reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

[ja też odnosłam takie wrażenie że ta tetracyklina to nic nie daje i ją szybko odstawiłam, pozostalo nam czekać na dzidziusia i moze nasze buźki sie stana piękne

No wlasnie! Tak bedzie!!! A Tikanisku-jak tam Twoja buzka??? Pochwal nam sie i powiedz ze jest juz pieknie i ze u nas tez tak bedzie....niebawem:tak: A tak wogole to kochanie skad jestes, bo widze ze malopolska, to tak ja ja, lilu, gosia....

Lilu-co to ma znaczyc na NK???? Bo nie wiem czy to 1 kwietnia tak sie objawil czy mam gratulacje wysylac na zielona wyspe?

reklama
dziei kropeczko napewno sobie kupie i wyprobuje :****

czesc kochane:)

a ja do was w odiwedzinki:)

szczegolne sciski dla lilu19, marzenixx, w.kropeczki..

u nas po staremu , kubus rozwija sie prawidlowo.. tydzien temu wazyl ok 1650gram.. w obwodzie brzuszka mam juz 110cm.. na plusie mam 15 kg.. i coraz ciezej mi sie poruszac ale jak narazie ciaza przebiega spokojnie,, mialam dwa incydenty jeden z bolem brzuchem 2 godziny i drugi z skurczami 2 godziny ale po nospie przeszlo.. nie trzeba bylo interwencji lekarza.. takze ok.. 23 kwietnia ide na ostatnia wizyte do mojego gina i wtedy ustalimy termin cesarki.. mysle ze bede ja miala ok 15 maja..no ale to sie z ginem umowie.. buziaki wielkie napiszcie kto zafaslkowal???? jestems trasznie ciekawa:)):szok::-D

czesc skarbie, strasznie sie ciesze ze u ciebie wszystko wporządku!!:-D
boshe jak ten czas leci, zaraz bedziesz mamusia.... naprawde zlecial ten rok tak szybko ze nawet nie wiem kiedy..... dopiero co sie staralas a tu juz zaraz boom i kubus bedzie na swiecie!!!

w.kropeczka :) - kochanie co do cm to nie jest to sporo.. a co do buzi to syfy mi juz nie wyskakuja ale pozostaly jeszcze plamki ,, ktore skutecznie potrafie zamaskowac pudrami.. ale bez pudru nie wyglada to jeszcze tak jak bym chciala.. cere mam czysta juz ale te plamki.. ochhh znikna napewno ale troche minie czasu zanim znikna,, na plecach tez juz prawie nie wyskakuja ale wlasnie tez zostaly jeszcze plamki ktore napewno tez znikna ale na to trzeba czasu..

marzenixx- kochana sciskam cie mocnool.. rzeczywiscie szybko to leci nawet nie wiem kiedy... hehe:) teraz czekam na was:) kiedy oznajmicie mi ta cudna wiadomosc ze zafasolkowalyscie.. a kochanie jak z twoja praca i starankami???

przesylam moje zdjecie jak bylam w 27 tygodniu ciazy..i zdjecia z 32 tygodnia czyli tydzien temu..:)

Załączniki

• P3190991.jpg
    P3190991.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 43
  • P3191013.jpg
    P3191013.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 43
  • P3191016.jpg
    P3191016.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 44
w.kropeczka :) - kochanie co do cm to nie jest to sporo.. a co do buzi to syfy mi juz nie wyskakuja ale pozostaly jeszcze plamki ,, ktore skutecznie potrafie zamaskowac pudrami.. ale bez pudru nie wyglada to jeszcze tak jak bym chciala.. cere mam czysta juz ale te plamki.. ochhh znikna napewno ale troche minie czasu zanim znikna,, na plecach tez juz prawie nie wyskakuja ale wlasnie tez zostaly jeszcze plamki ktore napewno tez znikna ale na to trzeba czasu..

...kiedy oznajmicie mi ta cudna wiadomosc ze zafasolkowalyscie.. a kochanie jak z twoja praca i starankami???

przesylam moje zdjecie jak bylam w 27 tygodniu ciazy..i zdjecia z 32 tygodnia czyli tydzien temu..:)

Tikanisku-slicznie wygladasz, SLICZNIE!!!!!!!!!!!!!!
i BRZUSIO MASZ OIEKNIUTKI TAKI, W SA RAZ I WOGOLE TO JA NIE WIDZE ZEBYS GDZIEKOLWIEK INDZIEJ NIZ W BRZUSZKU PRZYTYLA;-)
a buzia-tez sliczna...najwazniejsze ze juz nowe syfki sie nie pojawiaja, lamki znikna na pewno niedlugo...opalisz sie troszke latem i potem juz po nich sladu nie bedzie!
sciskam taaaaaak mocno!

A co do nas...no to ja mysle, ze Marzenixx mnie wyprzedzi! hehe i wcale sie nie bede na nia o to gniewac :-) bo potem bede z niej fluidki wysysala:-):-D

ja tam nie wiosnę czuję ale kurz i przeprowadzkę. nagromadziłam rzeczy jak cholera jasna ale wszystko potrzebne. czy 5 talerzy na emigracji to cholerka dużo?

:-D:-):-D
hej! Widze ze kolezanka ma podobne do moich dylematy:-) Ja przylecialam do Uk z jedna walizka a jak sie bede zwijala do kraju to ciezarowka chyba, hehe...obrasta sie w to i owo...
a 5 talerzy...jak dla mnie to o 5 za malo:-)
gdzie jestes?

marzenixx- kochana sciskam cie mocnool.. rzeczywiscie szybko to leci nawet nie wiem kiedy... hehe:) teraz czekam na was:) kiedy oznajmicie mi ta cudna wiadomosc ze zafasolkowalyscie.. a kochanie jak z twoja praca i starankami???

ja mam nadzieje ze i nam jak sie uda zafasolkowac to cera sie poprawi

tikanis kochana u mnie sytuacja wyglada nastepująco: narazie nie pracuje, siedze sobie w domku, staranka nadal trwają..... mam nadzieje ze juz niedlugo...:tak:

kropeczko, kto wie czy ty mnie nie wyprzedzisz jak tak dalej pójdzie:-( no ale moze razem zafasolkujemy, bo ty ze wzgledu na to ze musisz tyle czekac napewno bedziesz miala wynagrodzone i uda ci sie za pierwszym razem!!:-D

Zając :crazy: Ty mi tu numerow nie rob! ja trzymam kciuki za Ciebie i twoj test za 2 dni i basta!!! :tak: A jestes pewna, ze nic a nic nie bylo??? No to moze chociaz siedzialas na męskim krzeselku przez chwilke??? no albo w autobusie kolo jakiegos pana chwilke stalas??? no daj szanse kropci niech sie cieszy....

Wiesz, Kropeczka....ja tam cały czas jestem w stałych stosunkach z ośmioma panami:-) Służbowych oczywiście:-):-):-) No, może jednego czy dwóch można by było lepiej poznać, bo ciekawi:) Ale z drugiej strony nie można - formalnie, każde ślubowało;-) Kropeczko, dobra, trzymaj te kciuki. Ja świadomie w ogóle się nie nakręcam...ALe jak pomyślę co ta moja podświadomość wyczynia...(bóle brzucha, mdłości, bóle cycochów i mdłości, temperatura dziś znów36,8) .... ech fajnie było. Ale nic z tego:-)

reklama
Uciekam kobiety.
Nie będę robić nadgodzin... Od dziś się uczę (przynajmniej tak planuję):-)
A pogoda taka super.....
Miłego dnia. I wora fasolek:-D:-D

Do góry