

O szczepienie i to 3 wkłucia.
Trzymam kciuki.

Andrzej to jednak ma dobrze z Tobą :-D

Zdrówezka dla dzieciaczków.

A ja zmachana jestem bo pół dnia na świeżym powierzu. Na wieczór Hanka tak zaczeła histeryzowac ze uspokoic jej nie mogłam:baffled: Nawet kachy całej nie wypiła ale chyba zasypia:sorry2:

Ajakie Wy teraz macie szczepienie:confused:
my dopiero PO 6- tym mcu mamy...

A u nas szpital:-( M po lekarzu ma antybiotyk, Lenka miala niedawno 38stopni, ale teraz po calpolu spadło, ale bardzo marudna, biedulka moja:-(
Ulu zdrówka dla małża i Lenusi.

A ja zmachana jestem bo pół dnia na świeżym powierzu. Na wieczór Hanka tak zaczeła histeryzowac ze uspokoic jej nie mogłam:baffled: Nawet kachy całej nie wypiła ale chyba zasypia:sorry2:
:-D
A co do Hani to może zmęczona była bidulka.

Młody śpi a tu czas na kąpiel i chyba pójde go delikatnie obudzić ... chociaż szkoda, bo bedzie płakał.
Może za godzinkę się sam obudzi.

Witam się i ja w końcu

Jejku kobiety nie było mnie pare dni a wy produkujecie tych stron tyle że nie da sie nadrobić.
Mamusia sobie odpoczęła w domku poszła do fryzjera(mam grzywkę,chciałam na rudo ale mam za ciemne włoski) na zakupki strzeliła sobie taką ala sukienke tunikową i buciki (bo ide na ten bal 18 i nie miałam) i Jaguni dresik,i Jagunie dziadkowie tak rozpuścili że dziś nie moge z nią dość do ładu i składu wcześniej miała swoje godziny a teraz jest poprzestawiana noi na rączki chce i mama nic nie może zrobić.Oczywiście Jagunia mnustwo prezentów dostała.

Może wieczorem uda mi sie was troszkę poczytać a tymczasem zajadam obiadek kotleciki mielone ziemniaczki i suróweczka z czerwonej kapustki mniam,ale jak czytam że Magda masz rozmiar s to mam wyrzuty sumienia.Ty to stosowałaś jakąś diete czy nie jesz nic czy poprostu jesteś taka szczuplutka?

Mam nadzieję że u was wszystko ok.Buziaki
super ze wyjazd sie udał. U mnie S bo brak cycków:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ajakie Wy teraz macie szczepienie:confused:
my dopiero PO 6- tym mcu mamy...

A u nas szpital:-( M po lekarzu ma antybiotyk, Lenka miala niedawno 38stopni, ale teraz po calpolu spadło, ale bardzo marudna, biedulka moja:-(
ojjjj biedni zdrówka dla naszego złotego maluszka

moze była zmeczona:confused:

Magdziunia ja nosze M ale ta rozmiarówka chyba jakaś inna jest bo na M to nie wygląda:no::no::no:

My dzis tez zaliczylismy dwa spacerki az miło normalnie chce sie zyc:-):-):-):-) W dwóch okienkach już powiesiłam zostały jeszcze dwa ale najpierw musze wyprasowac:dry: Mały już śpi choć nie wiem czy to juz na noc bo u niego to różnie bywa:cool2:

reklama
Hej
najpierw relacja z wizyty u prof. choć nie na odpowiednim wątku (sorrrry)
z małym wszystko ok, Pan prof powiedział, że rozwija się prawidłowo, nie potrzebuje rehab, ale teraz taka "moda" na wyszukiwanie problemów u maluchów i nawet zdrowe dzeci się rehabilituje :sorry: czyli ćwiczyć nie zaszkodzi, aczkolwiek konieczności nie ma.

Lece poczytać Was troszkę
tymczasem

Do góry