reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

Będąc teraz w niedziele na usg miałam robione i dopochwowe i przez brzuch, ale to przez brzuch było gorszej jakości niż dopochwowe.Bo to jeszcze troche wcześnie.
Nie ma nic do rzeczy czy ktoś jest szczupły czy przy kości.
Lekarz powiedział mi ze szkoda że przed usg zrobiłam siku, bo z trochę pełniejszym pęcherzem byłoby lepiej widać przez brzuch.

reklama
Nowa fotka Dzidzi 6,5 cm :-)

p1040915.jpg

Ja też jutro ide do gina, nei wiem cyxz bedzie mi znów robic usg, czy nie, w każdym bądź razie poprosze...:-D:-D

Moja kolezanka mi mówiła , że w 12 tygodniu lekarz już jej powiexział że bedxie miala dziewczynke i sie nie pomylil, fajnie jej sie ułozyła mała szczęśliwie:tak:

I ja miałam dziś USG :-) Nie mogliśmy odpuścić i poszliśmy na 3/4D :-) Maluch był baaaaardzo ruchliwy, ledwo dał się zbadać, trzeba było próbować 3 razy :-D No i nie chciał pokazać, czy ma coś między nóżkami :-(. Ma 6,1cm :-) NT = 0,9mm, Kość nosowa NB (+) czyli wszystko w porządku :-) Kilka zdjęć:

Dziewczyny maluszki są po prostu cudowne. Moja truskaweczka na usg chyba spała i tylko pokazała plecki mamusi, ale następnym razem idę prywatnie na wizytę żeby dokładnie sprawdzili czy maluszek rozwija się prawidłowo:-)

reklama
Do góry