reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Hahaha, ale Wy jestescie udane moje drogie e-kumpelki. Stres mi przeszedl, ale za to jestem strasznie szczesliwa. Wlasnie dzwonilam do M i mu mówie, ze nadal czysto, a on na to- no to fajnie takim milutkim glosem- taki mi sie az cieplutko na serduchu zrobilo z tego wszystkiego

A jednak te chłopy sie czasami do czegoś przydają :-)

A ja musze wam powiedzec, mam dzis kiepski dzien. w brzuchu zaczynaja sie rewolucje, bo diete urozmaicilam o kupe warzyw i owocow, wiadomo, przemiana materii znienila sie i bez tego, wieczorami czuje sie wzdeta, a brzuch odstaje od reszty ciala jak pilka. Poza tym dzis w pracy po raz pierwszy musialam wyjsc do toalety, bo zrobilo mi sie slabo, ale nie wymiotowalam. W ogole caly czas sie czuje jakby cos bylo w brzuchu, mdli a jak jestem glodna, to brzuch zaczyna bolec i robie sie jeszcze gorzej.
Poza tym u nas w Szkocji tez sloneczko dzis zawitalo, piekny dzien byl, ja jednak chcialam jak najszybciej do domu po pracy, spac tylko...
Ehhh, mam nadzieje, ze wkrotce bedzie lepiej.

Ja też trochę ponarzekam.
W pracy mam zachrzan nie z tej ziemii. Koleżanka poszła na 3-tygodniowy urlop i mam soją pracę i jej. Dziś dodatkowo szef poszedł na urlop i w razie czego mam go zastąpić. Mam wrażenie, że nogi mi spuchły, dłonie bolą. Jakaś masakra.
Do tego nie widzę żadnych objawów owulacji a małż się nie klei do przytulanek bo teściowa z babcią są u nas.

A ja musze wam powiedzec, mam dzis kiepski dzien. w brzuchu zaczynaja sie rewolucje, bo diete urozmaicilam o kupe warzyw i owocow, wiadomo, przemiana materii znienila sie i bez tego, wieczorami czuje sie wzdeta, a brzuch odstaje od reszty ciala jak pilka. Poza tym dzis w pracy po raz pierwszy musialam wyjsc do toalety, bo zrobilo mi sie slabo, ale nie wymiotowalam. W ogole caly czas sie czuje jakby cos bylo w brzuchu, mdli a jak jestem glodna, to brzuch zaczyna bolec i robie sie jeszcze gorzej.
Poza tym u nas w Szkocji tez sloneczko dzis zawitalo, piekny dzien byl, ja jednak chcialam jak najszybciej do domu po pracy, spac tylko...
Ehhh, mam nadzieje, ze wkrotce bedzie lepiej.

Ksiazkowe objawy masz- od 5 tygodnia tak daje dzidzi o sobie znac, niektorym od 6- chyba dziewczyny mnie popra

Ja też trochę ponarzekam.
W pracy mam zachrzan nie z tej ziemii. Koleżanka poszła na 3-tygodniowy urlop i mam soją pracę i jej. Dziś dodatkowo szef poszedł na urlop i w razie czego mam go zastąpić. Mam wrażenie, że nogi mi spuchły, dłonie bolą. Jakaś masakra.
Do tego nie widzę żadnych objawów owulacji a małż się nie klei do przytulanek bo teściowa z babcią są u nas.

Przeleci zobaczysz a tym czasem narzekaj ile sie da
Rzeczywiscie owulka sie zbliza, mam nadzieje, ze sie da namówic

Ostatnia edycja:
reklama
Ksiazkowe objawy masz- od 5 tygodnia tak daje dzidzi o sobie znac, niektorym od 6- chyba dziewczyny mnie popra

Tak, tylko caly czas boje sie ze cos bedzie nie tak. Nie czytam juz zadnych artylulow o poronieniach, o nietypowych polozeniach dzidzi itp, wciaz jednak wiem ze teraz jest najwazniejszy czas, najciezszy...robuje odpedzic te mysli od siebie, przeciez to bledne kolo. Zle samopoczucie jest objawem ciazy, a nie objawem jej zagrozenia... przesadzam...

Do góry