küçük
Fanka BB :)
a kto by nie chciał .. ;-)też już bym chciała chodzić na USG i oglądać fasolkę...![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a kto by nie chciał .. ;-)też już bym chciała chodzić na USG i oglądać fasolkę...![]()
wow!!!! super wiesci!!!!Witam!!!Nie dostałam @ wiec zrobiłam testa i wyszła druga blada kreska ale ja widac, wiec poczekam pare dni i zrobie jeszcze jeden test:-)
przytulam mordeńko!hej....
niestety tak jak podejrzewałam dostalam tą wstrętną @ wcześniej...w nocy a wlasciwie nad ranem o 5 taki ból mnie straszny obudził.....
smutno mi strasznie... :-(
Liluniu doskonale wiem co czujesz! przeszłam przez to pare lat temu! najwazniejsze zeby guz byl operacyjny!!!! a z tego co czytma tak jest!Witajcie Dziewczynki.
Ja jestem dzisiaj bardzo smutna :-(
Wczoraj sie dowiedzialam ze moj Tata prawdopodobnie ma raka pluca :-(
wyszledl mu guz na plucu o wiekosci 3 cm
teraz przechodzi wszystkie mozliwe badania i czeka go operacja :-(
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) dobreCoś dla oka:-)
![]()
dzieki :*** a przed chwila sie zastanawialam gdzie naszą evcie wcielo;-)przytulam mordeńko!
dzieki kochana, ja łapie i łapie te fluidki , zbieram i zbieram , ale jak narazie coś się nie chcą mnie trzymać....Wiesz, że Ty u mnie masz specjalne fluidki ;-);-)
a no ja mialam dzisiej wolne i na badankach bylam - testach skornych i tak wszystkiego nie zrobili!dzieki :*** a przed chwila sie zastanawialam gdzie naszą evcie wcielo;-)..
a co ty za badania robilas?? i kiedy wkoncu zaczniesz staranka??a no ja mialam dzisiej wolne i na badankach bylam - testach skornych i tak wszystkiego nie zrobili!bede musiala jeszcze raz robic! jak juz objawy ustapia ale wtedy mam zamiar byc juz ciężąrówka wiec pewnie sie odwlecze na kiedys...
![]()
a no ja mialam dzisiej wolne i na badankach bylam - testach skornych i tak wszystkiego nie zrobili!bede musiala jeszcze raz robic! jak juz objawy ustapia ale wtedy mam zamiar byc juz ciężąrówka wiec pewnie sie odwlecze na kiedys...
![]()
Witam Wszystkie przyszłe mamy!!mam 23 lata i jestem ze szczecina,w wieku 18 lat poroniłam w 11 tygodniu:teraz staram sie o małego dzidziusia,ale boje sie ze moge byc niepłodna
na dodatek mam strasznie nieregularne miesiączki!!!prosze o odp.cos na ten temat!!czy mam jakąs szanse na bycie mamą???Pozdrawiam
: