Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
a wlasnie ze nie kochana, bo ja tylko cywilny bralamno pewnie na slubie???swoim oczywiscie
...

sikaj cholero jedna!!!!!!!!!!Ale mi sie nie chce siku![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a wlasnie ze nie kochana, bo ja tylko cywilny bralamno pewnie na slubie???swoim oczywiscie
...
sikaj cholero jedna!!!!!!!!!!Ale mi sie nie chce siku![]()
śliczny, gratuluje :-)Cześć, wpadam się pochwalić
30 marca o 16:10 zostałam po raz drugi mamusią :-). Przedstawiam Wam więc Igorka: 60 cm, 3890g i 10 punktów :-)
Cześć, wpadam się pochwalić
30 marca o 16:10 zostałam po raz drugi mamusią :-). Przedstawiam Wam więc Igorka: 60 cm, 3890g i 10 punktów :-)
Jaki śliczny.Gratulacje :-)
ogromnne gratulacje !!!!!!!!! sliczny skarbek!!Cześć, wpadam się pochwalić
ja tez swiecilam od rana...palme (mojego M)oj chyba wszytskie poszły palmę święcić
ja to już nie pamietam kiedy ostatnio w kościele byłam..... ale wybieram się, wybieram...![]()
Sliczny...naprawde!Cześć, wpadam się pochwalić
![]()
![]()
Ps. Eve, Lilu - dzięki skarby
Pobudkaaaa!!!!!!!!!
Na badaniach jeszcze nie byłam, idę w środę dopiero. Myślałam, że jeszcze przed ślubem pójdę na USG ale się nie wyrobie. Pójdę dopiero po 1 maja tak jak lekarz powiedział. ...
Chciałam zrobić test ale poczekam do jutra sama się dziwie że wytrzymuje.Jak wam mija niedziela???????
No tak ja na parterzeWiesz ja tak samo myslałam z ubraniami ostatnio kupiłam sobie bluzeczkę tunikę aby potem brzuszek się zmieścił hi,hi.
Myślę że owulacja była w piątek,wieczorem w czwartek na teście były dwie grube kreski a w środę na usg pęcherzyk miał 19mm mam nadzieję że pękł.
Przytulałam sie w czwartek i w sobotę wieczorem bo w piątek zasnęłam w łożku i nic nie było.
do tego nie bardzo wiem co z tym potasem bo ja slyszlaam ze jest na recepte!i z nim trzeba uwarzać! zeby nie przedobrzyc!
U nas super pogoda wiec wyciagam mojego bysmy sobie nad morze pojechali,
.
Chyba trochę wczoraj przesadziłam, chciałam im pomóc bo to staruszki i chyba się za bardzo dźwignełam.
Jajniki dzisiaj kuresko bolą, nawet chodzić nie mogę.
.
A ja dziś mam aktywny dzień, najpierw na cmentarz posprzątać a później po sklepach połazić. Muszę kupić sobie nowe balerinki i płaszczyk(taki grzybek) żeby się brzusio mieścił a i jeszcze rodzicom muszę kupić prezent na rocznicę ślubu.
Jak bylam w szpitalu pielegniarki po operacji mirzyly mi cisnienie pare razy bo nie wierzyly ze takie niskie.
no i to mój 1000- czny post! wowzapisalam sie na BB dokladnie rok temu!! no prawie dokladnie ale jakos poczatek kwietnia! ależ ten czas leci......
ja tylko na chwile wpadłam, chata wolna to z M. szalejemy![]()
a wlasnie ze nie kochana, bo ja tylko cywilny bralam,
!!!!!!!!!!
Tak wogole czesc dziewczyny wpadlam sie przywitac na sekundke i zmykam udanej spokojnej niedzieli kochane wam zycze i milego dnia![]()
czesc kropeczko;-)udanej rocznicy Marzenixx!!!!
Np jakby zebrac te wszystkie Twoje posty w jedna calosc to by juz kawał książki byl.....:-)
A czemu tak...jesli moge spytac...?
A poza tym to gdzie jest ELFA75????? odezwij sie skarbie!