reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

bo to jedną:-D:szok::-D

ty mi tu szykuj sie na megasikanie w tym cyklu anie picie wody u Hanki...no chyba ze zrodlanej, przyjaznej dziecku....:tak:
cos od siostry zwlokla do domu??? gadaj zaraz!
ehehhe zwlokłam jedną parę spodni i 3 bluzki:laugh2::laugh2:

no jakie to zycie niesprawiedliwe:no::wściekła/y::no:
a dlaczegóż to???

ludzie kochani!!!!!! myslalam ze to jakaś popijawa w moim bloku ze tak spiewają , lece do okna a tam na ulicach milion ludzi:szok::szok::szok: droga krzyzowa w intecji papieza!! milion ludzi klęczy pod moim oknem i spiewa i sie modli!!!!! :szok::szok::szok:zamkneli ulice, karetki z nimi, policja!!! wow!!!!:szok::szok:

reklama
ehehhe zwlokłam jedną parę spodni i 3 bluzki:laugh2::laugh2:

a dlaczegóż to???

ludzie kochani!!!!!! myslalam ze to jakaś popijawa w moim bloku ze tak spiewają , lece do okna a tam na ulicach milion ludzi:szok::szok::szok: droga krzyzowa w intecji papieza!! milion ludzi klęczy pod moim oknem i spiewa i sie modli!!!!! :szok::szok::szok:zamkneli ulice, karetki z nimi, policja!!! wow!!!!:szok::szok:

No Marzenixxx a czy to nie ty mialas rano lzy w oczach na wspomnienie JP II????

A'propos ciuchow-dobry łup!!! To się chwali :tak:

A masz dobrze-bo tak blisko morzeeeeeeee....ech....

Co za wstrętne podejrzenia, fuj... ale przyznam wam się do czegoś
.
.
.
Jestem gejem, jakoś tak podobają mi się faceci:rofl2::rofl2:

no to sie sprawa wydała...:eek: ale ja tez:-):laugh2::rofl2::laugh2:

no to zagrałas z grubej rury Wikulaa...jezu-dziewczyny, po tej aferze z ktosiowa to mnie sie zdaje ze wikulaa to ON i sie podszywa za kobitke, bo cos tak tych chlopow na imperze chce wcisnac....:crazy:
ahahahhahah dobre dobre!!!! wikula przyznaj no sie szowinistyczna swinio ze nas nabierasz!!!!!;-):-)
No rozchulało się dziewce.

My górskie istoty nienawidzimy was nadmorskie że macie tak blisko do morza. Byłam w zeszły wrzesień w Łebie - moje ukochane miejsce. Byliśmy tam tydzień i było tak cudownie. Codziennie na plaży - fakt zimno i pizga ale po 3 browarach byłam gotowa sie kąpać, woda wydawała mi się ciepła. Tylko nie wziełam stroju ze sobą (no raczej wrzesień więc nie brałam). Tylko ta pierdzielona droga, szlak człowieka trafia.
ożesz ty!! do mielna sie jezdzi a nie do łeby!! i sie dziwi że pizga :p:-p
a ja bym chetnie w gory pojechala....
ty wez sie nie wygłupiaj i zrob ta imprezę:zawstydzona/y: no juz przywieziemy ze sobą wódke!
Taaa jeszcze czego! pozwol Hance decydowac to zwoła samych chlopow na balange i ani nas nie zaprosi:-pjuz ja ja znam!

No nad baltykiem to ja bylam ostatnio 5 czy 6 lat temu...matko jak ten czas zapieprza....
a ja latem moze z 3razy bylam nad morzem:zawstydzona/y::eek: wiem , wstyd wstyd!!!

ożesz ty!! do mielna sie jezdzi a nie do łeby!! i sie dziwi że pizga :p:-p
a ja bym chetnie w gory pojechala....
ty wez sie nie wygłupiaj i zrob ta imprezę:zawstydzona/y: no juz przywieziemy ze sobą wódke!

a ja latem moze z 3razy bylam nad morzem:zawstydzona/y::eek: wiem , wstyd wstyd!!!

bylam w Mielnie-kilka razy w sumie...fajnie:-) i morze i jeziorko...:-)

No jak wstyd jak nie wstyd...nie klam, wcale ci nie wstyd!!!!:rofl2::happy::rofl2:

Kochane lece pod prysznic...jestem z M umowiona na leżakowanie...już zaraz:-)
narazka!!!

Witam po przerwie.Przepraszam, ze sie nie odzywalam ale po zrobieniu testu chcielismy po prostu z mezem pobyc troche sami, z dala od cywilizacji i ludzi...
Kochana - Ty jesteś uprzywilejowana (no nie tylko Ty, bo i Kinguś i Katarzynka i Tikanis):tak: Ja np wybaczam, że miałaś przerwę - i dobrze, że chcesz zaglądać, bo jakby nas opuściły wszystkie zafasolkowane - :no:
Kaprycha - gdzie jesteś???
Lata pewnie po Londynie i goni polityków z G20;-)
jutro laseczki mój idzie do urologa.. bo niestety pozamykali poradnie androloczne na opolszczyznie.. a jesli chodzi o mnie to jak jutro sie nie pojawi to ja chyba tez sie wybiore do mojego lekarza dowcipnego..[/B][/COLOR]
Urolog - też coś pewnie poradzi;-)
Mi się też quresko nie chce dzisiaj ale muszę pozbyć się trochę towaru i czy chcę czy nie chcę muszę robić cholerne zdjęcia, puki mam światło.
A potem to chyba się legnę takiego mam lenia.
Na początku się zdziwiłam - i nie powiem - ale pomyślałam odpowiednio - myślałam, że robisz zdjęcia tego sztucznego faceta do sex shopu i będziesz go wypożyczać za odpowiednią zapłatą;-)
Zwracam honor - ja myślałam ty się całe dni opitalasz (i myslisz o penisach) a ty proszę. Biznesłoman fiu fiu. Pogratulować:-)
A propos penisów...lepiej teraz bo później jak będą same rosły to nie bedziemy miały siły ukucnąć:-D:-D:-D
Jeśli chodzi o wchodzenie i interesy... to wolałabym odwrotnie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Zajączku - nie mogę czytać już więcej bo łzy mi lecą - skąd Ty bierzesz te pomysły:-D - ja wiem - M dalej nie ma i wyobraźnia nadrabia real:-D:-D:-D

reklama
Która umie robić na drutach bo muszę kończyć swój kocyk. Nauczylam się zaczynać i robić tylko nigdzie nie pisze jak się to zakańcza.
No przecież fasola mi zmarznie w grudniu albo styczniu.
kochana normalnie uczynasz włóczk tam gdzie koniec ale tak 2-3cm dluzej i podpalasz zapalniczna, potem zagaszasz.. ladne zakończenie.. i sie szyblko nie rozpadnie:laugh2::laugh2::laugh2:

Andzia.. wolalabym jednak nie otwierac sie przed kolejnym lekarzem..

Do góry