A może założymy oddzielny wątek o pomysłach na obiady? Co Wy na to?
jestem jak najbardziej za

wiecznie mam problem co zrobic na obiad
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może założymy oddzielny wątek o pomysłach na obiady? Co Wy na to?

wiecznie mam problem co zrobic na obiad

ale określ jakii to ma byc mniej więcej placek?????Kobiety moje potrzebuję przepis na placek, który nie musi stać w lodówce. Ale sprawdzony przez Was przepis nie z internetu, gazety,bo to na święta,a że będzie możeprzyszły zięćz Anglii/Niemiec to musi wyjść![]()
nie wiedzialam że masz córkęKobiety moje potrzebuję przepis na placek, który nie musi stać w lodówce. Ale sprawdzony przez Was przepis nie z internetu, gazety,bo to na święta,a że będzie możeprzyszły zięćz Anglii/Niemiec to musi wyjść![]()

ile ma lat??
ja to umiem się wyslowić, tylko moja mama nie piecze
no i skoro mogę jej pomóc w jakiś sposób w kuchni na odległość to ja to robię. No więc wiadomo,że pianki i galaretki odpadają. Nie żaden pleśniak, makowiec. Może jakiś wyszukany jabłecznik? Jakby co to w zanadrzu mam swój popisowy serniczek.
malutki tort waży ponad kg i wydaje mi się że to drogo i tak myśle czy nie lepiej zrobic samej ten tort tylko problem w tym że go jeszcze nigdy nie robilam , czy mi wyjdzie czy latwo jest zrobić tort?????wyjdzie, wyjdzie, jutro napiszę Tobie jak smietanę zrobić. Ja robię sama tortymam pytanie robilyście już same tort ze śmietaną i oowocami???bo mam dylemat robimy Oli w niedzielęurodzinki i bylam się pytać w sklepie o tort i tam mi zaśpiewali cenę 30zl za kg tortumalutki tort waży ponad kg i wydaje mi się że to drogo i tak myśle czy nie lepiej zrobic samej ten tort tylko problem w tym że go jeszcze nigdy nie robilam , czy mi wyjdzie czy latwo jest zrobić tort?????
a jak nie wyjdziewyjdzie, wyjdzie, jutro napiszę Tobie jak smietanę zrobić. Ja robię sama torty
a biszkopt może być kupny?