reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

reklama
KATE,kurcza albo jestem ślepa albo nie mam tego spinacza:eek:Klikam w odp i nie wiem gdzie on jest:eek:?Tłuk panerny ze mnie chyba:eek::-D

ale klikasz w "odpowiedz" po lewej stronie? wtedy przechodzisz do edycji i masz w pierwszym wierszu buźkę i potem spinacz

super fotki, zazdroszczę tego wyjazdu!!! nawet łabędzie były...

Witam poniedziałkowo.
No i już święta tuż, tuż.
Dziś mamy wizytkę i pewnie szczepienie.
Oczywiście lista z zapytaniem przygotowana leży - ale jeszcze zaraz ją zweryfikuję.
Chyba poczytam co u Was i nadrobię zaległości :zawstydzona/y:;-):tak:
powodzenia na szczepieniu aby Sebcio nie płakała za dużo
Bajer ale ci zazdroszcze tego morza:-p
Kate ja wczoraj też oglądałam Ducha normalnie kofam ten film

Heloł babencje i kolejny tydzien sie zaczyna a za nim świeta tuz tuż:-p Słoneczko pieknie świeci wiec zapewne bedzie napad na piaskownice co by nie kusic portfela na spacerku:-p Innych planów nie mam:-D

Bidulek,może coś nowego zjadł i brzusio się męczył?Jak zaczęłam wprowadzać Mikiemu nowe jedzonko i nie było kupki 2 dni,to aż sobie przypomniałam jak się obgryza paznokcie,bo bałam się zaparć,miał wcześniej takie kolki,że już widziałam powtórkę z rozrywki:eek:Ale potem jak zasadził kupala,to wszytsko było urabane:szok:no ale brzusio się przynajmniej wypróżnił:tak:Pewnie Maksiu też wkońcu zapoda taką kupkę mamo,że się nie pozbierasz:szok::-D;-)
No faktycznie dziś rano kupa taka że aż pod pachy właziła. :-)Ale to dobrze ciesze sie że zrobił.
Mamo Maksa - o której Ty godzinie śmigasz bo BB. Bój sie Boga;-)
.
No jakos tak wychodzi że spać w nocy nie moge:no:
Czy teraz jak jest tak ciepło ubieracie dzieci cieniej w domu np. w krótki rękawek???
u nas ogrzewanie wyłączone i mały smiga w krótkim rękawku i krótkich spodenkach i skarpetach. Dopiero póżnym popołudniem go przebieram w dłuzsze spodnie i długi rękaw. Ale u mnie to zasługa tego że okna mam na wschód i południe wiec przez prawie cały dzień słoneczko nam ogrzewa mieszkanie:-)

Super foteczki. Ale wam zazdroszcze tego morza
U nas słoneczko piekne. Idziemy dzis na szczepienie i chyba przejdziemy sie spacerkiem. miłego dzionka dziewczyny.

Malena juz mielismy sprawe i Rozwodu nam nie dali Pisalam wczesniej dlaczego :-(A teraz jakos zyjemy Tzn jestesmy tylko razem dla Oliwi Staramy sie aby ona niczego nie czula I jakos te dni mijaja A jak bedzie to sie zobaczy kiedys Zycie samo zweryfikuje

Wiem Dorotka, że Wam nie dali, ale myślałam, że będziecie dalej się o to starać.
A jak piszesz o Was, to wyglądacie na normalną, żyjącą ze sobą rodzinę, więc stąd moje pytanie od to czy się rozmysliłaś.
Bo wspólny kościółek, imprezy czy zakupy nie wskazują na rozpad rodziny.
Ja popieram każdą Twoją decyzję, tylko tak ciekawa byłam:tak:

Nie pojechałam do banku - sprawdziałam rano konto i pobrali wszystkie opłaty, a dopiero dzis zaksięgowali (pierwszy raz coś takiego mi sie zdarzyło), więc wszytko ok. Oczywiście pieniędzy brakuje, ale dlatego, że dużo opłat, a nie, że ktoś sobie pożyczył :-p:-p:-p

Hihi tak myślałam!

Czy teraz jak jest tak ciepło ubieracie dzieci cieniej w domu np. w krótki rękawek???

Ja tak samo, bo w sumie to jak nie grzejemy to w domu jest chłodniej niż zimą.

Aż doła złapałam jak zobaczyłam może...

U nas kataru ciąg dalszy.
To już 2 tygodnie!
Jak do czwartku nie przejdzie to idę z Izą znowu do lekarza niech da antybiottyk, bo już nie mogę czasem patrzeć jak się męczy. Taka się marudna zrobiła, a ja pogarszam sprawę wychowawczą, bo się nad nią trzęsę i wykorzystuje mamusię frańca mała ;-)

O sobie nawet nie mówię, bo herlam jak stary gruźlik.
G....o działa ten antybiotyk!

Plany niesprecyzowane, jak się obudzi to jadę z obiadkiem.
Dziś jabłko-gruszka z dodatkiem marchwi i kaszy manny.
A do popicia herbatka :tak:

Witam i ja
Madziunia gratulacje, ależ Ci zazdroszczę, u nas tylko yyyyyy, i eeeee jako narzekanie i czasem jakieś sylaby, ale i tak widać tą nić porozumienia między nami ;-)
Kate no i się wyjaśniło. U nas cieplej w domu nizż zimą, mimo że w piecu nie palimy, bo większość okien na południe a w domu 24-26 stopni:szok:. Jak bardzo ciepło to wtedy bodziak na krótki rękawek i rajtuzy, a jak chłodniej to bodziak na długi rękawi i rajtuzy :-p
Molka super foty, jak mi się chce morza, mmmmm :sorry:
U nas noc masakra, albo jak nie mogłam spać, albo Szymon i tak większość nocy i od 6 już jazda.

A ja znowu chwalipiętka :rofl2: Szymek nareszczcie zaczął się przekręcać z brzuszka na plecy i na odwrót, ale woli z pleców na brzuch, a potem wyje, bo chce spowrotem, a nie zawsze mu wychodzi :laugh2:. I ja się doczekałam, ale radocha. :laugh2:

Czarna a jak tam Sami? Bo razem narzekałyśmy na naszych "gamońków";-)

Witam Kobiety

Ja oczywiście na chwile bo przez te pogody cały czas siedzimy na dworze i nie mam kiedy tu zajrzeć i was poczytać.Dziś chłodniej o wiele ale tez idziemy jak Jagunia wstania a ja póki co musze sie ubrać bo siedze jeszcze w pidżamie.Dziś Jagunia zrobiła prezent mało leka wypiła na noc to mówie pewnie w nocy bedzie sie domagać noi o po 6 chciała mleczko dostała i już nie chciała spać i se gadała to ją wziełam do nas do łóżeczka a ona nie chciała sie bawić zabaweczkami i poszła spać do 9:):)Hhehe I teraz też drzemke łapie.

Ja mam w domku chłodniej bo my mamy po tej stronie pokoje co słoneczko jest tylko chwileczke wiec zażucam po wstaniu Jaguśce na plecy kamizelke.

A mój K sprawił mi autko tak sie ciesze bardzo chciałam mieć auto być taka niezależna no ale teraz musze wprawić sie w jeżdzeniu bo prawko mam ale kierowca ze mnie lichy:)

Wanilka my od kilku lat mamy taką kołdrę cudowna sprawa bo jak są ciche dni to on w jednym koncu łóżka ja w drugim ale pod jedną kołdrą i zimno nie jest:)
Ide sie ubrać.Buśki

Gratki dla Szymusia.
Witam Kobiety

Ja oczywiście na chwile bo przez te pogody cały czas siedzimy na dworze i nie mam kiedy tu zajrzeć i was poczytać.Dziś chłodniej o wiele ale tez idziemy jak Jagunia wstania a ja póki co musze sie ubrać bo siedze jeszcze w pidżamie.Dziś Jagunia zrobiła prezent mało leka wypiła na noc to mówie pewnie w nocy bedzie sie domagać noi o po 6 chciała mleczko dostała i już nie chciała spać i se gadała to ją wziełam do nas do łóżeczka a ona nie chciała sie bawić zabaweczkami i poszła spać do 9:):)Hhehe I teraz też drzemke łapie.

Ja mam w domku chłodniej bo my mamy po tej stronie pokoje co słoneczko jest tylko chwileczke wiec zażucam po wstaniu Jaguśce na plecy kamizelke.

A mój K sprawił mi autko tak sie ciesze bardzo chciałam mieć auto być taka niezależna no ale teraz musze wprawić sie w jeżdzeniu bo prawko mam ale kierowca ze mnie lichy:)

Wanilka my od kilku lat mamy taką kołdrę cudowna sprawa bo jak są ciche dni to on w jednym koncu łóżka ja w drugim ale pod jedną kołdrą i zimno nie jest:)
Ide sie ubrać.Buśki
Zebys wiedziała że własny samochód to duże udogodnienie. Ja sie ciesze że mam własny a kierowca ze mnie tez jeszcze lichy bo prawko robiłam w ciąży. Egzamin zdawałam w 8 miesiącu z ogromnym brzuchem.:rofl2: A potem nie jeździłam i dopiero samochód dostałam od Adama ze trzy miesiące temu więc sie dopiero wprawiam ale mam nadzieje że będzie lepiej. :tak:

Gratki dla Szymusia.

Zebys wiedziała że własny samochód to duże udogodnienie. Ja sie ciesze że mam własny a kierowca ze mnie tez jeszcze lichy bo prawko robiłam w ciąży. Egzamin zdawałam w 8 miesiącu z ogromnym brzuchem.:rofl2: A potem nie jeździłam i dopiero samochód dostałam od Adama ze trzy miesiące temu więc sie dopiero wprawiam ale mam nadzieje że będzie lepiej. :tak:

hehe ja robiłam w 6 misiacu:-p:-p:-p:-p i tez niedzielny kierowca. Mi sie maży Corsa ale M nie chce mi kupic:((( mamy Omege i dla mnie za duzy jakies mam opory przed nim ale jak musze to jade:tak:

Magda a co znowu z dzieciarami jeszcze nie przeszło zapalenie oskrzeli?????????

Hmmmm a ja mojej Lali zmierzyłam temp i ma 37,4 lub 37,6:baffled::baffled::baffled: i hugo wie od czego czasem poleci jej delikatny katarek (z jednej dziurki) a po za tym wsio ok dalej wariuje i broi a juz miałam isc do piaskownicy:nerd:

reklama
Zaraz mnie trafi. Normalnie się popłakałam.... :-(
Iza chyba weszła w okes dojrzewania, bo wszystko jest beeee.
Mata beeee, Mama beeee, wózek beeee, rączki beeee....
Nie wiem co z nią zrobić. Na szczęście usnęła teraz.
Wyszłam z nią na ogródek, bo dalej strach, jak tak się drze, a tu zaczęli szlifować jakieś żelastwa hałas taki, że łeb pęka i musiałam do domu wrócić.
I jeszcze mnie nasz własny pracownik zwyzywał k...s jeden!
Czasami ręce opadają!

:-(

Przynajmniej zjadła ładnie obiadek!

Do góry